Вереснева Італія

  Казкова Італія 
Через Угорщину в Італію:  поспішаємо до Риму!
(21 – 27 вересня  2016 р.)
Вартість: 295€ + 200 грн.
Тернопіль – Львів – Егер – Венеція – Флоренція – Рим (Ватикан) – озеро Хевіз – Будапешт – Егерсалок – Львів – Тернопіль
Нас чекають неповторна краса Венеції,  романтичність і загадковість Флоренції, помпезність та велич Риму,  святість Ватикану. А також в програмі туру величний Будапешт, мальовничий Егер з відомими на весь світ винними погребами та можливість зануритися у води найбільшого у світі термального водоймища – озера Хевіз. 

ПРОГРАМА ТУРУ: 
1 день, 21  вересня 2016 р., (середа)      Егер.
06:00 – збір групи у Львові, виїзд на кордон. 
Переїзд до Угорщини.

Прибуття в Егер – одне з найкрасивіших міст Угорщини: перлина бароко, готики, рококо і неокласики. Прекрасна архітектура, термальні джерела і знамениті вина... які Ви і зможете продегустувати у винних погребах в Долині Красунь (15€). Разом з вином ми посмакуємо справжній угорський гуляш.                                                                  
Поселення в транзитний готель. Ночівля.
Егер
2 день, 22  вересня 2016 р., (четвер)    Венеція.
Сніданок. Ранній виїзд з готелю. Переїзд до Італії.
Прибуття в Венецію.

Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найнезвичайнішого міста в Італії. 
Венеція
А для тих, в кого в душі ще жевріє вогник романтизму, є нагода покататись вузенькими каналами міста на гондолі – справжньому символі Венеції. Таку прогулянку, гарантуємо, ви пам’ятатимете усе життя.

Переїзд та поселення у транзитний готель, ночівля.

3 день, 23  вересня 2016 р, (п'ятниця)   Флоренція.       
Сніданок. Виселення з готелю.
Флоренція – це місто великих майстрів, символ епохи Відродження, де жили і творили справжні генії – Мікеланджело, Челліні, Джотто. Ми побачимо геніальні шедеври архітектури – Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта-Марія-дель-Фьоре, дзвіницю Джотто, Базиліку Санта Кроче – усипальню великих людей Італії (Мікеланжело, Макіавеллі, Галілей), старий міст Понте Веккьо із багаточисельними золотими крамничками. Також буде цікаво відвідати галерею Уффіци (25€) – вона включає безліч шедеврів таких італійських майстрів, як Джотто, Сандро Боттічелі, Леонардо да Вінчі, Рафаєль, Джорджоне, Тиціан та ін. Тут також немало зразків античного, французького, німецького, голандського та фламандського мистецтва.
Збір групи. Переїзд в готель. Ночівля.
Флоренція
4 день, 24  вересня 2016 р., (субота)     Рим.   Ватикан. 
Переїзд до Риму.   Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!​

Рим. Нас чекає неймовірна екскурсія «Вічним містом», бруківка якого, ще пам’ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігриимів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в’язницю, мабуть, найвідомішу на європейському континенті…
Рим
Вільний час. Радимо відвідати славнозвісні Ватиканські музеї та Сикстинську Капеллу, щоби побачити неймовірні фрески Мікеланджело і безцінні твори мистецтва, які зберігаються в Ватикані (вхідний квиток та екскурсія опл. додатково – 38€, при попередньому бронюванні – 25€).
Ночівля в готелі.

5 день, 25  вересня 2016 р., (неділя)    Рим.   Ватикан.   
Сніданок.  Виселення з готелю.

Ватикан. Наше паломництво Римом продовжиться в Ватикані – ми, під духовним супроводом нашого отця-духівника, пройдемо через Святі двері в Соборі св. Петра. Святі Двері відчиняють дуже рідко – лише один раз в 25 років, тому наша присутність тут вже носитиме унікальний характер. 
Ватикан
Життя Церкви тримається на милосерді – така головна думка булли Папи Франциска, який відкрив позачерговий Ювілейний рік, відкриттям Святих воріт в соборі Святого Петра 8 грудня 2015 р. в свято Непорочного Зачаття Діви Марії. Святі двері у Ватиканській базиліці будуть відкриті з 8 грудня 2015 по 20 листопада 2016 року, і, пройшовши через них, можна буде отримати загальну індульгенцію, перед тим приступивши до Тайни Сповіді, причастившись Преcвятої Євхаристії та помолившись в наміреннях Святішого Отця. Індульгенція стирає негативні наслідки поведінки людини і її помислів, і той, хто отримує індульгенцію, «вбирається в силу діяти з любов'ю і зростати в ній» (Папа Франциск).

Трохи вільного часу, щоби перевести подих і відпочити від побаченого – з’їмо справжню італійську піцу чи спагеті та посмакуємо правдивою італійською кавою в одному з чисельних ресторанчиків Риму. Рекомендуємо самостійно прогулятись вуличками «Вічного міста», відчути подих його тисячолітніх вулиць, які ще пам’ятають сандалі імператорів, легіонерів, гладіаторів.

По обіді ми матимемо можливість відвідати святині Риму: базиліку Сан Джовані Лятерано, помолимось біля Святих сходів, зайдемо в сховище церкви Єрусалимського Хреста, де зберігається безліч реліквій, які цариця Єлена привезла зі Святої Землі ще в епоху раннього християнства, відвідаємо базиліку Санта Марія Маджоре, церкву св. Альфонса, де знаходиться дуже стародавня та шанована ікона Матері Божої Неустанної Помочі, яку, як стверджують перекази, написав євангеліст Лука…     

20:00  –  нічний переїзд до Угорщини.
о.Хевіз
6 день, 26  вересня 2016 р., (понеділок)   озеро Хевіз.   Будапешт.
Прибуття в Угорщину.
Озеро Хевіз. Невелике угорське містечко Хевіз відоме у всьому світі як місто-купальня. І взимку, і літом їдуть сюди туристи з багатьох країн світу. Їдуть, щоб зануритися у води найбільшого в світі термального водоймища – озера Хевіз з цілющою радоновою водою, відомого своїми лікувальними властивостями ще з середини XVII сторіччя.

Озеро Хевіз унікальне і по своїх розмірах і по хімічному складу води. У Європі – єдине, а на планеті – друге. Площа озера 4,7 га. Джерела, що живлять озеро, знаходяться в підозерній печері діаметром 18 м. Звідси б'ють два термальні ключі з температурою води +42°С і +38°С, і один - мінеральний, з температурою води +17°С, тут же вони перемішуються. Озеро має форму воронки, глибина якої досягає 2 м. У літні місяці температура води складає +33 +34°С, а в найхолодніші зимові місяці не опускається нижче +26°С. Вода в озері повністю оновлюється за 28 годин. Гаряча вода, що поступає з джерела, розбиваючись на поверхні на радіальні струмені, поволі обертається за годинниковою стрілкою. Через таку постійну циркуляцію, в усіх точках озера температура води однакова. Незвичайними лікувальними властивостями володіє мул, що залягає багатометровим шаром на дні термального озера. Вх. квиток оплачується додатково.   

Будапешт
Переїзд в Будапешт.
Пропонуємо здійснити незабутню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (вартість прогулянки – 15€). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці неповторні враження.
Поселення в готель. Ночівля.

7 день, 27  вересня 2016 р., (вівторок)     Егерсалок.  
Сніданок.  Виселення з готелю.  
Егерсалок
Дорогою ми заїдемо в село Егерсалок, яке розташоване біля підніжжя гір Матра та Бюкк, в долині річки Лацко. Головною визначною пам’яткою Егерсалока є джерело термальних вод, які вириваються на поверхню з глибини 400 метров і температурою 68 градусів. Вода, що стікає по схилу гори, поступово створила вапняні відкладення (соляний пагорб) площею 400 кв. метрів. Сьогодні вапняний пагорб став уже таким визначальним елементом місцевого пейзажу, який не має аналогів у Європі (в усьому світі тільки тут і в Паммукалі, що знаходиться в азійській частині Туреччини, є такі природні утворення). До Ваших послуг купальні та водні атракціони (вхідний квиток 10 €).

Вдома чекають на ваш приїзд з подарунками! Відвідування супермаркету «TESKO».
Виїзд на кордон. Прибуття  до Львова вранці.


Вартість* туру:  € 295 + 200 грн. 
* оплата можлива в гривні по курсу на день оплати + 2%.
* вартість змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

У вартість входить:
  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • проживання в готелях 3* зі сніданками;
  • екскурсії у Венеції, Флоренції та Римі;
  • медичне страхування;
  • супровід керівника групи по всьому маршруту;
  • оформлення документів для візи.

Додатково оплачується:
  • проїзд в громадському транспорті;
  • вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
  • факультативи;
  • особисті витрати;
  • туристичний збір за в'їзд у Венецію – € 10;
  • консульський збір – 35 € (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар, бюджет), діти до 18 років);
  • доїзд в консульство Угорської Республіки в Берегово для здачі біометричних даних.

УВАГА! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ТА ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСТВА У ВИДАЧІ ВІЗИ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!!!

* Організатори не несуть відповідальності за роботу консульств, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
* Організатор залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
* Автобусне обслуговування у вільний час непередбачено.
* Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.
* Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.  
* Завдаток не повертається у період менше місяця до дати виїзду!