Парк розваг, Європа парк, Париж, Дрезден, Будапешт, Відень

"МІСЦЯ ЩАСЛИВИХ ЛЮДЕЙ"
(туристична програма)
1-8 травня 2017р.
Вартість: 320 
Увага!!! АКЦІЯ!!!!!! 199 + 150 грн.
Будапешт – Відень – Страсбург – Кольмар –"Європа-парк" – Париж (2 дні) – Дрезден – Вроцлав
       Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (03.30), Чортків (04.00), Теребовля (05.00)**, Тернопіль (6.00), Зборів (6.30);
Львівська обл.: Золочів (7.00), Львів (08.30), Стрий (09.30);
Закарпатська обл.: Свалява (12.00), Мукачево (13.00), Ужгород (14.30), Чоп (15.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
В одному турі:
2 дні у місті кохання - Парижі!!! Найкращий парк розваг Європи!!!
Вишуканий Будапешт, імперський Відень, королівський Дрезден, неповторний Страсбург, казковий Кольмар, загадковий Вроцлав!!!

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, понеділок (01.05.2017). 6:00 - виїзд із Тернополя від Катедрального собору. Вітаємо у нашій веселій команді! В автобусі тебе чекає хороша компанія, веселі історії з попередніх поїздок, приємна музика, цікаві фільми та нові знайомства. Запам’ятай, як розпочнеш канікули – так їх і проведеш…
8:30 - посадка у Львові навпроти центрального входу Стрийського автовокзалу, біля зупинки громадського транспорту. 9:00 виїзд на кордон (можливе довге очікування на кордоні), переїзд до Будапешту.  По дорозі весела музика, фільми, історії з попередніх поїздок, коротше –  паті на колесах!
    Будапешт часто називають Парижем східної Європи. Старовинна Будда і елегантний Пешт злилися в неперевершений архітектурний комплекс. Їх розділяє лише величний Дунай. Рибацький бастіон, знаменитий  Королівський палац, чарівні мости і звичайно найкрасивіший Парламент Європи...
Найбільша будівля країни – Угорський Парламент

За умови прибуття до 21:00 - пропонуємо Вам здійснити романтичну прогулянку на кораблі по Дунаю з келихом шампанського (за бажанням – 15 €). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію цього міста залишать у вашому серці неповторні враження.
Поселення в готель. Паті нон-стоп продовжується в готелі!

2 день, вівторок (02.05.2017). ВІДЕНЬ
Сніданок. Переїзд до Відня (250 км). Відень – це місто музики і великих музикантів, це аромат кави в знаменитих Віденських кав'ярнях, це Віденський штрудель і Віденський бал. Пропонуємо факультативно оглядову пішохідну екскурсію по Відні (за бажанням – 10€).
Столиця Австро–Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Відень – по праву називають серцем Європи. Воно надзвичайне: вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ринг, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовний символ історії та долі Австрії.
Одним словом, при слові Відень – серце святково тріумфує, сильніше б'ється від любові, а у вухах рояться мелодії Шопена, Моцарта та Штрауса.
Після екскурсії – вільний час до вечора (Автобусне обслуговування у вільний час протягом всього туру непередбачене!). Орієнтовно о 22:00 збір групи, нічний переїзд до Страсбурга (800 км).Палац Шенбрунн, літня резиденція Габсбургів

3 день, середа (03.05.2017). СТРАСБУРГ
Прибуття в Страсбург орієнтовно об 11:00. Запрошуємо Вас на оглядову пішохідну екскурсію одним із найкрасивіших міст Франції (за бажанням – 10 €). Страсбург – столиця Ельзаса, пам'ятка архітектури всесвітньо–історичного значення, батьківщина гімну Франції «Марсельєзи», штаб–квартира Ради Європи і Європейського парламенту, квартал під назвою "Маленька Франція" з мережею каналів, забудований середньовічними будинками із гостроверхими дахами, який здається ожившою казкою братів Грімм. Змішавши французьку і німецьку культури, Страсбург отримав свій особливий колорит, свою яскраво виражену індивідуальність.
Після екскурсії - вільний час. Поселення в готель.

Водяний канал у Стразбурзі

4 день, четвер (04.05.2017). ЄВРОПА-ПАРК, КОЛЬМАР.
Сніданок. Вільний день у Страсбурзі. Пропонуємо здійснити неймовірно захоплюючу, незабутню поїздку до «Європа-Парку» на 9 год. (за бажанням - 55 Є). День, який Ви ніколи не забудете, якщо поїдете з нами - шалені атракціони, море адреналіну і радості!!! Найкращий парк розваг Німеччини відтворює в мініатюрі всю Європу. Це найбільш інтернаціональний парк в світі! Він розташований в південно-західній частині країни, де сходяться кордони Німеччини, Франції і Швейцарії. Потрапивши сюди можна "відвідати" Австрію, Великобританію, Німеччину, Голландію, Іспанію, Італію, Росію, Францію, Швейцарію, Скандинавію, а також Шоколадну Землю, Країну Вікінгів і Палацовий Парк. Тут туристів чекає безліч різноманітних атракціонів - 10 неймовірних американських гірок, найдовша в Європі водяна гірка, і шоу гладіаторів у Колізеї, і африканське село, і лицарські турніри - чого тут тільки немає…
Європа-парк

Після відвідин парку розваг пропонуємо Вам завітати у казковий Кольмар (за бажанням –  25 €) – мальовниче ельзаське місто, з прекрасно збереженими старовинними кварталами, які занурюють вас у середньовіччя. «Музей під відкритим небом», «французька Венеція», «місто-казка» – такими шаблонами нагородили Кольмар туристи. Місто справді унікальне – тут дивовижним чином поєдналися всі стилі архітектури.
Кожен із 67 тисяч жителів Кольмара може з упевненістю вважати себе щасливою людиною! Адже жити доводиться практично в гостях у казки.
Цікаво, що саме Кольмар був рідним містом Фредеріка Бартольді, який є автором проекту знаменитої Статуї Свободи. Тому в Кольмарі стоїть копія цього дива архітектури.
Пізно ввечері повернення до Страсбурга, збір групи, нічний переїзд в Париж (500 км). 
 Кольмар – «французька Венеція»

5 день, п'ятниця (05.05.2017). ПАРИЖ
Побувати в Парижі мрія багатьох. Мабуть, жодне місто на Землі не володіє настільки непереборною привабливістю, як французька столиця. Кожен з нас прагнув хоча б раз у житті побувати тут. Запрошуємо Вас на оглядову автобусну екскурсію містом романтики і кохання (за бажанням – 10 €).  "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша столиця світу. Паризька Опера, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Ейфелева вежа, Лувр… Ви ще не були в Парижі? Час познайомитися з цим чарівним і вишуканим містом.
Лувр – один з найбільших художніх музеїв світу

Після оглядової екскурсії пропонуємо відвідати хмарочос Монпарнас (за бажанням – 14€). Швидкісний ліфт за 38 секунд піднімає на 56-й поверх. Закритий оглядовий майданчик, де відкривається з усіх боків приголомшливий вигляд на Париж - можна зробити фотографії, а потім піднятися вже пішки на 59-й поверх на відкритий вертолітний майданчик - панорама така, що дух захоплює!
Час для обіду. Поселення в готель орієнтовно о 15:00. Вільний час (автобусне обслуговування у вільний час протягом всього туру непередбачене – пересування містом громадським транспортом!).
Ввечері пропонуємо прогулянку на кораблику по Сені (за бажанням – 14€). Усім, хто істинно закоханий в Париж, прогулянка на кораблику ідеально розкриє всю чарівність вечірньої панорами міста. Пропливаючи найважливіші пам'ятки: Ейфелеву вежу - ікону міста, острів Сіте, де знаходиться легендарний Собор Паризької Богоматері, ти по справжньому відчуєш Париж... І все це у відблисках вечірніх вогнів, а легкий шум річкових хвиль за боротом підсилить твої враження

Таємнича Сена

7 день, субота (06.05.2017). ПАРИЖ
Сніданок. Запрошуємо Вас в один з найвідоміших парфумерних магазинів "Paris Look", де Ви зможете придбати справжні французькі парфуми за помірними цінами. Вільний день у Парижі, Ви можете відвідати Єлісейські поля, піднятися на Ейфелеву вежу… Нічний переїзд до Дрездена (1030 км). 
Ейфелева вежа — символ сучасної Франції

8 день, неділя (07.05.2017). ДРЕЗДЕН.  Нас зустрічає «Флоренція на Ельбі». Пропонуємо факультативно оглядову пішохідну екскурсію по Дрездені (за бажанням – 10€). Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Вільний час до вечора. Ввечері поселення в готель на території Польщі.
 Береги Ельби вночі

9 день, понеділок (08.05.2017). ВРОЦЛАВ. 
Сніданок. Вроцлав - одне з найкрасивіших міст Польщі. Пропонуємо факультативно оглядову екскурсію (за бажанням – 10€).  Переїзд територією Польщі. 

Вроцлав, площа Ринок

Прибуття до Львова близько опівночі. Місце прибуття у Львові - Стрийський автовокзал. Переїзд до Тернополя. Місце прибуття у Тернополі – біля Катедри.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:

ü переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
ü супровід керівника групи;
ü проживання в готелях 2* або 3* зі сніданками (4 ночівлі);
ü оформлення документів для візи;
ü медичне страхування;

    У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
ü вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
üфакультативи,
üконсульський збір – 35 € (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років),
üпослуги візового центру – 23 € (сплачують абсолютно всі туристи, яким потрібно відкривати візу),
üдоїзд на здачу біометричних даних.

 Важливо:
ü ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
УВАГА!  ЗАВДАТОК, КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ТА ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!!!!!
УВАГА!  ПРИ ВІДМОВІ ТУРИСТА ЇХАТИ В ТУР У ПЕРІОД МЕНШЕ МІСЯЦЯ ДО ДАТИ ВИЇЗДУ ЗАВДАТОК НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!!!
*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
**Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.

***Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.