Вихідні уВеликобританії

Королівський Лондон
(ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
26-28 травня 2017р.
Вартість: 950 €

Дорогі Друзі, запрошуємо Вас до столиці Великобританії - місто Лондон, а також відвідати презентацію Відділення Англійської мови одного з найпрестижніших навчальних закладів Великобританії - Лондонської Школи Бізнесу та Фінансів (London School of Business and Finance ).
Крім участі в презентації, Вам буде запропонована факультативна культурна програма, що включає в себе відвідування різноманітних історичних і культурних об'єктів столиці Великобританії.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, п'ятниця (26.05.2017)
Виліт з Києва, прибуття в Лондон, поселення в готель.
Пішохідна прогулянка по вечірньому Лондону з катанням на колесі огляду Лондон Ай * або поїздка по Темзі на прогулянковому кораблику *, що дозволяє насолодитися чудовими панорамами столиці Великобританії, вільний час*


2 день, субота (27.05.2017)
Сніданок в готелі. Екскурсія по історичному центру Лондона в супроводі російськомовного гіда. Презентація та екскурсія по по одному з найпрестижніших навчальних закладів Великобританії - Лондонської Школи Бізнесу та Фінансів (London School of Business and Finance). Знайомство з різними програмами школи з вивчення англійської мови, післядипломної та соціальними програмами, умовами проживання. Школа розташована в центрі Лондона.
Вільний час або поїздка в мальовниче передмістя Лондона - Гринвіч (відвідування знаменитої Обсерваторії, Морського музею та Будинку Королеви, де народилася королева Єлизавета I)*

3 день, неділя (28.05.2017)
Сніданок в готелі. Вільний час. Трансфер в аеропорт. Виліт з Лондона
* Вхідні квитки і дорога оплачуються додатково.

Довідка: Деякі туристичні об'єкти Лондона з вільним (безоплатним входом):
üБританський музей;
üМузей Вікторії і Альберта;
üНаціональна картинна і портретна галерея;
üНауковий музей;
üМузей природної історії;
üМузей історії Лондона;
üМорський музей в Грінвічі та ін.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
üПроживання в готелі економічного класу (1 зона Лондона);
üКонтинентальний сніданок (в номерах є мікрохвильова піч);
üУчасть в презентації школи та її заходах;
üОглядова екскурсія по Лондону;
üТрансфер на комфортабельному мікроавтобусі з\в аеропорт;
медична страховка;
üКарти, транспортні схеми та інший роздатковий матеріал.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
üвіза Великобританії (близько 120 євро),
üпереліт за маршрутом Київ-Лондон-Київ. Група вилітає одним рейсом. Точна вартість авіаквитка буде залежати від часу бронювання. Про це буде повідомлено додатково.

УВАГА: У зв'язку з витратами на організацію поїздки і вимогами британського посольства про пред'явлення проплат броні готелю перед оформленням документів на візу, в разі відмови самого учасника програми від поїздки, завдаток після отримання запрошення і місцеперебування документів в посольстві НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. Адже замінити вас якоюсь іншою людиною в списку буде вже не можливо. Хіба що ви знайдете когось на своє місце з діючою британською візою.

Прохання також звернути увагу на те, що кількість учасників семінару обмежена!


Кінцевий термін подачі заявок -18 квітня 2017р.