На оксамитовий сезон до Хорватії!

Оксамитовий сезон на Адріатиці!
7-ми денний відпочинок на морі в Хорватії (Макарська Рів’єра)
 (09 - 18 вересня 2016 р. Б.)
Тернопіль – Львів – Стрий (забезпечуємо доїзд з Івано-Франківська) – Мукачево – Макарська Рів’єра (7днів, перша лінія) – Дубровник (1 день за бажанням) – Мукачево – Стрий(забезпечуємо доїзд в Івано-Франківськ)  –  Львів – Тернопіль
Вартість туру:  335 € + 100 грн.!
З повноцінним 2-х разовим харчуванням!
Проживання - готель Hani ****
Макарська Рів'єра
ПРОГРАМА:
1 день, 09 вересня 2016 р. Б., (п’ятниця). Виїзд з Тернополя в 06.00 (від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі), зі Львова в 09.00 (від Ашану), зі Стрия в 10.00 (заправка ОККО біля кільця), з Мукачева в 13.30 (заправка ОККО на вул. Об'їзній). Проходження україно-угорського кордону. Переїзд до Хорватії.
Місця нашого відпочинку. Загальний план
2 день, 10 вересня 2016 р. Б., (субота). Прибуття зранку в Хорватію у Макарську Рів’єру. Поселення в готель. Відпочинок на морі. Вечеря та ніч в готелі. 
Місця нашого відпочинку. Загальний план
3 день, 11 вересня 2016 р. Б., (неділя). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. 
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
4 день, 12 вересня 2016 р. Б., (понеділок). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
5 день, 13 вересня 2016 р. Б., (вівторок). Відпочинок на морі / екскурсія до Дубровника факультативно (вартість 30 €; для здійснення екскурсії мінімальна кількість бажаючих повинна становити щонайменше 15 осіб).
Дубровніка – стародавнього міста Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Недаремно в Хорватії Дубровнік визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник. 

Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Вигляд на Дубровнік
6 день, 14 вересня 2016 р. Б., (середа). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. 
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Острів Локрум - (на краю Дубровніка)
7 день, 15 вересня 2016 р. Б., (четвер). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. 
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама Дубровніка
8 день, 16 вересня 2016 р. Б., (п’ятниця). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Дубровнік у вечірніх променях сонця
9 день, 17 вересня 2016 р. Б., (субота). Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Виїзд до України.

10 день, 18 вересня 2016 р. Б., (неділя). Повернення до України.

Вартість 335 € + 100 грн.! З повноцінним 2-х разовим харчуванням!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üпереїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
üсупровід керівника групи;
üпроживання в готелях/пансіонах;
üсніданки, обіди та вечері згідно програми;
üмедичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üконсульський збір для отримання візи (35 €);
üекскурсія в Дубровніку з екскурсоводом;
üхарчування, не передбачене програмою;
üприватні витрати; 

Рекомендуємо взяти з собою:
üпарасолю від сонця;
üкаримат (туристичний килимок);
üкупальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
üпанаму чи капелюх для захисту від сонця.


*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.