Париж! Любов Моя! (новорічний)

Париж! Любов Моя! (новорічний)
(ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
27.12.2017 - 05.01.2018 р.
АКЦІЙНА ЦІНА* 315 € + 200 грн.
Будапешт – Відень – Прага – Париж – Нюнберг - Краків

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (13.30), Чортків (14.00), Теребовля (15.00)**, Тернопіль (16.00), Зборів (16.30);
Львівська обл.: Золочів (17.00), Львів (19.00), Стрий (20.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (18.00), Калуш (18.30), Долина (19.00);
Закарпатська обл.: Свалява (22.30), Мукачево (23.30), Ужгород (00.59), Чоп (00.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (27.12.2017). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Будапешту

2 день, четвер (28.12.2017). Будапешт.
Ранкове прибуття у Будапешт.
Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія містом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Рекомендуємо відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка: Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
* Рекомендуємо відвідати  містечко Сентендре*, яке перенесе Вас у час Середньовіччя — вузенькі вулички, безліч сувенірних лавок, старенькі сербські церкви... ну і звичайно музей марципанів! Запрошуємо у світ нових вражень! (15 €)
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 16 €).
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Угорський парламент на березі Дунаю

3 день, п’ятниця (29.12.2017). відень.
Сніданок в готелі, виселення з готелю. Переїзд у Відень.
Довідка:  Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
* Рекомендуємо екскурсію «Відень – місто королів» (10€) Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились.
Обід (обов’язково радимо пообідати, а за одне і відпочити в одному з затишних кафе чи ресторанчиків міста, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого яблучного штруделя, і цим самим ще більше насолодитись та зануритись в атмосферу величного Відня).
* Рекомендуємо екскурсію «Легенди вишуканого Відня»* (10 євро), під час прогулянки ми пройдемось по непротоптаному туристичному маршруті і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Святого Рупрехта; будинок Моцарта і, звичайно-ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.
Збір групи. Короткий переїзд у Прагу. Поселення в готель. Ночівля в готелі.

Новорічний Відень

4 день, субота (30.12.2017). прага.
Сніданок в готелі, виселлення з готелю, оглядова екскурсія містом.
Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсія продовжиться в Празькому Граді (11€) - постійної резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (23€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Збір групи, нічний переїзд у Париж.

Прага

5 день, неділя (31.12.2017). париж
Ранкове прибуття в Париж
"Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, острів Сіте, Люксембурзький сад, Пантеон, Лувр, Вандомська площа, Бастилія. Ви ще не були в Парижі? Час познайомитися з цим чарівним і вишуканим містом, піднятися на Ейфелеву вежу. Одним словом, зібрати всі свої враження в скарбничку пам'яті для того, щоб нічого не забути… до наступного візиту в Париж.
Далі ми запрошуємо Вас на незабутню, захоплюючу, романтичну екскурсію по Монмартрі (за бажанням – 15 €), звідки відкривається найкращий вид
на Париж. Якщо Ви не були на Монмартрі – Ви не бачили Париж!!!
Ми також пропонуємо Вам здійснити прогулянка на кораблику по Сені (за бажанням – 18 €), щоби з води помилуватись містом і дати собі обіцянку приїхати сюди ще раз...
Поселення в готель. Відпочинок.
ЗУСТРІЧ НОВОГО РОКУ!!!
 
Єлисейські Поля

6 день, понеділок (01.01.2017). париж
Пізній сніданок.
Вільний день у Парижі.
Нічний перїзд в Нюнберг
Центральний вхід у Лувр

7 день, вівторок (02.01.2017). нюнберг
Ранкове прибуття в Нюнберг.Німеччина ...Дорога в'ється між горбистими луками і виноградниками Франконії, вздовж річок і озер і по вкритими лісами підніжжями Альп. Вона проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Приїзд в місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг.
Оглядова екскурсія «Нюрнберг - імператорске місто» (16Є): Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо ... А ще місто красується пишними готичними церквами, чудовими фонтанами, і знаменитий як європейська столиця іграшок, пряників, єдиного в Німеччині червоного пива і знаменитих «братвурст» - нюрнберзьких сосисок, смаком яких Ви можете насолодиться у вільний час ...
Збір групи, нічний переїзд в Краків.
Різдвяна ярмарка у Нюрнбергу

8 день, середа (03.01.2017). краків
Ранкове прибуття в Краків.
Краків – душа Польщі. Неприступний, і в той же час привітний Вавель, торгівельні ряди Сукенніце, тут сувенір знайдеться для кожного, Ягелонський Університет, заплутані вулички старого міста, ну і як не загадати бажання під «хейнал», мелодію сурмача, яка ллється з вежі Маріанського костелу.
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Краків, Ринкова Площа

9 день, четвер (04.01.2017).
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Повернення в Україну.
Прибуття у Львів у другій половині дня.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-екскурсія у Будапешті та Празі із екскурсоводом;
-проживання в готелях 3* або 4*;
-сніданки, згідно програми;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-консульський збір для отримання візи (35 €);
- візові послуги (20 €);
-харчування, не передбачене готелями;
-факультативні екскурсії;
-вхідні квитки;
-приватні витрати.


Важливо:
 ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.

Хочете сидіти спереду? Дізнайтесь як це можна зробити ТУТ