Зустріч нового року зі спільнотою Тезе в Базелі

Новорічне паломництво довіри в Тезе
(паломницька програма)
24 грудня - 5 січня 2018 р.
Вартість: 295 € + 200 грн
Краків (1 день, 1 ніч) – Дрезден (1 день, 1 ніч) – Стразбург (1 день, 1 ніч) – Базель (5 днів) – Мюнхен (1день, 1 ніч) – Відень (1 день) – Будапешт (1 день, 1 ніч)
(Молодіжна зустріч для паломників 17-35 років)

Поїздка відбувається під духовною опікою священника УГКЦ о. Юстиніана Городечного

>>>Перейти до економ варіанту поїздки>>>

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00), Зборів (04.30);
Львівська обл.: Золочів (05.00), Львів (06.00), 
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (04.00) 
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, неділя (24.12.2017).  Краків. Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Ураїно-Польського кордону. Переїзд у Краків. Прибуття в Краків, вільний час для того щоб прогулятись вуличками старовинного міста. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Краків, Ринкова площа

2 день, понеділок (25.12.2017).  Краків. Різдво Христове!
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Свята літургія у одному з храмів міста. Вільний час. Оглядова екскурсія містом (8 €). 
Довідка:   Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пассажемсуконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
Переїзд у Дрезден. Поселення в готель. Ночівля в готелі.

3 день, вівторок (26.12.2017).  дрезден.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (9 €). 
Довідка:  Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Переїзд у Стразбург. Поселення в готель / транзитний готель. Ночівля в готелі.
Дрезден, Флоренція на Ельбі

4 день, середа (27.12.2017).  страсбург.
Сніданок в готелі. Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Запрошуємо Вас на оглядову пішохідну екскурсію одним із найкрасивіших міст Франції (за бажанням – 10 €).
Довідка: Страсбург – столиця Ельзаса, пам'ятка архітектури всесвітньо–історичного значення, батьківщина гімну Франції «Марсельєзи», штаб–квартира Ради Європи і Європейського парламенту, квартал під назвою "Маленька Франція" з мережею каналів, забудований середньовічними будинками із гостроверхими дахами, який здається ожившою казкою братів Грімм. Змішавши французьку і німецьку культури, Страсбург отримав свій особливий колорит, свою яскраво виражену індивідуальність.
Пропонуємо Вам завітати у казковий Кольмар (за бажанням –  25 €) – мальовниче ельзаське місто, з прекрасно збереженими старовинними кварталами, які занурюють вас у середньовіччя. «Музей під відкритим небом», «французька Венеція», «місто-казка» – такими шаблонами нагородили Кольмар туристи. Місто справді унікальне – тут дивовижним чином поєдналися всі стилі архітектури.
Кожен із 67 тисяч жителів Кольмара може з упевненістю вважати себе щасливою людиною! Адже жити доводиться практично в гостях у казки.
Цікаво, що саме Кольмар був рідним містом Фредеріка Бартольді, який є автором проекту знаменитої Статуї Свободи. Тому в Кольмарі стоїть копія цього дива архітектури.
Пізно ввечері повернення до Страсбурга.
Ночівля в готелі.
Страсбург

5 день, четвер (28.12.2017).  базель.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Короткий переїзд у Базель. Реєстрація в Тезе. Початок програми Тезе.

5-9 день. Програма ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Молодіжна зустріч Тезе

9 день, понеділок (01.01.2018). Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Базеля. Переїзд у Мюнхен. Поселення в готель/транзитний готель. Ночівля в готелі.

10 день, вівторок (02.01.2018). Мюнхен.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (9 €). 
Довідка: Мюнхен (Німеччина) - одне з найбільших міст Німеччини. Це друге за відвідуваністю місто в Німеччині після Берліна. А Баварія, столицею якої він є, найвідвідуваніша область у країні.
Мюнхен - нетипове німецьке місто, тож не чекайте, що побачите тут традиційну Німеччину. Незважаючи на те, що історичний центр був відновлений після війни в первісному вигляді, він не виглядає справжнім німецьким старим містом. Проте тут і надсучасний музей BMW, і відомі на весь світ картинні галереї, чудова архітектура і мега-смачні білі ковбаски. Окремий пункт - мюнхенське метро, яскраво розфарбовані станції якого контрастують із надземним містом.
Нічний переїзд у Відень.

11 день, середа (03.01.2018). відень.
Ранкове прибуття у Відень. Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (9 €). 
Літургія в українській церкві Відня. Обід (обов’язково радимо пообідати, а за одне і відпочити в одному з затишних кафе чи ресторанчиків міста, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого яблучного штруделя, і цим самим ще більше насолодитись та зануритись в атмосферу величного Відня).
Довідка:  Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились.
Збір групи переїзд у Будапешт, поселення в готель / транзитний готель. Ночівля в готелі.
Відень, Палац Шенбунн

12 день, четвер (04.01.2018). БУДАПЕШТ.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю
Свята Літургія в Базиліці Святого Іштвана та можливість прикластися до мощей цього великого святого Угорщини.
Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія містом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Поселення в готель (матимемо трішки часу відпочити та прийняти душ).
Відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка:  Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 15 ).
Збір групи. Нічний переїзд в Україну.

13 день, п’ятниця (05.01.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-проживання в готелях/пансіонах 3* або 4*;
-екскурсія в Будапешті з екскурсоводом;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-візовий збір для отримання візи (25 €);
-харчування, не передбачене готелями;
-факультативні програми;
-внесок в Тезе (40 €- ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПІД ЧАС ТУРУ!!!!) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Базелі (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-приватні витрати;

Рекомендуємо взяти з собою:
каримат (туристичний килимок);
спальний мішок.

Важливо:


* Реєстрація проводиться до 13.11.2017, (до 10.11.2017 для паломників, яким необхідно виготовити візу).

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;

***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.