Тезе економ

Новорічне паломництво довіри в Тезе
(паломницька програма)
економ варіант
26 грудня 2017 - 3 січня 2018 р.

АКЦІЙНА ЦІНА* 125 € + 200 грн.

Відень (1 день) – Базель (5 днів) – Прага (1 день)
(Молодіжна зустріч для паломників 17-35 років)


Поїздка відбувається під духовною опікою священника УГКЦ о. Романа Григораша

>>>Перейти до розширеного варіанту поїздки>>>

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (14.00), Зборів (14.30);
Львівська обл.: Золочів (15.00), Львів (16.00), Стрий (17.00)
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (15.00), Калуш (15.30), Долина (16.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, вівторок (26.12.2017). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Ураїно-Угорського кордону. Переїзд у Відень.

2 день, середа (27.12.2017).  відень.
Ранкове прибуття у Відень. Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (9 €). 
Літургія в українській церкві Відня. Обід (обов’язково радимо пообідати, а за одне і відпочити в одному з затишних кафе чи ресторанчиків міста, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого яблучного штруделя, і цим самим ще більше насолодитись та зануритись в атмосферу величного Відня).
Довідка:  Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились
Збір групи, нічний переїзд у Базель
Палац Шенбунн у Відні

3 день, четвер (28.12.2017).  базель.
Ранкове прибуття у  Базель. Реєстрація в Тезе. Початок програми Тезе.
Новорічне Тезе 2016 в Ризі

4 день, п'ятниця (29.12.2017). Програма ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Новорічне Тезе 2012 в Римі

5 день, субота (30.12.2017). ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Новорічне Тезе 2016 в Ризі

6 день, неділя (31.12.2017). ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr. Зустріч Нового Року.
Новорічне Тезе 2016 в Ризі

7 день, понеділок (01.01.2018). Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Базеля. Нічний переїзд у Прагу.
Святкова новорічна свята літургія

8 день, вівторок (02.01.2018). прага
Ранкове прибуття у Прагу.
Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував! (оглядова екскурсія 9 євро)
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсю в Празькому Граді (11€) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Збір групи, нічний переїзд в Україну
Карловий міст у Празі

9 день, середа (03.01.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-візовий збір для отримання візи (25 €);
-харчування, не передбачене готелями;
-факультативні програми;
-внесок в Тезе (40 €- ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПІД ЧАС ТУРУ!!!!) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Базелі (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-приватні витрати;

Рекомендуємо взяти з собою:
каримат (туристичний килимок);
спальний мішок.

Важливо:


* Реєстрація проводиться до 13.11.2017, (до 10.11.2017 для паломників, яким необхідно виготовити візу).

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;

***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.