Меджугор'є літаком зі Львова

Авіа паломництво до Меджугор’я на свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа
+ 3 дні на Адріатичному морі в Будві та 1 день в Дубровнику
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
13 – 20 серпня 2017 р.
Вартість: 540€*
Спліт (Хорватія, 1 день) - Будва (3 дні, 3 ночі) – Дубровник (1 день) – Меджугор’є (4 дні, 4 ночі)



 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, неділя (13.08.2017). СПЛІТ
Виліт зі Львова. 15.30 Прибуття в Спліт. Вільний час для того щоб пообідати, прогулятися вуличками старовинного Хорватського міста, або провести час на узбережжі Адріатичного моря.
Довідка: Спліт можна назвати найурочистішим містом Хорватії. Він знаходиться в центральній частині її узбережжя між містами Задар і Дубровник. Будучи серцем Далмації, розділяє її на дві частини. Нещодавно місту виповнилося 1700 років! За минулі сімнадцять століть тут залишили слід багато цивілізацій.
Назва міста походить від латинського слова «Palatium» – палац, оскільки він виник на місці побудованого в 295 році розкішного палацу римського імператора Діоклетіана, оточеного в ті часи могутніми стінами. Поступово палац, внесений ЮНЕСКО в книгу світових скарбниць світової культурної спадщини, перетворився на місто-фортецю, яке сьогодні є головною визначною пам'яткою Спліта. Унікальна архітектура міста, що поєднує в собі декілька стилів, зробила його привабливим і неповторним.
Та Спліт – це не тільки історія та архітектура, це ще й популярний курорт з сучасними готелями і живописними лагунами.
Особливої уваги заслуговують місцеві мешканці: тут найкрасивіші жінки у Хорватії – дві з них стали володарками титулу «Міс Світу», а також надзвичайно рослі чоловіки, деякі з яких грають в іменитих баскетбольних командах.
Переїзд до Будви. Вечеря. Поселення в готель. Ночівля в готелі
 Морське узбережжя Спліт

2 день, понеділок (14.08.2017). БУДВА
Сніданок. Вільний день на морі. Відпочинок на березі моря у одному із найвідоміших курортів Чорногорії – Будві.
Довідка: Будва – одне з найдревніших міст адріатичного узбережжя. Славиться своєю архітектурою, неймовірно красивою природою, свіжим повітрям, надзвичайно чистим морем та високими горами. Саме місто ділиться на 2 частини: нову – де є масса розважальних закладів, магазинів, ресторанів, таверн, та стару – де можна побачити вузькі вулички, красиві будиночки, невеличкі ресторанчики, церкви. Головною визначною пам’яткою Будви вважається її Старе місто. Тут сконцентровані найкрасивіші куточки міста і більшість його пам’яток. Ви зможете побачити масивну фортечну стіну, що оточує невисокі кам’яні будівлі. Переплетіння вузьких звивистих вуличок, кам’яна бруківка і середньовічний колорит привели нас в неймовірний захват.
Вечеря. Ночівля в готелі
 о. Светі Стефан

3 день, вівторок (15.08.2017). БУДВА, БОКО-КОТОРСЬКА ЗАТОКА
Сніданок, вільний день у Будві, відпочинок на морі. Рекомендуємо: подорож до Боко-Которської затоки (за бажанням – 25€), що славиться своєю неймовірною красою.
Довідка: Затока вирізняється глибиною і надзвичайним кольором води. Которська затока – найбільша бухта на Адріатичному морі, оточена територією Чорногорії, яку називають найпівденнішим фьордом Європи. Територія довкола Которської затоки була заселена ще з часів античності і зберегла безліч середньовічних міст. У місті Пераст в соборі св. Миколи зберігається шип від тернового вінка Спасителя, частина одягу Богородиці, частина мощів св. Тріфона та інших святих. Котор – старовинний морський, культурний, економічний центр Боки Которської, який зберіг історичні сліди останніх 20 століть, і занесений до Списку Світової спадщини ЮНЕСКО. У місті багато старовинних площ і середньовічних вуличок, якими не втомлюєшся милуватись.
Вечеря. Ночівля в готелі.
 

Боко-Которська затока

4 день, середа (16.08.2017). ДУБРОВНИК
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Дубровник. Вільний день в Дубровнику.
Вільний час у Дубровніку, прогулянка містом, відпочинок на морі.
Рекомендуємо  екскурсію перлиною Адріатики (10 €).
Довідка: Дубровнік – стародавнне місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Недаремно в Хорватії Дубровнік визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник.
Переїзд до Меджугор’є. Поселення в готель. Ніч в готелі.
 
Дубровнік та о. Локрум

5 день, четвер (17.08.2017). МЕДЖУГОР’Є
Прибуття в Меджугор’є. Поселення в готель/пансіон. Оглядова екскурсія з розповіддю про Меджугор’є. Відвідування церкви Св. Якова, мироточивого Хреста, могили отця Славка Барбаріча – колишнього пароха Меджугор’я, що багато трудився для розвитку школи Марії. Обід. Вільний час. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.


Схід сонця в Меджугор'є

6 день, п’ятниця (18.08.2017). МЕДЖУГОР’Є
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Молитва вервиці на горі об’явлень Подбрдо. Обід. Можливе відвідування спільноти «Ченаколо» - заснованою італійською монахинею – сестрою Ельвірою Петроцці для реабілітації людей з наркотичною та іншими видами залежностей. Лікування відбувається без медикаментів, а тільки завдяки посиленій праці та молитві. Екскурсія до водоспаду Кравіца. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.
 Хрест на горі 
7 день, субота (19.08.2017).  МЕДЖУГОР’Є
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Можлива зустріч з Ненсі і Патріком – колишніми атеїстами мільйонерами, які змінили своє життя через послання Богородиці в Меджугор’є. На даний час вони проживають в Меджугор’є розповідаючи свідоцтво свого життя паломникам та служачи для священиків, яких безкоштовно приймають в своєму чудовому замку. Обід. Вільний час для приватної молитви, відпочинку чи купівлі сувенірів. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.


Зустріч із візіонерами

8 день, неділя (20.08.2017). МЕДЖУГОР’Є
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Сніданок. Хресна Дорога на горі Кріжевац. Можливе відвідування «Майчиного села» (села Матері) - заснованого о. Славком Барбарічем в 1993 р. Б. Заснування "Майчиного села" викликала необхідність опіки над дітьми, які втратили свої сім'ї та житло внаслідок війни на Балканах. Зараз на території "Майчиного села" діє багато різних спільнот та фундацій. На території є навіть свій зоопарк Святого Франциска, який заснував ще о. Славко Барбаріч для реабілітації жінок та дітей, які внаслідок психологічних травм після військових дій не могли спілкуватися з іншими людьми. Вільний час для приватної молитви, відпочинку чи купівлі сувенірів. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.

Переїзд в Спліт. Переліт в Україну. Прибуття у Львів о 20.30


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üавіапереліт Львів - Спліт - Львів
üсупровід духівника, керівника групи,
üстрахування,
üпроїзд комфортабельним автобусом в Хорватії, Чорногорії та Боснії і Герцоговини
üпроживання в готелі з двохразовим харчуванням

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üфакультативні екскурсії;
üособисті витрати;
üконсульський збір для отримання візи (35 €);
üхарчування, не передбачене готелями;

Рекомендуємо взяти з собою:
üкаримат (туристичний килимок);
üкупальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
üпанаму чи капелюх для захисту від сонця.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*Вартість, при оплаті туру до 01.04.2017.
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
****Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.