Новорічна Європа

Новорічна Європа
 (з 26 грудня 2014 по 02 січня 2015 р. Б. )
Тернопіль - Львів - Вроцлав - Амстердам - Брюгге - Гент - Брюссель - Прага - Краків - Львів - Тернопіль
Вартість туру: при бронюванні до 1 ЛИСТОПАДА - 395 ЄВРО і 150 грн!!!
При наявності діючої ШЕНГЕН ВІЗИ – отримуйте ДОДАТКОВУ ЗНИЖКУ – 35 ЄВРО!!!
ЛИШЕ 2 НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДИ!!! 
МІНІМАЛЬНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ!!!
1 день, 26 грудня 2014 р. Б., (п'ятниця). 
Тернопіль-Львів-Вроцлав. 6:00 - виїзд з Тернополя від Катедрального собору, 9:00 - посадка у Львові навпроти Стрийського автовокзалу, 9:30 виїзд на кордон (можливе довге очікування на кордоні), переїзд до Вроцлава (600 км). Поселення в готель, ночівля.
Вроцлав
2 день, 27 грудня 2014 р. Б., (субота). 
Сніданок. Вроцлав – одне з найкрасивіших міст Польщі. Оглядова екскурсія. Вільний час. 
Ввечері збір групи, нічний переїзд в Амстердам (970 км).
Амсердам
3 день, 28 грудня 2014 р. Б., (неділя). 
Амстердам. Запрошуємо вас на пішохідну екскурсію. Як тільки не називають Амстердам – одні величають його Північною Венецією, а інші "Діснейлендом для дорослих". Проте ні та, ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Центральна площа Дам, Королівський палац, знаменитий амстердамський залізничний вокзал, плаваючий квітковий ринок, площа Рембрандта, музей Мадам Тюссо та музей Ван Гога, старовинна архітектура та чудова пишність водних каналів Амстердама.
Вільний час для знайомства з європейською столицею розваг. Поселення у готель ввечері.

4 день, 29 грудня 2014 р. Б., (понеділок). 
Сніданок. Переїзд в Брюгге (250 км). Ми перенесемося у романтичну казку епохи Середньовіччя. Брюгге - це музей під відкритим небом, у якому зберігається незчисленна кількість скарбів. Оглядова екскурсія.
Після екскурсії - вільний час до вечора. Поселення в готель, ночівля
Брюгге
5 день, 30 грудня 2014 р. Б., (вівторок).
Сніданок, Переїзд в Гент (50 км). 
Гент – це місто-порт, одне з найчарівніших місць у всій Бельгії, набережні якого наповнені духом історії. Атмосфера темних віків і таємничих часів не залишає це місто. Екскурсія.
Гент
Після екскурсії переїзд в Брюссель (60 км). Нас вітає столиця Бельгії - місто соборів та вокзалів, парків та віадуків, найкращого пива та найсмачнішого шоколаду. Оглядова екскурсія "Брюссель - столиця Європи", під час якої ми побачимо Європарламент, міську Ратушу, базиліку Святого Серця та одну з найкрасивіших площ Європи - Гранд Платс, а також грандіозну будівлю Палацу Правосуддя і звичайно знамениту скульптуру-фонтан "Манекен Піс".
Гранд Платс - Брюссель
Після екскурії – вільний час. Ввечері збір групи, нічний переїзд до Праги (900 км).

6 день, 31 грудня 2014 р. Б., (середа). 
Прага - пропонуємо оглядову пішохідну екскурсію старим містом: Празький Град, Величний Собор св. Віта, Старий королівський палац, Золота вуличка... Прага зачаровує, зачарує вона і вас. Далі Королівська дорога, Староміська площа, міська ратуша і її знаменитий астрономічний годинник, де щогодини з’являється процесія з 12 апостолів, церква Діви Марії перед Тином… і звичайно ж, Карлів міст! Тут обов’язково треба загадати бажання, яке, як стверджують, завжди збувається...
Карлів міст. Прага
Поселення в готель. Відпочинок. Підготовка до святкування Нового Року. Вільний час для прогулянки цим неповторним і романтичним містом. (Автобусне обслуговування у вільний час непередбачене!)
Зустріч Нового 2015 Року!!!

7 день, 1 січня 2015 р. Б., (четвер). 
Сніданок. Переїзд в Краків (530 км). Вільний час для самостійного огляду історичного центру Кракова. Поселення в готель.
Краків
8 день, 2 січня 2015 р. Б., (п'ятниця). 
Сніданок. Переїзд територією Польщі. Прибуття до Львова і Тернополя ввечері.


Вартість туру: при бронюванні до 1 ЛИСТОПАДА - 395 ЄВРО і 150 грн!!!
При наявності діючої ШЕНГЕН ВІЗИ – отримуйте ДОДАТКОВУ ЗНИЖКУ – 35 ЄВРО!!!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ: 
- оформлення документів для візи; 
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту; 
- медичне страхування; 
- проживання в готелях зі сніданками (5 ночей); 
- екскурсії згідно програми (Вроцлав - Амстердам - Брюгге - Гент - Брюссель - Прага), 
- супровід керівника групи за маршрутом.


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ: 
- вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти; 
- особисті витрати; 
- послуги візового центру РП - 350 грн.

Для БРОНЮВАННЯ місця у турі необхідно здати: анкетні дані, копію першої сторінки закордонного паспорта або копію укр. паспорта (всіх сторінок, де є відмітки) і 200 євро + 150 грн. — завдаток на бронювання готелів, автобуса, купівлю страхівки, організаційні витрати на підготовку документів.


КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА!!!



*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.

*Організатори залишають за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.


*Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!