Зустріч християнської молоді в ПРАЗІ

Зустріч Тезе в Празі (додаткова група) 
 (з 26 грудня по 04 січня 2015 р. Б. )
Пожертва  130 €
Мукачево – Будапешт – Відень – Прага – Дрезден  – Вроцлав – Краків  – Мукачево  
... молитися співаючи та в тиші у місті, яке знаходиться в самому серці Європи.
... приєднатися до десятків тисяч молодих людей із Європи та за її межами в пошуках глибшого розуміння віри і життя церкви.
... досвідчити гостинність сімей Праги та околиць.
... зустріти людей, які живуть Євангелієм серед сьогоднішніх труднощів. 

Програма подорожі: 
1-й день 26 грудня 2014 р.Б (п'ятниця). Виїзд з м.Мукачево в 22:00. Переїзд територією України до Будапешту.

2-й день 27 грудня 2014 р.Б (субота). Прибуття в Будапешт. Вільний час, можливість відвідати термальні купальні "Сечені" (15 ароматизованих саун, відкритих та закритих басейнів (близько 13€)).
Вечірнє повернення в готель. Ніч в готелі.
Будапешт
3-й день 28 грудня 2014 р.Б (неділя). Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію. Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… Вас запрошує Відень - просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.

Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської.
Відень
Рекомедуємо: екскурсія «Скарбниця Габсбургів» (20€ дорослі, 10€ діти до 18 років). В імператорському замку Габсбургів, за розкішними дверима, сховалася тисячолітня історія Європи, представлена коронами з дорогоцінним камінням, скіпетрами, зброєю, церковними реліквіями, вишуканими ювелірними виробами та коронаційним одягом імператорів Священної Римської Імперії. Ця колекція Габсбургів є чи не найважливішим у світі зібранням династійних та релігійних скарбів – Списа долі, Чаші Грааля з рогом Єдиногора, найбільшого в світі смарагду, єдиної в світі восьмикутної корони, оздобленою перлинами та коштовним камінням. Скарбниця охоплює своєю красою та багатством, її кімнати розповідають про долі своїх власників: їх злети та падіння, радості та біди, міфи та легенди, багатство та розкіш.

Вільний час. Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.
Збір групи. Близько 24.00 нічний переїзд до м.Праги (Чеська Республіка).
Прага
Реєстрація. Початок програми Тезе.
Програма у Празі за розкладом Тезе.
Понеділок, 29 грудня
Прибуття зранку та прийом у Празі. Перша зустріч із приймаючою парафією та сім’єю.
Вечеря та вечірня молитва у виставковому центрі PVA EXPO PRAHA в Letňany
Вівторок, 30 грудня і середа, 31 грудня
Ранкова молитва у вашій приймаючій парафії, після якої обговорення у малих групах та спілкування з людьми, залученими до життя місцевої спільноти. Спільний простий обід разом з ними.
Обідня молитва у великих церквах в центрі Праги.
В другій половині дня у виставкових залах та інших місцях міста: семінари, присвячені питанням соціальних проблем, віри та внутрішнього життя, мистецтва...
Вечеря, потім вечірня молитва у виставкових залах і великих церквах в центрі міста.
Cереда 31 грудня 
Нічна молитва за мир у світі у приймаючих парафіях. Після цього — "фестиваль народів".
Четвер, 1 січня
Участь в ранковому богослужінні у приймаючих парафіях, потім — святковий обід у приймаючих сім’ях. У другій половині дня: зустрічі по країнах. Вечеря та вечірня молитва у виставковому залі.

8-й день, 2 січня 2015 р.Б (п'ятниця)
Сніданок. Завершення молодіжної зустрічі ум.Празі, прощання з друзями та о 12.15 виїзд в у м.Дрезден (Німеччина). Оглядова програма. Вільний час. Можливість відвідати відому Дрезденську картинну галерею, відвідати новорічний ярмарок та весело провести час. Переїзд на ночівлю в готель в околиці м.Вроцлав. Поселення в готель. Ніч в готелі.
Вроцлав
9-й день, 3 січня 2015 р.Б (субота)
Сніданок. переїзд до м.Краків. Вільний час. Місто вважається духовною і культурною столицею Польщі. Оглядова екскурсія: «Старий Краків». Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius. Запрошуємо відпочити Краківському аквапарку.www.parkwodny.pl.Близько21.00- Виїзд в Україну. Перетин Україно – Угорського кордону.
Краків
10-й день, 4 січня 2015 р.Б (неділя)
Ранкове прибуття в м.Мукачево.
Пожертва  130 €
У вартість паломництва входить:
 переїзд автобусом єврокласу;
– супровід керівника та духівника групи;
 проживання в транзитних готелях 2 ночі на базі 3* + сніданок (швецький стіл).
Додатково оплачується:

 Медичне страхування 60 грн.;
– Віза 35Є;
– 30Є вкладка учасника у молодіжній зустрічі в Празі (4-ох разове харчування, проживання та користування громадським транспортом).
 Додаткові факультативні екскурсії за програмою (обговорюються на загальних зборах);
 Особисті витрати.

Європейська зустріч призначена для молодих людей віком від 17 до 35 років.