Найдешевше паломництво в Фатіму

Паломництво в Фатіму на 100-річчя об’явлень
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
08-18 жовтня 2017 р.
АКЦІЙНА ЦІНА* 395 € + 200 грн.
Мілан – Турин – Лурд – Фатіма (2 дні) – Валенсія – Барселона – Венеція
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл:  Бучач (03.30), Чортків (04.00), Теребовля (05.00)**, Тернопіль (06.00), Зборів (06.30);
Львівська обл.: Золочів (07.00), Львів (09.00), Стрий (10.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (08.00), Калуш (08.30), Долина (09.00);
Закарпатська обл.: Свалява (12.30), Мукачево (13.30), Ужгород (14.00), Чоп (14.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, неділя (08.10.2017). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Мілану.

2 день, понеділок (09.10.2017).  Мілан
Ранкове прибуття в Мілан. Мілан - не тільки столиця світового шопінгу, місто «Таємної Вечері» і «Ла Скала». Це і місто християнського паломництва, сучасний вигляд якого прикрашають старовинні церкви і базиліки, загублені в сплетіннях міланських вулиць і площ. Вони побудовані в різні століття, але несуть в собі одну і ту ж ідею - збереження віри християнської і прославлення Бога, Божої Матері і святих.
Міланські церкви є справжнім джерелом реліквій, святинь і творів мистецтва! У багатьох з них збереглися унікальні фрески, скульптури та інші шедеври античних майстрів.
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
 Міланський собор

3 день, вівторок (10.10.2017).  турин
Сніданок в готелі. Виселення. Короткий переїзд в Турин. Саме в цьому місті протягом декількох століть, завдяки збігу обставин, чи провидінню Господньому, зберігається найбільша реліквія християнського світу – Туринська плащаниця – велике полотно довжиною 4,3м, шириною 1,1м. На його жовтувато-білому фоні виступають розпливчасті плями коричневих тонів – в цих плямах вимальовуються обриси постаті людини і чоловічого обличчя. Це Плащаниця Ісуса Христа. Свята літургія у одному з храмів міста.
Вільний час для прогулянки містом. Переїзд у Лурд.

4 день, середа (11.10.2017).  люрд
Прибуття в Люрд.
Нас чекає Люрд – найбільше місце паломництва християн з усього світу. 150 років тому місцевій дівчині Бернадетті з’явилась Матір Божа. Тепер на місці з’явлення б’є цілюще джерело, до якого за оздоровленням прибувають паломники з усього світу. Місто паломників Люрд має єдину непереможну атмосферу – атмосферу віри. Факт, що в Люрді ніколи не було ніякої пошесті. Адже кожного року туди приїжджає більше ніж 2 мільйони паломників і понад сто тисяч хворих, котрі сотнями купаються в джерелах. Проте ніякої інфекції не було зафіксовано ніколи. Свята літургія. Вільний час.
Нічний переїзд у Фатіму.
Санктуарій  Нотр Дам де Люрд 

5 день, четвер (12.10.2017).  фатіма
Приїзд у Фатіму вранці. Оглядова екскурсія, базиліка святої Вервиці, місця спочинку Блаженних Францішка і Жасінти Марто, сестри Луції, розповідь про Фатіму, про посвячення Росії Непорочному Серцю Марії. Доріжка покути, яку всі паломники проходять на колінах.
Вечірня молитовна програма на площі
Поселення в готель. Ночівля в готелі.

6 день, п’ятниця (13.10.2017).  фатіма
Сніданок в готелі. Св. Літугрія в укр. церкві, час на сповідь. Пройдення Хресної  Дороги, відвідання будинків, в котрих проживали діти.. Вечірня молитовна програма на площі – міжнарожна вервиця, похід зі свічками. Переїзд у Валенсію
 Санктуарій Матері Божої Фатімської

7 день, субота (14.10.2017).  валенсія
СВЯТО ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ.
Ранкове прибуття у Валенсію. Свята літургія. Відвідання Кафедрального собору у Валенсії (побудований в 1238) - одна з найцікавіших релігійних пам'яток міста. Готична архітектура величної споруди поєднується з елементами ренесансу і класицизму, а також з мавританської вежею Мікалет, пізніше перейменованої в християнських традиціях на честь архангела Михаїла.
Валенсійці переконані, що саме тут, в соборі, зберігається агатова чаша Грааля (Holy Grail), з якої Ісус Христос причащався на Таємній вечері. Поселення в готель. Ночівля в готелі.

8 день, неділя (15.10.2017).  барселона
Ранкове виселення з готелю. Переїзд у Барселону. Вільний день  у Барселоні. Нас чекають Екскурсія Барселоною, під час якої ми відвідаємо, Катедральний Собор, Храм Святого Сімейства та інше. Нічний переїзд у Венецію.
 Собор Святого Сімейства

9  день, субота (16.10.2017).  венеція
Ранкове прибуття у Венецію. Свята літургія. Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
 Водні канали у Венеції

10 день, неділя (17.10.2017).  лідо ді езоло
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Вільний день на морі. Вечірнє відправлення з Італії. Переїзд в Україну.

11 день, понеділок (18.10.2017). 
Прибуття в Україну пізно ввечері

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-проживання в готелях 3* 
-сніданки, згідно програми;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-консульський збір для отримання візи (35 €);
-послуги візового центру (20 €);
-харчування, не передбачене готелями;
-факультативні екскурсії;
-приватні витрати.

Рекомендуємо взяти з собою:
-Біблію;
-Вервицю;
-парасолю/дощовик;
-ліхтарик;
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.

 ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* ДАНА АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ НЕ ПОЄДНУЄТЬСЯ З ЖОДНИМИ ЗНИЖКАМИ ТА АКЦІЯМИ!!!;

**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.

Список документів длявиготовлення візи можна переглянути  ТУТ
Хочете сидіти спереду? Дізнайтесь як це можна зробити ТУТ