Відпочинок на Аріатичному морі в Хорватії (7 днів/7ночей)

Відпочинок на Адріатичному морі в Хорватії (7 днів/7ночей)
(ТУРИСТИЧНА програма)
18 - 27 серпня 2017 р.
ВАРТІСТЬ:
365 € + 200 грн. (готель 3*)
2-х разове харчування! Перша лінія!
Макарська Рів’єра – Дубровник
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (03.30), Чортків (04.00), Теребовля (05.00)*, Тернопіль (06.00), Зборів (06.30);
Львівська обл.: Золочів (07.00), Львів (09.00), Стрий (10.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (08.00), Калуш (08.30), Долина (09.00);
Закарпатська обл.: Свалява (12.30), Мукачево (13.30), Ужгород (14.00), Чоп (14.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п’ятниця (18.08.2017).
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження україно-угорського кордону. Переїзд до Хорватії.

2 день, субота (19.08.2017).Прибуття зранку в Хорватію у Макарську Рів’єру. Поселення в готель. Відпочинок на морі. Вечеря та ночівля в готелі.
Відпочинок на пляжі
3 день, неділя (20.08.2017).
Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо. Ескурсія в містечко Спліт (24 €, трансфер 18€).
Спліт можна назвати найурочистішим містом Хорватії. Він знаходиться в центральній частині її узбережжя між містами Задар і Дубровник. Будучи серцем Далмації, розділяє її на дві частини. Нещодавно місту виповнилося 1700 років! За минулі сімнадцять століть тут залишили слід багато цивілізацій.
Назва міста походить від латинського слова «Palatium» – палац, оскільки він виник на місці побудованого в 295 році розкішного палацу римського імператора Діоклетіана, оточеного в ті часи могутніми стінами. Поступово палац, внесений ЮНЕСКО в книгу світових скарбниць світової культурної спадщини, перетворився на місто-фортецю, яке сьогодні є головною визначною пам'яткою Спліта. Унікальна архітектура міста, що поєднує в собі декілька стилів, зробила його привабливим і неповторним
Сніданок, вечеря та ночівля в готелі.
Незабутній час на морі з друзями
4 день, понеділок (21.08.2017).
Відпочинок на морі .
*Рекомендуємо екскурсію на півострів Пелешац + острів Хвар (20 € /140HRK)

Пельєшац - півострів незвичайної витягнутої форми в Південній Далмації, з'єднаний з узбережжям 1,5-кілометровим перешийком. Його захоплюючі ландшафти, мальовничі пляжі і затоки, лісисті пагорби і долини вражають тих, хто приїжджає на Пельєшац туристів. Ця малонаселена область Хорватії здавна славиться виноробством, вирощуванням оливок, розведенням устриць і виробництвом солі.
Сніданок, вечеря та ночівля в готелі.
Захід сонця в Дубровніку
5 день, вівторок (22.08.2017).
Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Дубровника (30 €, трансфер 25€).
Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.

Недаремно в Хорватії Дубровнік визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник.
Сніданок, вечеря та ночівля в готелі.
Яхтинг, Хорватія
6 день, середа (23.08.2017).
Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуєм поїздку до національного парку «Плітвіцькі озера» (трансфер 45€ + вх. квиток 20€)
Національний парк Плітвіцькі озера розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.

Також, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, національний парк Плітвіцькі озера знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості, а найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів
Сніданок, вечеря та ночівля в готелі.
Захід сонця у Макарській рів'єрі
7 день, четвер (24.08.2017).
Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до острова Корчула (32 € /220 HRK).
Хорвати пишаються тим, що великий мандрівник Марко Поло народився в Хорватії на острові Корчула. Це один з найкрасивіших островів Хорватії, з віковими сосновими лісами і буйною середземноморської рослинністю. Піщані пляжі острова розташовані в тихих, спокійних бухтах.
Крім того, саме на Корчулі роблять знамениті хорватські білі вина «Грк» і «Пошип».

Центральну частину міста Корчула утворює старий град, основу якого складає Кафедральний собор Святого Марка.
Сніданок, вечеря та ночівля в готелі.
Макарська рів'єра, набережна
8 день, п’ятниця (25.08.2017).
Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Сніданок, вечеря та ночівля в готелі.
Морські скелі у Макарській
9 день, субота (26.08.2017).
Сніданок в готелі.
*Рекомендуємо відвідати місто Макарська (8 € трансфер).
Місто Макарська розташоване в центральній частині Адріатичного узбережжя Хорватії між містами Спліт і Дубровнік. Макарська, головне місто "Макарської рів'єри", вважається не лише туристичним, а й культурним і економічним центром Хорватії, і одним з найкращих курортів на всьому хорватському узбережжі.
Тиха бухта, в якій розташоване місто, надійно прикрита від моря і вітру двома мисами і гірським масивом Біоково, що досягає максимальної висоти 1762 м. Перший готель у Макарській відкрився в 1914 році, але справжній розквіт Макарскої рів'єри почався в 70-х роках.
Місто поділяється на дві бухти мисом Св. Петра. У західній бухті розташувалася курортна зона, пляжі, готелі та крамниці, уздовж берега проходить пішохідна зона.

Історичний центр Макарської - типовий для Далмації - старе місто з вузькими вимощеними вуличками. Найбільш відомі його визначні пам'ятки - церква Св. Марка і церква Св. Петра, Францисканський монастир, численні палаци в стилі бароко і венеціанський фонтан, створений в 1775 році.
Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Збір групи, повернення в Україну
Узбережжя Адріатичного моря
10 день, неділя (27.08.2017).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üпереїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
üсупровід керівника групи;
üпроживання в готелях 3* або 4*;
üсніданки, та вечері згідно програми;
üмедичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üконсульський збір для отримання візи (35 €);
üхарчування, не передбачене готелями;
üфакультативна екскурсія в Дубровник (30 €);
üприватні витрати;

Рекомендуємо взяти з собою:
üкаримат (туристичний килимок);
üкупальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
üпанаму чи капелюх для захисту від сонця.

Важливо:
üОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
**Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
Список документів для виготовлення візи можна переглянути ТУТ
Хочете сидіти спереду? Дізнайтесь як це можна зробити ТУТ