Всі дороги ведуть до Риму

"Всі дороги ведуть до Риму"
 (з 28 червня по 04 липня 2015 р. Б. )
При бронюванні до 1 травня  вартість туру 295 € + 150 грн!!!!!!!
БРОНЮЙ ШВИДШЕ — ЗАОЩАДЖУЙ БІЛЬШЕ!!!
Тернопіль – Львів – Відень – Флоренція – Рим (2 дні) – Ватикан – 
Будапешт – Егер – Львів – Тернопіль
В одному турі:
2 дні у Вічному місті - Римі!!!
+ величний Відень, вишукана Флоренція, загадковий Будапешт!!!
1 день, 28 червня 2015 р., (неділя). 6:00 - Виїзд з Тернополя від Катедрального собору, 08:30 - Збір у Львові біля Стрийського автовокзалу. 9:30 - Відправлення в тур, можливе довге очікування на кордоні, переїзд до Будапешту. Поселення в готель.
Відень
2 день, 29 червня 2015 р., (понеділок)Сніданок. Переїзд до Відня (250 км). Відень – це місто музики і великих музикантів, це аромат кави в знаменитих Віденських кав'ярнях, це Віденський штрудель і Віденський бал.
Столиця Австро–Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Відень – по праву називають серцем Європи. Воно надзвичайне: вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ринг, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовний символ історії та долі Австрії. 
Одним словом, при слові Відень – серце святково тріумфує, сильніше б'ється від любові, а у вухах рояться мелодії Шопена, Моцарта та Штрауса. Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію.
Після екскурсії – вільний час до вечора. Орієнтовно о 22:00 збір групи, нічний переїзд до Флоренції (850 км).
Флоренція
3 день, 30 червня 2015 р., (вівторок). Флоренція – це не просто італійське місто. Це – сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує в собі велич і помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій і умиротворення Верони. Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело, «Венера» Боттічеллі. Це шедеври архітектури: Площа Синьйорії, головний флорентійський собор Санта Марія–дель–Фьорі, дзвіниця Джотто, Базиліка Санта–Кроче. Здалеку тут доносяться ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових місцеві художники малюють свої картини. Здається, що духом мистецтва просякнуте навіть тутешнє повітря. Він збирається десь високо на горі Монтальбано і спускається вниз, прямуючи по вузьких вуличках міста, просочується в тінисті сади Медічі і щільним кільцем змикається над куполом Брунеллески... Ось така вона Флоренція – древня і сучасна ...  (пересування по Флоренції - на громадському транспорті – оплачується туристами самостійно).
Після оглядової екскурсії - вільний час. Ввечері збір групи, поселення у готель. 
Рим
4 день, 01 липня 2015 р., (середа). Сніданок. Прибуття в Рим. Оглядова екскурсія «Рим - місто велике і вічне» (пересування по Риму - на громадському транспорті – оплачується туристами самостійно). Рим - перша любов людства і перша наддержава планети. Рим - єдине місто з тисяч існуючих, яке отримало назву «Вічного»! Його наслідували, його боялися, ним захоплювалися! І почнемо з огляду пам'яток Античного Риму, відчуємо велич Римської імперії, прогуляємося по мощених вуличках, по яких ступав сам Юлій Цезар, почуємо древні легенди про великих імператорів. Тут кожен куточок, кожен будиночок, кожен камінчик має свою неповторну історію, і вона оживає на очах: Пантеон, Римський форум, арка Костянтина, Капітолій... Ну а головний символ Риму, звичайно ж, Колізей - «помпезна симфонія архітектури», вінець інженерної думки античності! Римляни вважали: «Поки стоїть Колізей, буде стояти Рим! » А вони вміли будувати на тисячоліття!... 
Після екскурсії – вільний час. Ночівля у готелі.
вигляд на Ватикан
5 день, 02 липня 2015 р., (четвер). Сніданок. Вільний день у столиці Італії (пересування по Риму - на громадському транспорті – оплачується туристами самостійно). Ви матимете можливість відвідати підземелля Ватикану, де знаходяться поховання Апостола Петра або піднятись на купол собору св. Петра, з якого добре видно весь Ватикан і Рим. Також можна відвідати славнозвісні Ватиканські музеї чи Сикстинську Капеллу, щоби побачити неймовірні фрески Мікеланджело і безцінні твори мистецтва, які зберігаються у Ватикані. Рекомендуємо скуштувати справжню італійську піцу чи лазанью в одному із затишних римських кафе, або ж самостійно прогулятись вуличками «Вічного міста», відчути подих його тисячолітніх вулиць, які ще пам’ятають сандалі імператорів, легіонерів, гладіаторів… 
Ввечері збір групи, нічний переїзд до Будапешту (1200 км).
Термальні купальні Сечені
6 день, 03 липня 2015 р., (п'ятниця). Прибуття в Будапешт. Поселення в готель орієнтовно о 14:00. Вільний час для самостійного знайомства з містом. У Вас є можливість відвідати легендарні пам’ятники історії – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, Парламент, Базиліку св. Іштвана, набережну Дунаю, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю. Пропонуємо відвідати купальні Сечені – один із найбільших у Європі комплексів лікувальних купалень. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м квадратних, сауни, 11 купалень з термальною водою і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Ввечері пропонуємо Вам здійснити романтичну прогулянку на кораблі по Дунаю з келихом шампанського (за бажанням — 15 €). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію цього міста залишать у вашому серці неповторні враження.
Загадковий Будапешт
7 день, 04 липня 2015 р., (субота). Сніданок. Переїзд в одне з найбільш красивих міст Угорщини – місто купалень та вина - Егер. Тут, в Долині Красунь, на нас чекає справжній угорський гуляш та дегустація знаменитих егерських вин (вартість 15 €). Можна також придбати вино для подарунків близьким та друзям. 
Переїзд на Україну. Час прибуття до Львова пізно ввечері (залежить від проходження кордону). Місце прибуття у Львові - Стрийський автовокзал. Місце прибуття у Тернополі – Катедральний собор.

При бронюванні до 1 травня — вартість туру: 295 € + 150 грн!!!!!!!

*Для бронювання місця необхідно здати завдаток (200 євро (в євро) і 150 грн), а також копію/скан першої сторінки закордонного або українського паспорта.

У вартість входить: оформлення документів для візи; проїзд комфортабельним автобусом по маршруту; медичне страхування; проживання в готелях зі сніданками (8 ночей); екскурсії згідно програми (Відень, Рим, Флоренція, Люцерн, Кольмар, Вроцлав), супровід керівника групи за маршрутом.
Додатково оплачується: вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти; факультативи; особисті витрати; консульський збір – 35€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років).

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!