Греція - відпочинок

Грецьке літо
(відпочинок у супроводі священика)
16 - 25 серпня 2016 р. Б. 
ВІДКРИВАЄМО РІЧНІ УГОРСЬКІ МУЛЬТИВІЗИ 
Вартість - 400
Тернопіль – Львів – Стрий – Мукачево – Паралія Катеріні (7 днів) – Мукачево – Стрий – Львів – Тернопіль
Програма
16 серпня 2016 р. Б., вівторок. Відправлення з Мукачева. Перетин кордону. (Виїзд з Тернополя, Львова, Стрия та Івано-Франківська - оплачується додатково).
17 серпня 2016 р. Б., середа. Прибуття в Грецію м.Паралія Катеріні. 
Паралія Катеріні
Паралія Катеріні - невелике курортне містечко на березі Егейського моря, яке є столицею грецької області Пієрія. Широкі піщані пляжі в Паралія Катеріні, які нітрохи не гірше самих кращих пляжів інших грецьких зон відпочинку, кожен рік притягують до себе величезну кількість відвідувачів. Чисті піски, блакитні води і прекрасні морські мілини цієї місцевості, що тягнуться на кілька кілометрів - ось що ви побачите в Паралії. Тут кожен з успіхом може поєднувати відпочинок у прибережній смузі з прогулянками по гірській місцевості. Вас зачарує узбережні затоки Термайкос і здивує велична, покрита густими сосновими лісами, гора Олімп та гора Пієрія. 
Поселення в готель  орієнтовно о 17 00. Вечеря. Ночівля в готелі.
Паралія Катеріні - набережна
18 серпня 2016 р. Б., четвер. Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі. Вечеря. Ночівля в готелі. 
19 серпня 2016 р. Б., п'ятниця. Сніданок. Екскурсія в Метеори (за бажанням – 35 євро). 
Незабутнім стане для Вас відвідування геологічного дива природи, яке потрібно побачити своїми очима, щоб повірити в нього. 
Метеори – це чернеча гірська держава Еллади, яка знайшла місце на гігантських обривистих скелях, що нагадують величезні стовпи–химери. Монастирі Метеори вважаються одним із сучасних чудес світу. Свою назву отримали від гр. сл. «Метеори» (Μετέωρα), що дослівно означає «той, що висить у повітрі». Побудовані на вершинах скель (від 300 до 500 метрів), вони наче зависли між небом та землею. Тут – серце і душа православної Греції. Метеори – фантастичне видовище, яке неможливо забути...
За деякими даними, перші споруди були зведені ще в XV столітті, а відлюдники з'явилися тут ще в 950-х роках. Вони піднімалися на кам'яні масиви за допомогою переставляння дерев'яних підмостків, укріплених на балках. Але як відлюдникам вдалося звести споруди на такій висоті - досі залишається загадкою. Подейкують, для того, щоб лише підняти на скелю каміння для будівництва одного монастиря, йшло двадцять років.
Сьогодні на території Метеорів знаходиться шість діючих монастирів. Це одне з найпопулярніших туристичних місць у Греції. 
Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі. 
Метеори
20 серпня 2016 р.Б., субота.  Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі. Вечеря. Ночівля в готелі. 
21 серпня 2016 р.Б., неділя. Сніданок. Екскурсія в Салоніки (за бажанням – 20 євро).
Салоніки є другим за величиною містом Греції. Це північна столиця країни, знаменита своїми жвавими вулицями, яскравим нічним життям і прекрасною культурною спадщиною. З абсолютною впевненістю можна заявити, що чарівність цього міста нікого не залишить байдужим, навіть самого вимогливого і вибагливого туриста. Відпочинок в місті Салоніки - це «втеча» з хаосу, стресу, агресії і відчуження великих міст.
Салоніки - це місто всіх сезонів і всіх смаків. Це пам'ятники всіх історичних періодів: від візантійських церков і замків до різних античних експонатів. В центрі міста, на набережній, височить Біла вежа - символ міста, колись захищала місто від вторгнень.  
Салоніки вважаються однією із культурних столиць Європи. Багата класична і сучасна історія міста, сучасні прояви культури, мистецтва і всякого роду художнього вираження представлені вражаючою гамою музеїв і виставкових залів. Потрібно зазначити, що в деяких музеях Салонік зберігаються рідкісні зразки не лише грецької, а й всесвітньої культурної спадщини.
Вільний час для відпочинку на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.
Собор св.Димитрія. Салоніки
22 серпня 2016 р.Б., понеділок. Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.
Салоніки
23 серпня 2016 р. Б., вівторок. Сніданок. Вільний день для відпочинку на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.
Салоніки
24 серпня 2016 р. Б., середа. Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Україну.
25 серпня 2016 р. Б., четвер. Приїзд до Мукачева, Стрия, Львова та Тернополя.

 Кожний ранок розпочинається з молитви і Служби Божої о 7:00 год. 




У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
  • переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
  • супровід священика і керівника групи;
  • проживання в готелях/пансіонах;
  • харчування згідно програми;
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
  • консульський збір для отримання візи (35 €);
  • переїзд у консульство на процедуру збору біометричних даних (здача відбитків пальців);
  • медична страхівка;
  • проїзд у громадському транспорті;
  • харчування, не передбачене готелями;
  • приватні витрати;
  • екскурсії по програмі (Метеори і Салоніки - 55Є);
  • трансфер в/з Мукачево - 20Є. 
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.


Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!