Відпочинок в Хорватії

Чудова Хорватія
11-денний відпочинок на Адріатичному морі в Хорватії (Макарська Рів’єра)
 (26 червня - 08 липня 2015 р. Б.)
Тернопіль – Львів – Стрий – Мукачево – Макарська Рів’єра (11 днів) – Дубровнік (1 день) – Мукачево – Стрий –  Львів – Тернопіль
Вартість туру:  425 €!
З повноцінним 2-х разовим харчуванням!
Макарська Рів'єра
ПРОГРАМА:
1 день, 26 червня 2015 р. Б., (п’ятниця). Виїзд з Тернополя в 06.00 (від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі), зі Львова в 09.00 (від Ашану), зі Стрия в 10.00 (заправка ОККО біля кільця), з Мукачева в 13.30 (заправка ОККО на вул. Об'їзній). Проходження україно-угорського кордону.
Місця нашого відпочинку. Загальний план
2 день, 27 червня 2015 р. Б., (субота). Прибуття зранку в Хорватію у Макарську Рів’єру. Поселення в готель. Відпочинок на морі. Вечеря та ніч в готелі.
Місця нашого відпочинку. Загальний план
3 день, 28 червня 2015 р. Б., (неділя). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Національний парк Плітвицькі озера
4 день, 29 червня 2015 р. Б., (понеділок). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Місце нашого проживання. Один з номерів
5 день, 30 червня 2015 р. Б., (вівторок). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Вигляд на Дубровнік
6 день, 01 липня 2015 р. Б., (середа). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Острів Локрум - (на краю Дубровніка)
7 день, 02 липня 2015 р. Б., (четвер). Відпочинок на морі / екскурсія до Дубровніка – стародавнього міста Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Недаремно в Хорватії Дубровнік визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама Дубровніка
8 день, 03 липня 2015 р. Б., (п’ятниця). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Дубровнік у вечірніх променях сонця
9 день, 04 липня 2015 р. Б., (субота). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Місце нашого проживання. Загальна кімната відпочинку на поверсі
10 день, 05 липня 2015 р. Б., (неділя). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Місто Макарська
11 день, 06 липня 2015 р. Б., (понеділок). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Пляж біля нашого готелю

12 день, 07 липня 2015 р. Б., (вівторок). Сніданок. Виселення з готелю в 10.30 (по можливості! ми надамо доступ протягом дня до кількох номерів для бажаючих прийняти душ). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Вечеря. Переїзд на Україну.

Номер в одному з наших готелей
Вигляд з нашого готелю на пляж
13 день, 08 липня 2015 р. Б., (середа). Повернення на Україну. 

Вартість 425 €! З повноцінним 2-х разовим харчуванням!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üпереїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
üсупровід керівника групи;
üпроживання в готелях/пансіонах;
üсніданки, обіди та вечері згідно програми;
üмедичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üконсульський збір для отримання візи (35 €);
üекскурсія в Дубровніку з екскурсоводом;
üхарчування, не передбачене програмою;
üприватні витрати; 

Рекомендуємо взяти з собою:
üпарасолю від сонця;
üкаримат (туристичний килимок);
üкупальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
üпанаму чи капелюх для захисту від сонця.


*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.