Люрд та Ла Салет

Паломництво до Люрду та Ла Салет
(з 10 по 19 травня 2016 р. Б. )
Вартість туру 385€  + 200 грн
УВАГА! При реєстрації на тур  до 18:00 середи 20 квітня   –   кожен отримає безкоштовну подорож на вибір:
Кам’янець-Подільський круїз   або   Сиро-винний тур Закарпаттям     (тури відбуваються щотижня). 
Тернопіль – Львів – Венеція – Падуя – Ла Салетт – Люрд – Каркасон – Ніца – Монако – Будапешт - Львів - Тернопіль
Ла Салет – маленьке селище у французьких Альпах, відоме всьому світу завдяки об’явленням Діви Марії 1846 року. На місці об’явлення постав санктуарій: гірські яскраво-зелені луки, білі хмари над вершинами, а посередині величний собор – Базиліка Пречистої Діви Марії...
ПРОГРАМА:
1 день   –   10  травня   –   вівторок          
Виїзд з Тернополя. Збір групи на залізничному вокзалі м. Львів.  
Виїзд.  Перетин кордону.  
Переїзд в Італію.

2 день   –   11  травня   –   середа          Венеція.
Прибуття в Венецію.
Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найзезвичайнішого міста в Італії. Також ми відвідаємо славнозвісний собор св. Марка, в якому знаходяться мощі євангеліста. Вільний час.
Поселення в готель неподалік Падуї.   Ночівля.
Венеція
3 день   –   12  травня   –   четвер          Падуя.
Сніданок в ресторані готелю. 
Оглядова екскурсія – Падуя. Від центральної площі міста, площі Валле, в різні боки, немов променями, розбігаються вузькі середньовічні вулички, вимощені нерівною бруківкою. Прекрасний собор Св. Антонія - одна з головних пам'яток міста. Щороку, в червні, коли весь католицький світ почитає святого Антонія, в Падую прибувають паломники зі всього світу, щоби прикластись до мощей святого, сподіваючись на чудо, якими святий Антоній прославився як за життя, так і після смерті. Падуя - місто багатолике. Воно любить нав'язати гостю затійливу гру, прочиняючи то одну, то іншу сторону свого життя. Місто може спочатку приголомшити самовдоволеним багатством центральних площ, а потім здивувати тишею затишних вуличок, де густо-зелені дерева кидають тінь на шовкову воду вузьких каналів.
Переїзд в Ля Салетт, поселення в готель, ночівля.
Падуя
4 день   –   13  травня   –   п'ятниця          Ла Салет.
Сніданок. 
Ла Салет. Тут в 1846 році у Французьких Альпах двом дітям явилась Богородиця, її першими словами були “Підійдіть до мене діти, не бійтесь, я тут, щоб сказати вам велику новину”. Богородиця просила їх розповсюдити по всьому світу прохання про відмову від гріха та навернення до її сина. З цього часу маленьке село Ла Салет стало всесвітньо відомим місцем паломництва. Споглядаючи на невимовну красу гір, вдихаючи чистого гірського повітря через щиру молитву на місці, де явилась Марія, ми очищуємо свої душі, приймаючи до серця слова сказані дітям. У цьому відпустовому місці ми відправимо Літургію, ознайомимось з історією та змістом об’явлення Марії, візьмемо участь у вечірній процесії зі свічками.
Збір групи, переїзд до Люрду.
Санктуарій Ла Салет
 5 день   –   14  травня   –   субота          Люрд.
Прибуття в Люрд. 
Нас чекає Люрд – найбільше місце паломництва християн з усього світу. 150 років тому місцевій дівчині Бернадетті з’явилась Матір Божа. Тепер на місці з’явлення б’є цілюще джерело, до якого за оздоровленням прибувають паломники з усього світу. Місто паломників Люрд має єдину непереможну атмосферу – атмосферу віри. Факт, що в Люрді ніколи не було ніякої пошесті. Адже кожного року туди приїжджає більше ніж 2 мільйони паломників і понад сто тисяч хворих, котрі сотнями купаються в джерелах. Проте ніякої інфекції не було зафіксовано ніколи.
Поселення в готель, ночівля.
Люрд
6 день   –   15  травня   –   неділя          Люрд.
Сніданок.
Недільна Літургія в Українській церкві Успіння Пресвятої Богородиці, настоятелем якої є о. Герман Ничак. Українські священики і побожні люди більше як 50 років тому почали брати участь у святих процесіях та моліннях, а Церкву збудували і освятили 30 років тому. На освячення приїхало близько 1500 вірних та багато священників з-за океану та з Європи. Посвячення звершив Кардинал Іван Мирослав Любачівський, бо в той час Кардинал Йосип Сліпий був хворий.
Продовження паломницької програми у Люрді: відвідини Гроту – місця Об’явлення Богородиці, молитва у Базиліці Вервиці та Непорочного Зачаття, Хресна Дорога.
Вільний час.
Ночівля в готелі.
Українська Церква в Люрді
7 день   –   16  травня   –   понеділок          Люрд.   Каркассон.
Сніданок.
Вільний час для купівля пам’яток про це святе місце.
Збір групи, виїзд з Люрду. 
Грота в Люрді
Переїзд в Каркассон.
Каркассон – місто-фортеця на південному узбережжі Франції. Ми прогуляємось вуличками фортеці, відчуємо подих середньовіччя, доторкнемось до каміння, яке ще пам’ятає мужніх лицарів в латах, королів та звичайних мандрівників...
Переїзд до Монпельє.
Поселення в готель. Ночівля.

8 день   –   17  травня   –   вівторок          Ніцца.   Монако.
Сніданок.
Ніцца. Променад де Англес, Негреску, Массен – слова, які хвилюють слух та бентежать уяву. Англійський бульвар... Ця довга, широка набережна, що тягнеться вздовж бухти Ангелів від центру Ніцци з пальмами, красивими площами і розкішними готелями – символ Рів'єри. Найзначніша будівля тут – готель «Негреску». Музей Массена та величний Середземноморський Палац. Пагорб Шато, звідки відкривається прекрасний вигляд на старе місто та пляжі. Ви ніколи не забудете ласкаве тепле море, людні площі й тихі вулички, дивовижне нічне життя і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього незвичайного міста.  
Ніцца
Монако. Ми здійснимо захоплюючу екскурсію в Монако, під час якої ви познайомитеся із князівським палацом родини Грімальді, довідаєтеся історію цієї династії, побачите Океанографічний музей, директором якого довгий час був Жак-Верб-Кусто, відвідаєте знамените Казино Монте-Карло, прогуляєтеся по мальовничих екзотичних парках. Відвідування цієї неймовірно розкішної й доглянутої держави, у якій навіть тротуари миють щодня спеціальним шампунем, надовго залишиться у вас в пам’яті. Вільний час для відпочинку на одному з багатьох пляжів лазурного узбережжя, чи походу по магазинчиках провідних торгівельних марок світу, яких тут безліч.
Збір групи, переїзд до Будапешту.
Монако
9 день   –   18  травня   –   середа          Будапешт.
Прибуття в Будапешт, поселення в готель, відпочинок.
Пропонуємо відвідати купальні Сечені – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і однієї із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м квадратних з температурою води - 28 і 26 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Ввечері нас чекає гарна і романтична прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та під звуки "Голубого Дунаю" Штрауса. Як тільки починає темніти, в Будапешті вмикається надзвичайна ілюмінація.  А цікаві історії від нашого гіда п. Людмили, залишать у вашому серці неповторні враження (вартість 15 €).
Ночівля.
Купальні Сечені - Будапешт
10 день   –   19  травня   –   четвер          Будапешт.
Сніданок в ресторані готелю.
Оглядова екскурсія Будапештом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, церкву Матяша, Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Будапешт вечірній
Переїзд в Україну.

Прибуття до Львова/Тернополя пізно ввечері.

Поїздка відбувається під духовною опікою священика УГКЦ.

Вартість туру:      € 385 + 200 грн.        (можлива оплата в гривні по курсу*)
* вартість змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

У вартість входить: 

  • оформлення документів для візи;
  • медичне страхування;
  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • проживання в готелях 3* зі сніданками;
  • екскурсії згідно програми.


Додатково оплачується:

  • консульський збір – 35 €;
  • доїзд для здачі біометричних даних;
  • туристичний збір за в’їзд в Венецію – 10 €;
  • факультативи;
  • особисті витрати.



УВАГА! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСТВА У ВИДАЧІ ВІЗИ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!


* Організатори не несуть відповідальності за роботу консульств, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах,
   погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
* Організатор залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
* Автобусне обслуговування у вільний час непередбачено.
* Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг
   гіда та/або резервації.  

* Завдаток не повертається у період менше місяця до дати виїзду!