Прогулянка на каву

Європейська прогулянка з ароматом кави 
(+ термальні води Угорщини)
 (з 03 по 08 листопада 2014 р. Б. )
Пожертва 230 € + 100 грн.
Тернопіль – Львів – Егер – Будапешт – Відень – Прага – Дрезден – Краків – Львів – Тернопіль
Запрошуємо вас на каву до Європи! Гарна мандрівка неймовірними містами з приємним кавовим ароматом. Ми пропонуємо вам скуштувати смачну каву "Ренесанс" в музеї марципанів в Будапешті – кава з вершками, корицею та марципановим лікером, який подають тільки в одному місці на планеті – на Рибальському бастіоні в Будапешті. А віденський "Кайзер меланж" не залишить вас байдужим і манитиме вас до Відня знову і знову. "Кайзер меланж" найкраще смакує з яблучним штруделем – неймовірно смачною австрійською випічкою.


Крім кави, нас чекають гарні екскурсії, відвідування середньовічних палаців та храмів у Відні, галереї мистецтв в Дрездені, гарячих термальних купалень в Угорщині, королівської резиденції в Кракові та цілого міста-музею під відкритим небом Праги. А вечірні прогулянки на кораблику по Дунаю та Влтаві залишать у вашому серці неповторні враження.
Відень. Австрія
1 день, 03 листопада 2014 р. Б., (понеділок). Збір групи на залізничному вокзалі у м. Львові. Виїзд на кордон. Переїзд в Угорщину.

Дорогою ми заїдемо в село Егерсалок, яке розташоване біля підніжжя гір Матра та Бюкк, в долині річки Лацко. Головною визначною пам’яткою Егерсалока є джерело термальних вод, які вириваються на поверхню з глибини 400 метрів і температурою 68 градусів. Вода, що стікає по схилу гори, поступово створила вапняні відкладення (соляний пагорб) площею 400 кв. метрів. Сьогодні вапняний пагорб став уже таким визначальним елементом місцевого пейзажу, який не має аналогів у Європі (в усьому світі тільки тут і в Паммукалі, що знаходиться в азійській частині Туреччини, є такі природні утворення). До Ваших послуг купальні та водні атракціони (вхідний квиток 10 €).
Термальні води Угорщини
Після купання – Долина Красунь, де на вас чекає справжній угорський гуляш та дегустація знаменитих егерських вин (вартість 15 €).

Переїзд в Будапешт. Поселення в готель. Ночівля.

2 день, 04 листопада 2014 р. Б., (вівторок). Сніданок. Оглядова екскурсія Будапештом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, церкву Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Вечірній Будапешт
Пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені" (15 ароматизованих саун, відкритих та закритих басейнів (вхідний квиток 12 €).

Ввечері пропонуємо здійснити незабутню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (вартість прогулянки – 15 €). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці неповторні враження. Повернення в готель. Ночівля.

3 день, 05 листопада 2014 р. Б., (середа). Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію. Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… Вас запрошує Відень - просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.

Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської.
Відень
Рекомедуємо: екскурсія «Скарбниця Габсбургів» (20€ дорослі, 10€ діти до 18 років). В імператорському замку Габсбургів, за розкішними дверима, сховалася тисячолітня історія Європи, представлена коронами з дорогоцінним камінням, скіпетрами, зброєю, церковними реліквіями, вишуканими ювелірними виробами та коронаційним одягом імператорів Священної Римської Імперії. Ця колекція Габсбургів є чи не найважливішим у світі зібранням династійних та релігійних скарбів – Списа долі, Чаші Грааля з рогом Єдиногора, найбільшого в світі смарагду, єдиної в світі восьмикутної корони, оздобленою перлинами та коштовним камінням. Скарбниця охоплює своєю красою та багатством, її кімнати розповідають про долі своїх власників: їх злети та падіння, радості та біди, міфи та легенди, багатство та розкіш.

Вільний час. Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.

Збір групи. Переїзд до Чехії. Ночівля в  готелі.


4 день, 06 листопада 2014 р. Б., (четвер). Сніданок. Екскурсія «Злата Прага». Празький град – резиденція чеських королів, де сьогодні живе і працює президент країни, легендарний собор Св. Віта, південні сади Празького граду, перлина бароко Мала Страна, спуск до площі Хрестоносців – однієї з найкрасивіших в Європі, а на Карловому мості, біля статуї Яна Непомуцького, загадайте своє найпотаємніше бажання! Кажуть, що нездійсненних для Яна немає! Потрібно взувати зручне взуття – ексурсія повністю пішохідна та проходить по бруківці.
Чарівна Прага
Рекомендуємо продовжити екскурсію Прагою: двогодинна прогулянка на кораблику по річці Влтава (25€). Милуючись могутньою рікою та ще незвіданою Прагою, Ви зможете пообідати за шведським столом та відпочити перед самостійною прогулянкою по Празі. Плюс welcome drink за чудовий початок! 

Вільний час. Повернення в готель. Ночівля.


5 день, 07 листопада 2014 р. Б., (п'ятниця). Сніданок. Виселення з готелю. 8:00 - переїзд в древню столицю Саксонії – Дрезден. Колись маленьке слов'янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден. Читати далі »Оглядова екскурсія по місту : Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи».
Дрезден
А після цього відвідати Дрезденську Скарбницю  (вхідний квиток 10€, діти до 16 років безкоштовно).  Зелені Склепіння - найбільша колекція дорогоцінностей в Європі. Це місце, яке в Дрездені не можна пропустити! Окрім величезної колекції коштовностей, тут є й справжні ювелірні шедеври: унікальний Зелений дрезденський діамат (41 карат);  вишнева кісточка, на якій вирізано 185 портретів; чаша Івана Грозного та безліч інших  вражаючих експонатів.

Вільний час. І яке свято без подарунків! Відвідування супермаркету «ALTMARKT».

Збір групи. Виїзд на кордон. Переїзд до Польщі. Ночівля в готелі.

6 день, 08 листопада 2014 р. Б., (субота). Сніданок. Переїзд до Кракова. Екскурсія королівським містом та відвідування католицьких костелів Кракова. 
Площа Ринок у Кракові
Нашу прогулянку ми розпочнемо зі спільної молитви в українській греко-католицькій церкві Воздвиження Чесного Хреста. Далі, у супроводі нашого краківського гіда пані Олександри, ми відвідаємо Маріацький костел на головній площі Кракова Ринок Глувний, костел Св. Петра і Павла, Костел cв. Анджея, Костел Франциcканів, Домініканський Собор… 
Панорама Кракова
Закінчується наша екскурсія на Вавельскому пагорбі, в Кафедральному соборі, в якому відбувалась коронація польських королів і де знаходиться королівська усипальниця. Вавель – багатовікова резиденція польських королів, великий замковий комплекс на однойменному пагорбі з королівським палацом, укріпленнями, військовими казармами. Вільний час. Виїзд на Україну.

Прибуття до Львова.

Пожертва 230 € + 100 грн.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
· переїзд комфортабельним автобусом євро класу по всьому маршруту
· проживання в готелях з сніданками
· екскурсії в Будапешті, Відні, Празі, Дрездені, Кракові.

·      У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
· консульський збір для отримання візи 40€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років)
· вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти
· проїзд в громадському транспорті
· приватні витрати
·        
*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.