Паломництво в Люрд та Ля Саллет

Паломництво до Люрду та Ля Саллет 
 (06 - 17 липня 2015 р. Б.)
Вартість 465€ + 200 грн! 
При  бронюванні  до   01 червня  вартість туру   € 440  +  200 грн. 
Всі екскурсії у вартості туру!
9 ночей в готелях і лише 2 нічних переїзди!
Тернопіль – Львів  –  Мукачево  –
Марія Повч  –  Егерсалок  –  Егер  –  Любляна  –  Падуя  –  Ля Салетт  –  Люрд  – Каркасон  –  Ніца  –  Монако  –  Венеція  –  Будапешт  –  Львів - Тернопіль 
1 день,   06 липня  2015 р. Б.   (понеділок)    
Збір групи у Львові о 8:00 год. Переїзд через Карпати в Мукачево. Заїдемо в гості в мукачівський замок Паланок, колишнє родове помістя трансильванських князів Ракоци. Зайвий раз переконаємось, що в Україні є унікальні місця, які варто відвідувати. Вільний час для огляду історичного музею та картинної галереї, які знаходяться в замку. Хто матиме бажання, може скуштувати надзвичайно смачну каву в ресторані замку, або відвідати дегустацію вина в винному погребі.

На кордоні з Угорщиною серед 200-літнього дубового гаю у новому відпочинково-оздоровчому комплексі “Косонь” на вас чекають термальний басейн з мінеральною водою, прісний басейн з аква-баром, дитячі басейни, водні атракціони, Королівська зала, чайна зала та все що необхідне для справжнього відпочинку. Це саме те, що потрібно, аби набратись гарного насторою та позитиву на початку туру. (вх. квиток 150 грн. / 2 год.)
Поселення в готель на Закарпатті, ночівля. 
Марія Повч
2 день,   07 липня  2015 р. Б.   (вівторок)    
Сніданок, виїзд на кордон. Прибуття у відпустове Марійське місце в Угорщині – Марія Повч. Розповідь братів-монахів про це Благословенне Богом місце. Молитва біля чудотворної ікони. Вільний час для молитви.

Прибуття в одне з найбільш красивих міст Угорщини – місто угорського барокко Егер. Місто патріотизму, яке так було названо після історичного подвигу його захисника, коменданта Егерської фортеці Іштвана Добо, місто купалень та вина.

Дорогою ми заїдемо в село Егерсалок, яке розташоване біля підніжжя гір Матра та Бюкк, в долині річки Лацко. Головною визначною пам’яткою Егерсалока є джерело термальних вод, які вириваються на поверхню з глибини 400 метрів і температурою 68 градусів. Вода, що стікає по схилу гори, поступово створила вапняні відкладення (соляний пагорб) площею 400 кв. метрів. Сьогодні вапняний пагорб став уже таким визначальним елементом місцевого пейзажу, який не має аналогів у Європі (в усьому світі тільки тут і в Паммукалі, що знаходиться в азійській частині Туреччини, є такі природні утворення). До Ваших послуг купальні та водні атракціони (вхідний квиток 9 €).

Після купання – Долина Красунь, де, в одному з винних погребів, на вас чекає справжній угорський гуляш та дегустація знаменитих егерських вин (опл. додатково).

Переїзд в Будапешт. Поселення в готель. Ночівля. 
Егерсалок - Аква-парк
3 день,   08 липня  2015 р. Б.   (середа)    
Сніданок. Переїзд в столицю Словенії. Любляна. Прогулянка по місту, екскурсія.
Переїзд до Італії. Поселення в готель неподалік Падуї, ночівля. 
Падуя
4 день,   09 липня  2015 р. Б.   (четвер)    
Сніданок. Оглядова екскурсія – Падуя. Від центральної площі міста, площі Валле, в різні боки, немов променями, розбігаються вузькі середньовічні вулички, вимощені нерівною бруківкою. Прекрасний собор Св. Антонія - одна з головних пам'яток міста. Щороку, в червні, коли весь католицький світ почитає святого Антонія, в Падую прибувають паломники зі всього світу, щоби прикластись до мощей святого, сподіваючись на чудо, якими святий Антоній прославився як за життя, так і після смерті. Падуя - місто багатолике. Воно любить нав'язати гостю затійливу гру, прочиняючи то одну, то іншу сторону свого життя. Місто може спочатку приголомшити самовдоволеним багатством центральних площ, а потім здивувати тишею затишних вуличок, де густо-зелені дерева кидають тінь на шовкову воду вузьких каналів.

Переїзд в Ля Салетт, поселення в готель, ночівля. 
 Ля Саллет
5 день,   10 липня  2015 р. Б.   (п'ятниця)
Сніданок. Ля Саллет. Тут в 1846 році у Французьких Альпах двом дітям явилась Богородиця, її першими словами були “Підійдіть до мене діти, не бійтесь, я тут, щоб сказати вам велику новину”. Богородиця просила їх розповсюдити по всьому світу прохання про відмову від гріха та навернення до її сина. З цього часу маленьке село Ля Салетт стало всесвітньо відомим місцем паломництва. Споглядаючи на невимовну красу гір, вдихаючи чистого гірського повітря через щиру молитву на місці, де явилась Марія, ми очищуємо свої душі, приймаючи до серця слова сказані дітям. У цьому відпустовому місці ми відправимо Літургію, ознайомимось з історією та змістом об’явлення Марії, візьмемо участь у вечірній процесії зі свічками.

Збір групи, переїзд до Люрду. 
Грота. Люрд.
6 день,   11 липня  2015 р. Б.   (субота)
Прибуття в Люрд. Нас чекає Люрд – найбільше місце паломництва християн з усього світу. 150 років тому місцевій дівчині Бернадетті з’явилась Матір Божа. Тепер на місці з’явлення б’є цілюще джерело, до якого за оздоровленням прибувають паломники з усього світу.
Поселення в готель, ночівля.

7 день,   12 липня  2015 р. Б.   (неділя)
Сніданок. Недільна Літургія в Українській церкві Успіння Пресвятої Богородиці, настоятелем якої є о. Герман Ничак. Українські священики і побожні люди більше як 50 років тому почали брати участь у святих процесіях та моліннях, а Церкву збудували і освятили 30 років тому. На освячення приїхало близько 1500 вірних та багато священників з-за океану та з Європи. Посвячення звершив Кардинал Іван Мирослав Любачівський, бо в той час Кардинал Йосип Сліпий був хворий.

Продовження паломницької програми у Люрді:   відвідини Гроту – місця Об’явлення Богородиці, молитва у Базиліці Вервиці та Непорочного Зачаття, Хресна Дорога.
Вільний час. Ночівля в готелі. 
Люрд
8 день,   13 липня  2015 р. Б.   (понеділок)
Сніданок.   Вільний час для купівля пам’яток про це святе місце, збір групи,   виїзд з Люрду.

Переїзд в Каркассон – місто-фортецю на південному узбережжі Франції. Ми прогуляємось вуличками фортеці, відчути подих середньовіччя, доторкнутись до каміння, яке ще пам’ятає мужніх лицарів в латах, королів та звичайних мандрівників...
Переїзд до Монпельє.  Поселення в готель.  Ночівля. 
Ніца
9 день,   14 липня  2015 р. Б.   (вівторок)
Сніданок.  Ніца. Променад де Англес, Негреску, Массен – слова, які хвилюють слух та бентежать уяву. Англійський бульвар... Ця довга, широка набережна, що тягнеться вздовж бухти Ангелів від центру Ніцци з пальмами, красивими площами і розкішними готелями – символ Рів'єри. Найзначніша будівля тут – готель «Негреску». Музей Массена та величний Середземноморський Палац. Пагорб Шато, звідки відкривається прекрасний вигляд на старе місто та пляжі. Ви ніколи не забудете ласкаве тепле море, людні площі й тихі вулички, дивовижне нічне життя і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього незвичайного міста.

Монако. Ми здійснимо захоплюючу екскурсію в Монако, під час якої ви познайомитеся із князівським палацом родини Грімальді, довідаєтеся історію цієї династії, побачите Океанографічний музей, директором якого довгий час був Жак-Верб-Кусто, відвідаєте знамените Казино Монте-Карло, прогуляєтеся по мальовничих екзотичних парках. Відвідування цієї неймовірно розкішної й доглянутої держави, у якій навіть тротуари миють щодня спеціальним шампунем, надовго залишиться у вас в пам’яті. Вільний час для відпочинку на одному з багатьох пляжів лазурного узбережжя, чи походу по магазинчиках провідних торгівельних марок світу, яких тут безліч.

Збір групи, переїзд до Венеції. 
Венеція 
10 день,   15 липня  2015 р. Б.   (середа)
Ранкове прибуття в Венецію. Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найзезвичайнішого міста в Італії. Також ми відвідаємо славнозвісний собор св. Марка, в якому знаходяться мощі євангеліста.
Поселення в готель, ночівля.

11 день,   16 липня  2015 р. Б.   (четвер)
Сніданок. Переїзд до Будапешту. Прибуваємо відразу на набережну Дунаю. Нас чекає гарна і романтична прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та під звуки "Голубого Дунаю" Штрауса. Як тільки починає темніти, в Будапешті вмикається надзвичайна ілюмінація. Старовинні пам’ятки ніби отримують друге життя – в світлі вечірніх вогнів Будапешт виглядає неперевершено. А цікаві історії від нашого гіда п. Людмили, залишать у вашому серці неповторні враження (вартість 15 €).

Поселення в готель, ночівля. 
Будапешт
12 день,   17 липня 2015 р. Б.   (п'ятниця)
Сніданок. Оглядова екскурсія Будапештом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, церкву Матяша, Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.

Переїзд в Україну.  Прибуття до Львова пізно ввечері.


Поїздка відбувається під духовною опікою священика УГКЦ.
Вартість туру   € 465  +  200 грн.  
При  бронюванні  до   01 червня  вартість туру   € 440  +  200 грн. 


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
• переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
• супровід священика і керівника групи;
• проживання в готелях зі сніданками (9 ночей);
• екскурсії згідно програми;
• медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
• консульський збір для отримання візи (35 євро);
• туристичний збір за в’їзд в Венецію 10 €;;
• харчування, не передбачене готелями;
• приватні витрати;

УВАГА!   Документи для відкриття візи слід подати до 15 червня!!!


* Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
* Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. 
* Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене.
* Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.
* Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!