Християнський відпочинок в Болгарії

Чорне море та Стамбул
Християнський відпочинок на морі в Болгарії
+ екскурсія в Стамбул та Бухарест
 13 - 22 липня 2016 р. Б. виїзд з Чернівців
18 - 27 липня 2016 р.Б. виїзд зі Львова
Вартість 255 € + 100 грн! 
Чернівці – Помор’є – Несебр – Велико Тирново – Стамбул – Созополь – Бухарест – Чернівці
Відпочинок на чудових пляжах чорноморського узбережжя Болгарії та незабутня екскурсія в Стамбул, з відвідуванням собору св. Софії, знакового храму для кожного християнина.
1 день   –   13  / 18 липня     2016 р.
Збір групи на залізничному вокзалі в Чернівцях /у Львові/.
Виїзд на кордон, переїзд до Болгарії.

2 день   –   14 / 19 липня 2016 р.
Прибуття на чорноморське узбережжя Болгарії – Сонячний Берег, поселення в готель. Можна трохи відпочити після дороги, поніжитись на сонечку, скупатись в морі та прогулятись вечірнім містом.
Ночівля в готелі.
Сонячний берег
3 день   –   15 / 20 липня  2016 р.
Сніданок. Відпочинок на морі.
Хто не має бажання цілий день відпочивати на пляжі, хто прагне завжди пізнавати щось нове і цікаве, запрошуємо на екскурсію в місто Несебр
Старий Несебр – казкове містечко, яке розташоване на скелястому півострові. Місто налічує більше 1000 років! І кожна епоха залишила в ньому свій відбиток, зробивши Несебр неповторним і неймовірно красивим. Можна годинами блукати містом, розглядаючи вироби місцевих майстрів, можна відвідати безліч невеличких церков та музеїв, а можна просто посидіти на терасі одного з багатьох кафе, милуючись красою старого міста…
Повернення на Сонячний Берег, відпочинок на морі. Ночівля у готелі.
Несебр
4 день   –   16 / 21 липня   2016 р.
Сніданок. Відпочинок на морі.
Факультативна екскурсія за бажанням – €9. Ми відвідаємо древню столицю Болгарського царства місто Велико Тирново, колиску болгарської архітектури, живопису та літератури. Тут ви відкриєте для себе багате минуле країни, яка змогла вистояти багато століть турецького поневолення. Велико Тирново манить до себе туристів зі всього світу чисельними архітектурними пам’ятниками. Будинки в місті розташовані один над одним на краю великого обриву, де потікає ріка Янтра. Під час екскурсії ми відвідаємо середньовічну фортецю на холмі Царевец, а також Самоводську чаршию, торгову вулицю, що зберегла дух міста таким, яким він був 100 років тому.
Повернення на Сонячний Берег, відпочинок на морі. Ночівля у готелі.
Стамбул
5 день   –   17 / 22 липня 2016 р.
Сніданок. Відпочинок на морі.
Факультативна екскурсія за бажанням – €65. Ранній виїзд до Туреччини. Прибуття в Стамбул. Стамбул розташований на берегах Босфорської протоки між Чорним, Егейським та Мармуровим морем. Це унікальне місто, яке об’єднує два континенти та дві цивілізації – Європу та Азію. Стамбул дбайливо зберігає в собі спадщину Римської, Візантійської та Османської імперії. Два дні в цьому місті подарують вам незабутні враження від відвідування храму Святої Софії, Блакитної мечеті, палацу Топкани, холму Едітепе, звідки видно Стамбул з висоти пташиного польоту, церкви св. Ірини, Гранд базару, могили Роксолани, храму св. Георгія – резиденції Вселенського Патріарха та інших пам’ятних місць.
Збір групи, повернення в Болгарію, ночівля у готелі.

6 день   –   18  / 23 липня  2016 р.
Сніданок. Вільний день. Відпочинок на морі.
Ночівля у готелі.
Помор'є
7 день   –   19  / 24 липня   2016 р.
Сніданок.   Відпочинок на морі.
В обідню пору, коли сонце припікає надзвичайно сильно, радимо відвідати православний монастир св. Георгія, що знаходиться в Помор’є. Монастир заснований на місці будинку знатного турка Селім-Бея, який вилікувався від важкої недуги водою зі святого джерела. Згодом він та вся його родина прийняли Святе Хрещення і він став першим настоятелем цієї обителі.
Повернення на Сонячний Берег, відпочинок на морі. Ночівля у готелі.
Созополь
8 день   –   20 / 25 липня 2016 р.
Сніданок.   Відпочинок на морі.
Ранкова екскурсія в Созополь, місто, яке засноване греками ще в 610 році до Різдва Христового. Поселення називалось Аполонія Понтіка, в честь бога Аполона. Сьогодні Созополь називають "Болгарським Єрусалимом", адже тут знаходяться знакові християнські святині. Зокрема ми зможемо прикластися до частинки Хреста, на якому був розіп’ятий Ісус, є тут мощі св. Апостола Андрія Первозванного та мощі св. Івана Хрестителя. А старовинні монастирі та церкви Созополя змусять вас пройнятися любов’ю до цього неповторного містечка.
Повернення на Сонячний Берег, відпочинок на морі. Ночівля у готелі.
Бухарест
9 день   –   21 / 26 липня  2016 р.
Сніданок. Фото на пам’ять, сувеніри, подарунки для друзів. Ми їдемо додому!
Однак дорогою ми завітаємо до столиці Румунії. Бухарест ще називають "румунським Парижем". Протягом кількагодинного перебування тут ми зможемо переконатись в цьому. Кажуть тут є свої Єлисейські поля, своя Тріумфальна арка... А ще в Бухаресті багато храмів. Помолимось за щасливу дорогу додому.

10 день   –   22 / 27 липня 2016 р.
Прибуття в Україну.

Поїздка відбувається під духовною опікою священослужителів українських церков.
Вартість туру 255 + 100 грн.  

У вартість входить: 

  • проїзд автобусом по маршруту,
  • проживання в готелях зі сніданками,
  • екскурсії згідно програми,
  • медичне страхування.

Додатково оплачується:

  • консульський збір у розмірі 35 € (студенти, пенсіонери та власники діючих шенген-мультивіз не оплачують консульський збір);
  • вхідні квитки в монастирі та інші екскурсійні об’єкти;
  • проїзд в громадському транспорті;
  • особисті витрати.

* Організатори залишають за собою право змінювати порядок і час проведення екскурсій або замінювати їх на рівноцінні;
* Автобусні послуги у вільний час не передбачені;
* Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим  затримки в турі та можливі незручності.