Італія - економ варіант

  Італійська сієста 
паломницький тур до Риму (економ)
(30 червня – 05 липня  2016 р.)
АКЦІЙНА ЦІНА* - 199 € + 199 грн. 
Тернопіль – Львів – Венеція – Рим (Ватикан) (2 дні) – Верона – Падуя –  Львів – Тернопіль
Неповторна краса Венеції,  помпезність та велич Риму,  святість Ватикану,
романтичність і загадковість Верони,   унікальність Падуї змусять вас
запам’ятати час, проведений в Італії, на все життя.
ПРОГРАМА ТУРУ: 
1 день.
8.00 - Збір групи у Львові (з Тернополя забезпечується безкоштовний трансфер) на залізничному вокзалі, виїзд на кордон.
Переїзд в Італію.

2 день – Венеція. 
Прибуття в Венецію. 
Венеція
Оглядова екскурсія (11€). Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найбільш романтичного міста в Італії.

Відвідування з екскурсоводом "Палацу Дожів" (18€ + вх. квиток) – резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і ... звичайно ж, плели інтриги!
Венеція
У вільний час для тих, в кого в душі ще жевріє вогник романтизму, є нагода покататись вузенькими каналами міста на гондолі – справжньому символі Венеції. Таку прогулянку, гарантуємо, ви будете пам’ятати усе життя.

Переїзд до Риму. Пізнє поселення в готель, ночівля.
Рим - Ватикан
3 день  –   Рим.   Ватикан.
Сніданок в ресторані готелю.  
Рим.  Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!

Відвідування Ватиканських музеїв та Сікстинської капели, неймовірно розмальованої фресками самим Мікеланджело. Також ми побачимо експонати однієї з найбільших колекцій творів мистецтва світу. Особливості додає те, що ми не можемо знати, що саме буде в цей час виставлятиметься в залах Ватиканського музею, адже колекція настільки велика та багата, що експонати доводиться змінювати дуже часто, аби, хоча б невелику їх частину могли побачити поціновувачі. (Вхідний квиток та екскурсія – 38€). 
Ватикат - собор св.Петра
Собор св. Петра.  Під духовним супроводом нашого отця-духівника ми пройдемо через Святі двері в Соборі св. Петра. Святі Двері відчиняють дуже рідко – лише один раз в 25 років, тому наша присутність тут вже носитиме унікальний характер.  Життя Церкви тримається на милосерді – така головна думка були Папи Франциска, який відкрив позачерговий Ювілейний рік, відкриттям Святих воріт в соборі Святого Петра 8 грудня 2015 р. в свято Непорочного Зачаття Діви Марії. Святі врата у Ватиканській базиліці будуть відкриті з 8 грудня 2015 по 20 листопада 2016 року, і, пройшовши через них, можна буде отримати загальну індульгенцію, перед тим приступивши до Тайни Сповіді, причастившись Преcвятої Євхаристії та помолившись в намірені Святішого Отця. Індульгенція стирає негативні наслідки поведінки людини і її помислів, і той, хто отримує індульгенцію, «вбирається в силу діяти з любов'ю і зростати в ній» (Папа Франциск). 
Фонтан Треві - Рим
Нас чекає неймовірна екскурсія «Вічним містом» (11€), бруківка якого, ще пам’ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігриимів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в’язницю, мабуть, найвідомішу на європейському континенті…
Повернення в готель, ночівля.

4 день – Рим. Ватикан.
Сніданок в ресторані готелю. 
Святі Сходи - Рим
Наше паломництво Римом продовжиться. Ми відвідаємо базиліку Сан Джовані Лятерано, помолимось біля Святих сходів, зайдемо в сховище церкви Єрусалимського Хреста, де зберігається безліч реліквій, які цариця Єлена привезла зі Святої Землі ще в епоху раннього християнства, відвідаємо базиліку Санта Марія Маджоре, церкву св. Альфонса, де знаходиться дуже стародавня та шанована ікона Матері Божої Неустанної Помочі, яку, як стверджують перекази, написав євангеліст Лука…

Ми знову будемо на площі св. Петра. Ангел Господній (лат. Angelus Domini) – традиційна католицька молитва, що прославляє Благовіщення Діви Марії і втілення Ісуса Христа. За традицією Папа римський читає молитву Ангел Господній разом з тими, хто молиться на Площі Святого Петра у Ватикані щонеділі опівдні. 
Колізей - Рим 
Вільний час. Рекомендуємо скуштувати справжню італійську піцу чи спагеті в одному із затишних римських кафе, або ж самостійно прогулятись вуличками «Вічного міста», відчути подих його тисячолітніх вулиць, які ще пам’ятають сандалі імператорів, легіонерів, гладіаторів…
Переїзд до готелю неподалік Верони, ночівля.

5 день   –   Верона.   Падуя.
Сніданок в ресторані готелю.
Переїзд до Верони. 
Сади Джусті. Верона
Верона – одне з найбільш чарівних та стародавніх італійських міст з неповторною атмосферою, яка захоплює з перших хвилин перебування у цьому місті. Верона – це місто-перлина, що приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову та багатогранну історію. "Не існує світу поза Вероною, а лише митарства, катування, ад... Хто вигнаний звідси, вигнаний зі світу, а хто вигнаний зі світу, той мертвий", – так говорив про це дивовижне місто, англійський драматург Вільям Шекспір. Отже запрошуємо Вас на оглядову екскурсію (11€), щоб поринути в світ цього міста, побачити набережну р. Адідже, з старинними мостами, античними розвалинами, віллами та палаццо, а також  визначні пам’ятки цього міста, що вражають з першого погляду: середньовічний замок Castel Vecchio, грандіозну Арену – третій по величині амфітеатр в світі, найбільшу площу міста - Piazza Bra … 
Верона
Переїзд до Падуї.

Падуя . Ми відвідаємо великий храмовий комплекс – собор св. Антонія Падуйського – місце, яке найчастіше відвідують паломники з усього світу. Разом з отцем-духівником нашої групи ми помолимось до святого Антонія за заступництво і мир в наших сім’ях, а після цього (за можливості) ми відвідаємо українську церкву. 
Падуя
Також ми матимемо вільний час для прогулянки цим неповторним італійським містом, адже це наш останній вечір в Італії – треба насолодитись останніми хвилинами тут і кинути монетку в фонтан, щоби обов’язково сюди повернутися в майбутньому.

Збір групи, виїзд в Україну.

6 день  Прибуття до Львова в другій половині дня.

АКЦІЙНА ЦІНА* - 199€ та 199 грн 

Поїздка відбувається під духовною опікою священика УГКЦ.

У вартість входить:
  • оформлення документів для візи;
  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • медичне страхування (лише для тих, кому ми відкриваємо візу);
  • проживання в готелях 3* зі сніданками;

Додатково оплачується:
  • вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
  • проїзд в громадському транспорті;
  • туристичний збір за в’їзд у Венецію 10 €;
  • екскурсії (факультативи);
  • особисті витрати;
  • консульський збір – 35 €  ​(крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років);
  • доїзд для здачі біометричних даних.

УВАГА! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ТА ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСТВА У ВИДАЧІ ВІЗИ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!!!

* Організатори не несуть відповідальності за роботу консульств, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
* Організатор залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.
* Автобусне обслуговування у вільний час непередбачено.
* Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.
* Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.  
* Завдаток не повертається у період менше місяця до дати виїзду!