Відпочинок в Болгарії та Греції

"МОЄ ВЕЛИКЕ ГРЕЦЬКЕ ЛІТО"
(з 21 по 30 липня 2015 р. Б. )
Вартість туру: 330 € + 150 грн!!!!!!!
Тернопіль - Золоті піски (2 дні на морі в Болгарії) - Паралія Катеріні (2 дні на морі в Греції) - Метеори - Олімп - Афіни – Сонячний берег (2 дні на морі в Болгарії) - Тернопіль
В одному турі:
Відпочинок на морі на знаменитих курортах Болгарії та Греції!!!
1 день, 21 липня 2015 р. Б., (вівторок). 20:00 - Відправлення в тур з Тернополя від Катедрального собору, нічний переїзд територією Румунії.
2 день, 22 липня 2015 р. Б., (середа). Прибуття в Болгарію. Поселення в готель орієнтовно о 14:00. Відпочинок на морі. Вільний день.
Узбережжя Болгарії - Золоті піски
Золоті піски є одним з найбільш старих курортних комплексів Болгарії. Золоті Піски пропонують чудовий відпочинок усім бажаючим. Маленькі піщані бухти та розкидані природою кам’яні скелі не залишають нікого байдужим. Багатокілометрові широкі пляжі рахуються найкращими у Болгарії. Набережна алея забудована маленькими кафе і сімейними ресторанчиками, що пропонують страви болгарської та європейської кухні, різноманітні барбекю та морепродукти. Бажаючі можуть відвідати аквапарк «Акваполіс» або здійснити рейд найкращими нічними клубами та дискотеками узбережжя. Ночівля в готелі.
3 день, 23 липня 2015 р. Б., (четвер). Сніданок. Вільний день. Відпочинок на морі. Ввечері збір групи, нічний переїзд до Греції (800 км).
Паралія Катеріні
4 день, 24 липня 2015 р. Б., (п'ятниця). У декількох десятках кілометрів від Салонік, на узбережжі Егейського моря розташувалось мальовниче містечко Катеріні, назване на честь Святої Катерини. А в шести кілометрах від нього знаходиться чи не найпопулярніший грецький курорт – Паралія Катеріні, тобто «Пляжі Катерини».
Акваторія Егейського моря в районі Паралія Катеріні була відзначена спеціальним блакитним прапором ЮНЕСКО, як одна з найчистіших у світі, а широка берегова лінія затоки Термаікос щедро покрита золотим піском. Пляжний відпочинок на цьому курорті вабить не лише греків, але й туристів з різних куточків Європи.
Поселення в готель. Відпочинок на морі. Вільний день. Ночівля в готелі.
Салоніки. Греція
5 день, 25 липня 2015 р. Б., (субота). Сніданок. Відпочинок на морі. Пропонуємо захоплюючу екскурсію на Метеори та Олімп (за бажанням - 35 €). Незабутнім стане для Вас відвідування геологічного дива природи, яке потрібно побачити своїми очима, щоб повірити в нього. Метеори – це чернеча гірська держава Еллади, яка знайшла місце на гігантських обривистих скелях, що нагадують величезні стовпи–химери. Монастирі Метеори вважаються одним із сучасних чудес світу. Свою назву отримали від гр. сл. «Метеори» (Μετέωρα), що дослівно означає «той, що висить у повітрі». Побудовані на вершинах скель (від 300 до 500 метрів), вони наче зависли між небом та землею. Тут – серце і душа православної Греції. Метеори – фантастичне видовище, яке неможливо забути...
Монастирі Метеори
Всі ми пам'ятаємо із стародавніх міфів, що на Олімпі живуть 12 грецьких богів. У такому недоступному місці вони поселились, щоб люди не мучили їх своїми проханнями. Проте сьогодні гора Олімп через свою відомість приймає тисячі туристів, яких окрім міфології цікавлять і навколишні краєвиди. А дивитися є на що. Унікальне поєднання безкрайніх берегів, золотого піску, чистого моря, овіяної міфами гори з природними красотами, розвиненої туристичної інфраструктури роблять цей регіон популярним як серед жителів країни, так і за кордоном.
Повернення на курорт ввечері. Ночівля в готелі.
6 день, 26 липня 2015 р. Б., (неділя). Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Афіни (450 км).
Афіни. Греція
Афіни – дивовижної краси грецьке місто, з яким тісно пов’язана доля усієї країни. Розташоване в центрі Аттіки, оточене горами і морем, воно є надзвичайно красивим та важливим туристичним центром, курортом, в який закохані туристи з усього світу. Історія самих Афін, однієї з найстародавніших столиць світу, налічує декілька тисячоліть. Греція переживала періоди розквіту та занепаду, але древні пагорби столиці з їх храмами та амфітеатрами зберегли ту первозданну красу, яка залишилася недоторканою протягом років. Про минулу славу стародавніх Афін нам розповідають не лише грецькі міфи і легенди, а й культурні та архітектурні пам'ятники, що вражають своєю величністю і старовинністю.
Щоб піймати дух старовини та щоб максимально наблизитися до пишності Афін, цієї скарбниці світової цивілізації, необхідно побачити його унікальні пам'ятники, серед яких особливе місце займають священний Акрополь з величним Парфеноном, храм Афіни–переможниці, стародавній театр Діоніса, портик Евмена, священна скеля і численні музеї Афін.
Після оглядової екскурсії — вільний час. Ввечері поселення в готель.
7 день, 27 липня 2015 р. Б., (понеділок). Сніданок. Вільний день в Афінах. Ввечері орієнтовно о 20:00 збір групи, нічний переїзд до Болгарії (1100 км).
Болгарія. Сонячний берег
8 день, 28 липня 2015 р. Б., (вівторок). Прибуття на знаменитий курорт Сонячний берег. Поселення в готель орієнтовно о 14:00. Відпочинок на морі. Вільний час. 
9 день, 29 липня 2015 р. Б., (середа). Сніданок. Вільний день. Відпочинок на морі. Ввечері орієнтовно о 20:00 збір групи, нічний переїзд на Україну (1000 км).
Болгарія. Сонячний берег
10 день, 30 липня 2015 р. Б., (четвер). Час прибуття до Тернополя орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону).

Вартість туру: 330 € + 150 грн!!!!!!!

*Для бронювання місця необхідно здати завдаток (200 євро (в євро) і 150 грн), а також копію/скан першої сторінки закордонного або українського паспорта.

У вартість входить: оформлення документів для візи; проїзд комфортабельним автобусом по маршруту; медичне страхування; проживання в готелях зі сніданками (6 ночей); оглядова екскурсія в Афінах, супровід керівника групи за маршрутом.
Додатково оплачується: вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти; факультативи; особисті витрати; консульський збір – 35€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років).

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.


Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!