100-річчя Об’явлень Богородиці у Фатімі з Тернополя

Велике паломництво святинями Європи приурочене 100-річчю Об’явлень Богородиці у Фатімі! (ЕКОНОМ)
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
24 червня – 6 липня 2017
Падуя –Венеція -  Мілан– Люрд – Фатіма  –  Монсеррат – Барселона – Віченца
АКЦІЙНА ЦІНА: 460 €+300 грн

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль, Зборів;
Львівська обл.: Золочів, Львів, Стрий;
Закарпатська обл.: Свалява, Мукачево, Ужгород, Чоп;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ. 

1 день, субота (24.06.2017)
Відправлення з України. Перетин україно-угорського кордону. Нічний переїзд автобусом.

2 день,  неділя (25.06.2017) Падуя
Ранковий приїзд у м. Падуя (Італія) -  невелике місто в Північній Італії. Історичний центр міста можна обійти лише за 1,5-2 години, але краса архітектури Падуї залишиться у вашій пам'яті назавжди.
Протягом багатьох століть в Падую їдуть паломники, а до мощей Святого Антонія, проповідника XIII століття, одного з найулюбленіших Святих усіх християн, ніколи не зникає черга.
Екскурсія по місту, Св.Літургія в укр. церкві Св. Луки. Молитва біля гробу Св. Антонія Падевського та біля мощей Св. Юстини і Св. Апостола Луки.
Поселення в готель. нічліг в готелі.
 Падуанський університет

3 день, понеділок (26.06.2017) Мілан
Сніданок в готелі, виселення з готелю. Виїзд.
Переїзд у Мілан- екскурсія по місту, вільний час. Мілан - друге за величиною місто Італії, фінансово-економічна столиця країни. Центр міста красивий, є багато архітектурних стилів, не типових для Італії. Найвідоміша пам'ятка Мілану -  собор Дуомо - шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива... Знаходиться він у самому центрі біля Галереї Віктора Еммануїла II. На даху собору розташовані 135 шпилів і 340 скульптур! Мілан дивує давніми храмами: базиліка Сант Амброджіо - найдавніша архітектурна пам'ятка, церква Сан-Лоренцо-Маджоре і церква Санта Марія делла Граціє зі знаменитою "Тайною вечерею" Леонардо да Вінчі... замок Сфорца, галереї Брера і Амброзіана – Мілан вміє потішити гостей.  Мілан також добре відомий на весь світ як європейська столиця шопінгу. Тижні високої моди і покази високих кутюр’є щорічно збирають у місті тисячі любителів вишукано та стильно вдягатися.
Зупинка автобуса на 9 годин. Виїзд. Нічний переїзд автобусом.



Міланський собор

4 день, вівторок (27.06.2017) люрд
Ранок -приїзд до Люрду - місто у Франції, розташоване у передгір’ях Високих Пірінеїв, неподалік іспанського кордону. Відомим світу Люрд став у ІІ половині ХІХ-го століття, коли на його околицях з волі Божої сталось одне із найважливіших об’явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.
11 лютого 1858 року 14 літній дівчині, Бернадеті Субіру, з'явилась Непорочна Діва Марія. Звертаючись до вбогої дівчинки, Пресвята Богородиця закликала людство до молитви і навернення.
На місці об’явлення заструмувало джерело, вода з якого є цілющою. В Люрді відбувається багато чудотворних оздоровлень та навернень. Щороку там збирається понад 6 мільйонів паломників.

Поселення в готель. Пішохідна оглядова екскурсія по Люрду. Відвідання базилік Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, Св.Вервиці, Крипти, печери, де відбувалось Об’явлення (Гроту Массабіель), кранів з цілющої джерельною водою. Пройдення Хресної Дороги.
Вечеря в ресторані готелю. Нічліг
Участь у вечірній  програмі на площі перед базилікою – вервиця до Богородиці, похід зі свічками
 Сандтуарій пресвятої Богородиці (Люрд)

5 день, середа (28.06.2017) люрд
Сніданок в кафе готелю.Св. Літургія в українській церкві Успіння Пресвятої Богородиці.Вільний час.
Купання в Люрдських купальнях джерельної води. Перегляд фільму про історію Люрду, в інформаційному бюро на площі перед Базалікою
Піша екскурсія з відвіданням будинків, де жила Св.Бернадетта.
Участь у вечірній  програмі на площі перед базилікою – вервиця до Богородиці, похід зі свічками
Вечеря в ресторані готелю. Виїзд з Люрду. Нічний переїзд автобусом.
Грот чудес

6 день, четвер (29.06.2017) фатіма
Приїзд у Фатіму вранці.  Поселення в готель.
Оглядова екскурсія, базиліка святої Вервиці, місця спочинку Блаженних Францішка і Жасінти Марто, сестри Луції, розповідь про Фатіму, про посвячення Росії Непорочному Серцю Марії. Доріжка покути, яку всі паломники проходять на колінах.
Відвідання музею  подарунків.
Вечеря в готелі.
Вечірня молитовна програма на площі – міжнарожна вервиця, похід зі свічками.
 Санктуарій пресвятої богородиці (Фатіма)

7 день, п’ятниця (30.06.2017)  фатіма
27 червня,  вівторок   Сніданок в готелі. Св. Літугрія в укр. церкві, час на сповідь. Пройдення Хресної  Дороги, відвідання будинків, в котрих проживали діти.  За додаткову оплату можлива екскурсія в столицю Португалії – Лісабон, або купання на одному з курортів Атлантичного океану Назаре.  Вечеря в готелі. Вечірня молитовна програма на площі – міжнарожна вервиця, похід зі свічками. Нічліг
  Санктуарій пресвятої богородиці (Фатіма)

8 день,  субота (01.07.2017) фатіма
Сніданок в готелі. Св. Літугрія в укр. церкві.
Вільний час для пройдення доріжки покути, приватної молитви, купівлі сувенірів.
Виїзд з Фатіми о 14 год. нічний переїзд автобусом.

9 день, неділя (02.07.2017) Монсеррат
Ранок – гора Монсеррат (зупинка автобуса на 9 години) –38 км. недоїжджаючи до Барселони, на вершечку гори монастир оо.бенедектинців, який спокон віків приваблював тисячі паломників. Тут знаходиться всесвітньо відома хорова школа хлопчиків. Участь на утрені, яку співають брати-монахи. Св.Літургія українська. Екскурсія по цьому святому місці. Вільний час.
Переїзд у Банселону – це друге за величиною місто Іспанії, вічний суперник Мадриду, столиця моди, мистецтва і дизайну. Барселона вишукана, елегантна і романтична, і одночасно володіє енергією та безпутністю портового міста.   Вона абсолютно не схожа з будь-яким іншим містом Європи – яскрава, кольорова, жива. Але саме великому Гауді, який віддав їй весь свій талант і життя, Барселона зобов'язана тим неповторним архітектурним образом, який приніс їй вселенську славу. Храм Саграда Фамілія ( Пресвятої Родини) – найбільший католицький собор у світі, наймасштабніша робота Гауді, яку архітектор не встиг закінчити до своєї трагічної смерті.  Парк Гуеля – популярне місце прогулянок  туристів та жителів Барселони, з якого відкривається чудовий вид на місто. Парк славиться своїми казковими будинками, незвичайними фонтанами, яскравими кольорамита багатою мозаїкою.
Поселення в готель. Вільний час.

10 день, понеділок (03.07.2017) Барселона
Сніданок в готелі, виселення.  Св. Літургія в укр. церкві. Екскурсія по місту. Вільний час в Барселоні. Виїзд ввечері.  нічний переїзд автобусом. 

 Храм святого сімейства

11 день, вівторок (04.07.2017) вінченца
Переїзд до Віченци (Італія) - великого містав італійському регіоні Венето, центру однойменної провінції. У всьому світі він відомий як місто Андреа Палладіо - великого архітектора, який залишив після себе численні пам'ятники. Віченца лежить на невеликій висоті над рівнем моря і з усіх боків оточена мальовничими пагорбами. Територія Віченци була заселена людьми ще за часів античності, про що свідчать численні археологічні знахідки віком близько 3 тисяч років, що зберігаються в музеї Санта Корона.
З приходом християнства в Веченце з'являються великі церкви - базиліка Феліс і Фортунато, храм Сан Джорджіо і абатство Сант Агостіно.
Сьогодні Віченца є важливим промисловим центром, в якому розвинені малий і середній бізнес. Місто займає третє місце в Італії з експорту, в основному текстилю, ювелірних прикрас і продуктів машинобудування. Виченцу навіть називають столицею переробки золота. Чимало розвинений тут і туризм - місто приваблює своїм культурним та історичною спадщиною.
Екскурсія по місту.
Поселення в готель. Нічліг.

12 день, середа (05.07.2017) венеція
Ранкова Св.Літургія. Сніданок в готелі. Виселення. Виїзд.
Переїзд у Джасело – одне з містечок на Адріатиці поблизу Венеції. Відпочинок на пляжі. Ввечері виїзд. Нічний переїзд автобусом.
 Венеція
 13 день, четвер (06.07.2017)
Переїзд на Україну. Приїзд в Тернопіль

У ВАРТІСТЬ ТУРУ ВХОДИТЬ:         
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-проживання в готелях 3* зі сніданками (і вечерями в Люрді та Фатімі);
-медична страхівка;
-духовний супровід священика;
-супровід керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-консульський збір для одержання візи (35 євро);
-екскурсії згідно програми, вхідні квитки;
-переїзд громадським транспортом по місту;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Паломницький центр залишає право змінювати програму паломництва без втрати значимості об’єктів.