Вікенд в Європі


Європейські коліжанки Чехія, Німеччина та Польща
(ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
Вроцлав-Прага-Дрезден*-Краків
Виїзди 21.09, 19.10, 16.11 (6 днів)
Вартість: 145 €+150 грн

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (19.00), Зборів (19.30);
Львівська обл.: Золочів (20.00), Львів (22.00)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день (четвер).
Відправлення з України, перетин українсько-польського кордону. Переїзд у Польщу.
2 день (п’ятниця).
Ранкове прибуття у Вроцлав, прогулянка містом.
* Рекомендуємо екскурсію «Вроцлав-квітка Європи» (12€ ), Ви зможете побачити місто 12 островів і більше 100 мостів, «перлину серед міст». Вроцлав це картинка з чарівної історії. Старовинні будівлі, парки, набережна і ратуша - красу цього міста варто побачити.
Якщо Ви вірите в чудеса, це місто назавжди стане вашим улюбленим. Заховані серед зелені садів пряникові будиночки, трамвай «Баба Яга», казкові персонажі Ясь та Малгося, міст, перила якого завішані замками. Під час прогулянок уважно дивіться під ноги - це місто милими маленькими "жителями" в ковпачках - гномами. У програмі екскурсії огляд Ратуші на ринковій площі Старого міста зі старовинним сонячним годинником, Тумський острів, костел Св. Ельжбети XV ст.
Збір групи, переїзд до Праги. Поселення в готель. Ніч в готелі.
 
 Вроцлав, Ринкова Площа
3 день (субота).
Сніданок в готелі. Оглядова екскурсія Прагою.
Довідка: Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсія продовжити в Празькому Граді (11€) - постійної резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (19€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Збір групи, повернення в готель. Ніч в готелі.

 Прага

4 день (неділя).
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Вільний день у Празі.
* Рекомендуємо відвідати столицю Саксонії Дрезден (28€; 20€ трансфер)
Довідка: Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Вільний час в Дрездені, можливість самостійно прогулятися містом, зробити фото, здійснити шопінг в одному з багаточисельних торгових центрів або:
* Відвідати Всесвітньо відому Дрезденську галерею (вх. Кв.) - головне надбання міста. Тут зібрані найвідоміші шедеври епохи Відродження.
Повернення в Прагу.
Збір групи, переїзд на територію Польщі. Поселення в транзитний готель, ночівля в готелі.
 Дрезден, Флоренція на Ельбі
5 день (понеділок).
Сніданок. Виселення з готелю. Короткий переїзд до Кракова.
Вільний час у Кракові, можливість погуляти містом,
* Рекомендуємо екскурсію   «Слідами польських королів» (12€). Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пассажемсуконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
* Рекомендуємо відвідати серце Кракова  - Вавельський замок (9€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Збір групи,  переїзд до України.

 Краків, Ринкова площа
6 день (вівторок).
Повернення додому
Прибуття в Івано-Франківськ о 04.30 ранку, в Тернопіль о 07.30.

У вартість входить:
- проїзд автобусом єврокласу по всьому маршруту;
- проживання у готелях 3*;
- харчування - сніданки в готелях;
- супровід керівника групи;
- оглядові екскурсії згідно програми туру;
- медичне страхування;

У вартість не входить:
- консульський збір - 35 євро (діти до 18 р., студенти до 21р. та пенсіонери - безкоштовно);
-візовий збір (20 €)
-візова підтримка (11 €)
- факультативні програми, вхідні квитки;
- особисті витрати;

Важливо
* організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності;
* туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
* мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
* важливою умовою участі  в турі туристів з власними візами є бронювання однієї рекомендованих екскурсії;
* для всіх, у кого "День народження" в подорожі або за 5 днів до/після туру – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!