Poland

Польща на Свято Милосердя
 (з 01 по 04 квітня 2016 р. Б. )
Вартість 85 €! 
Тернопіль – Львів  – Ченстохова – Краків – Лагевніки – Львів – Тернопіль
ПРОГРАМА:
1 день. Виїзд з Тернополя від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі (орієнтовно 20 година).
Нічний переїзд автобусом.
Ченстохова
2 день. Приїзд у Ченстохову
Св. Літугрія Молитва біля Чудотворної ікони Матері Божої. Екскурсія з провідником по Ясній Горі (15 zl.). Час для приватної молитви біля ікони. 
Чудотворної ікони Матері Божої
Щороку цей один із найважливіших центрів релігійного культу у християнському світі відвідують 4-5 мільйонів туристів і паломників. Ченстохова належить до найбільших паломницьких місць Європи після Люрду у Франції та Фатіми в Португалії.
Історія міста тісно пов’язана з історією монастиря отців Паулінів на Ясній Горі. Монастир був побудований у 1382 році князем Владиславом Опольчиком. Через два роки князь подарував монастирю чудовий середньовічний образ Богоматері з Дитятком, виконаний у візантійській традиції. Його вважають чудотворним символом Польщі.
Вільний час.
Виїзд з Ченстохови. Переїзд у Краків.
Поселення  в готель.
Нічліг
Краків. Ринок. 
3 день. 
7:30 Сніданок.
9:00 екскурсія ( 5 євро) по старій частині Кракова з відвіданням королівського палацу Вавелю, Ягеллонського університету, костелу Св. Петра і Павла, центральної площі Ринок, торгових рядів Суконниць, Маріяцького костелу .
Переїзд у Лагевніки. Неділя Божого Милосердя. Св. Літургія, уачсть в іншй святковій програмі. Розповідь сестер про ікону Божого милосердя, Св. Фаустину Ковальську.
Санктуарій Божого Милосердя
15:00 Участь у співаній вервиці до Божого Милосердя, яку моляться сестри у санктуарії Божого Милосердя. Час для приватної молитви біля ікони.
Чудотворний образ Ісуса Милосердного
Заїзд у супермаркет.
Виїзд.
Нічний переїзд автобусом додому.

4 день. Досвіта - приїзд у Тернопіль.


Вартість 85 €! 

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:       
§  проїзд по маршруту;
§  супровід керівника групи і священника;
§  проживання в готелі 1 ніч зі сніданком;
§  медична страхівка.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
§  консульський збір для отримання візи (35 € + послуги візового центру);
§ екскурсії у містах згідно маршруту;
§  харчування, не передбачене готелями;
§  приватні витрати;

Важлива інформація
       Подані в програмі години прибуття, відбуття чи інших заходів не є точними, а тільки для приблизної орієнтації, вони будуть детально узгоджуватися кожного вечора на наступний день.
      Фірма залишає за собою право змінювати програму, порядок і час проведення екскурсій та заходів або замінювати їх на рівноцінні;
       За роботу консульських відділів чи інших дипломатичних установ, прикордонних служб, погодні умови, корки на дорогах паломницько-туристичний центр відповідальності не несе.