Італія море

Відпочинок на морі на курорті Адріатики 5 днів та участь в урочистостях у Римі з нагоди 150-річчя канонізації Св. Йосафата Кунцевича
(ТУРИСТИЧНО-ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
18 – 27 червня 2017
АКЦІЙНА ЦІНА: 320 €+150 грн.
Сенігаллія (5 днів) – Ланчано – Лорето – Сан Маріно - Рим, Ватикан (2 дні) – Падова – Венеція

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.:Тернопіль (09.30), 

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, неділя (18.06.2017).
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд
2 день, понеділок (19.06.2017). Сенігаллія
Переїзд до міста Сенігаллія – курорту, що на березі Адріатичного моря.
Довідка:  Сенігаллія - один з найпопулярніших морських курортів італійської області Марке, розташований на Адріатичному узбережжі в провінції Анкона. Місто було засноване ще в 4-му столітті до н.е., і стало першою римською колонією на березі Адріатики. У середньовіччі це був жвавий центр з найбільшим на Адріатичному узбережжі ярмарком, яким управляли по черзі синьйори Малатеста, Монтефельтро, делла Ровере. Ці останні повеліли побудувати в 1480 році потужну фортецю Рокка, яка є одним з кращих прикладів військової архітектури XV століття. До сих пір масивна квадратна будова з чотирма круглими зубчастими вежами здіймається в центрі міста. До історичних пам’яток, які варто відвідати слід ще віднести прекрасний кафедральний собор, побудований в кінці 18-го століття, палац Палаццо Дукале 17-го століття, церкву Санта Марія делле Граціє, в якій зберігається картина П'єтро делла Франческа, і морську платформу Ротонда а Маре, яка з 1933-го року є символом міста. На площі Пьяцца Рома стоїть будівля Міської Ратуші 16-го століття і фонтан із зображенням Нептуна. 
Особливо Сенігаллія може похвалитися відмінним «Оксамитовим пляжем» - Спьяджа ді Вельтуто, який простягнувся вздовж берега моря на 13 км. Він вважається одним з кращих пляжів Адріатики і особливо цінується завдяки своєму золотистому піску.
Щодня в самому центрі Сенігаллії відкриваються два ринки: фруктовий на Форо Аннона Ріо і речовий на площі Пьяцца Сімончеллі. А по четвергах там же працюють рибні ринки, на яких можна купити свіжі морепродукти.
Поселення в готель. Вільний час для відпочинку на пляжі.
Вечеря. Ночівля в готелі.
 Сенігаллія порт

3 день, вівторок (20.06.2017). Сенігаллія.
Сніданок. Вільний час для відпочинку на пляжі та прогулянки містом. Вечеря. Ночівля в готелі.

4 день, середа (21.06.2017). Сенігаллія. Лорето.
Сніданок. Вільний час для відпочинку на пляжі та прогулянки містом.
Факультатив у Лорето.
Переїзд в Лорето. Відвідування Базиліки Святого Дому Марії. Кажуть, що цариця Єлена під час своєї експедиції на Святу Землю, віднайшла будинок, в якому проживало Святе Сімейство. Над цим будинком, за її наказом, було збудовано церкву...  Час для  молитви. Св.Літургія.
Вечеря. Ночівля в готелі.
 Лорето

5 день, четвер (22.06.2017). Сенігаллія. Сан Маріно
Сніданок.
Вільний час для відпочинку на пляжі та прогулянки містом.
Факультатив у Сан Маріно.
«Гора, що стала республікою» - так можна сказати лише про унікальну країну Сан-Марино.
Ця «гірська країна» не тільки одна з найменших держав в світі, а й найдревніша республіка в Європі. Своєю 1700-річною історією ця «крихітка» доводить, що мирне співіснування можливе завжди, а згода в суспільстві між її громадянами ґрунтується на розумних законах і на їх беззаперечному виконанні.
Згідно з легендою, Сан-Марино було засноване в 301 році каменерізом-селянином Марінусом, що втік на гору Титан від релігійних переслідувань. Отак витесав Марінус свою маленьку, проте міцну, як скеля, країну, котра зуміла багато чого досягти і тішити інших своїм приємним та доброзичливим кліматом. Цікаво, що незважаючи на всі спроби правителів Ріміні підпорядкувати собі республіку, вона залишалася незалежною. Мабуть, весь секрет у стійкому, кам’яному норові країни, адже «народжена» вона була зі скелі.
Пізніше папа римський Микола IV визнав незалежність Сан-Марино. Згодом Республіка Сан-Марино підписала з Італією договір про дружбу, стала членом ООН.
Незважаючи на свої невеликі розміри, Сан-Марино - одна з найбільш відвідуваних туристами європейських країн. Відвідування Сан-Марино входить в програму майже всіх турів Італією, і за рік в країні встигає побувати 4-5 мільйонів іноземних туристів.
Вечеря. Нічліг
  Сан Маріно

6 день, п’ятниця (23.06.2017). Сенігаллія
Сніданок.
Вільний час для відпочинку на пляжі та прогулянки містом.
12.00 Виселення з готелю.
Вільний час для відпочинку на пляжі та прогулянки містом.
Ввечері виїзд. Нічний переїзд автобусом.

7 день, субота (24.06.2017). рим.
Ранок- приїзд до Риму.
Увага – переїзд по місту тільки громадським транспортом!
Оглядова пішохідна екскурсія по Античному Риму. Також відвідаємо базиліку Санта Марія Маджоре (Святої Марії Великої), церкву оо.Редемптористів, де знаходиться оригінал ікони Матері Божої Неустанної Помочі.
Поселення в готель, відпочинок.
Вільний час для приватної вечері або прогулянки вечірнім Римом. Відпочинок.
  Рим, Колізей 

8 день, неділя (25.06.2017). рим. Ватикан
Сніданок в готелі.Виселення з готелю, перенесення речей в автобус.
Ватикан. Участь у Св.Літургії та інших урочистостях з нагоди 150-річчя канонізації Св. Йосафата Кунцевича.
Відвідання базиліки Св. Івана Латеранського, Св.Сходи, привезені Св.Єленою з Єрусалиму, та церкви Св.Єрусалимського Хреста – за бажанням. Вільний час.
Відвідання  української церкви Св.Софії та музею Йосифа Сліпого. Виїзд з Риму.
Нічний переїзд автобусом.

  Фонтан ді Треві
9 день, понеділок (26.06.2017). падуя
Приїзд до міста. Падуя – невелике місто в Північній Італії і адміністративний центр провінції Падуя. Історичний центр міста можна обійти лише за 1,5-2 години, але краса архітектури залишиться у вашій пам'яті назавжди. Протягом багатьох століть в Падую їдуть паломники, а до мощей Святого Антонія, проповідника XIII століття, ніколи не зникає черга.
Зупинка на 9 годин.
Св. Літургія . Відвідання базиліки Св. Антонія,  молитва біля. Його мощей. Відвідання базиліки Св. Юстини, де зберігаються мощі Св. Луки. 
За бажанням групи можемо зробити факультатив у вечірню Венецію електричкою (10 євро). 
Пізній виїзд. Нічний переїзд автобусом.
   Падуанський університет
10 день, вівторок (27.06.2017).
Переїзд додому. День в дорозі.  Пізній приїзд додому.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üПереїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
üПроживання в готелях  3* зі сніданками;
üМедична страхівка;
üДуховний супровід священика;
üСупровід керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üекскурсії згідно програми
üконсульський збір для одержання візи (35 євро);
üвхідні квитки;
üпереїзд громадським транспортом по місту;
üхарчування, не передбачене готелями;
üприватні витрати.

Важливо:
ü    ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;

***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
Список документів для виготовлення візи можна переглянути ТУТ