Християнський відпочинок на морі в Хорватії

Чудова Хорватія
Християнський відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі у супроводі священика
(з 05 червня по 15 червня 2014 р. Б. )
Пожертва 345 €
Тернопіль – Відень – Макарська Рів’єра – Дубровнік – Плітвицькі озера – Тернопіль
Макарська Рів'єра
ПРОГРАМА:
1 день, 05 червня 2014 р. Б., (четвер). Виїзд з Івано-Франківська в 12.00 (з автостанції на Пасічній), з Тернополя в 15.00 (від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі), зі Львова в 18.00 (від Ашану), зі Стрия в 19.00 (заправка ОККО біля кільця), з Мукачева в 22.00 (заправка ОККО на вул. Об'їзній). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Відня.
Королівський Відень
2 день, 06 червня 2014 р. Б., (п’ятниця). Прибуття до Відня. Свята Літургія в українській церкві у Відні. Екскурсія містом з екскурсоводом. Вільний час.
Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились. Вільний час.
Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня , відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.
Збір групи. Переїзд до Макарської Рів’єри
Музей природознавства у Відні
3 день, 07 червня 2014 р. Б., (субота). Прибуття зранку в Хорватію. Поселення в готель. Відпочинок на морі. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Місто Макарська
4 день, 08 червня 2014 р. Б., (неділя). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Макарська Рів'єра
5 день, 09 червня 2014 р. Б., (понеділок). 
Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама Дубровніка
6 день, 10 червня 2014 р. Б., (вівторок). Відпочинок на морі / екскурсія до Дубровніка – стародавнього міста Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Недаремно в Хорватії Дубровнік визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Острів Локрум - (на краю Дубровніка)
7 день, 11 червня 2014 р. Б., (середа). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Дубровнік у вечірніх променях сонця
8 день, 12 червня 2014 р. Б., (четвер). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Вигляд на Дубровнік
9 день, 13 червня 2014 р. Б., (п’ятниця). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Тут ми перебуватимемо!
10 день, 14 червня 2014 р. Б., (субота). Сніданок. Екскурсія до Національного парку Плітвицькі озера. Парк розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Національний парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.
Крім цього, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, парк знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості і найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів. Переїзд на Україну.
Національний парк Плітвицькі озера
11 день, 15 червня 2014 р. Б., (неділя). Прибуття на Україну.

Пожертва 345 €

У вартість входить:
·         7 нічлігів у готелях
·         8 сніданків та 7 вечерь
·         екскурсія у Відні
·         переїзд по маршруту автобусом євро класу
·         супровід духівника та керівника групи
·         медичне страхування

У вартість не входить:
·         консульський збір за шенгенську візу у розмірі 35 € (студенти та пенсіонери не сплачують)
·         вхідні квитки в Національному парку Плітвицькі озера
·         екскурсія до Дубровніка
·         особисті витрати

Наші телефони:
098 000 33 55
066 480 66 33
098 000 55 77
0352 42 02 42

*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.