Європейські коліжанки

Подорож Європою на свято 8-го березня
«Європейські коліжанки»
 (туристична програма)
07-10 березня 2018 р.
АКЦІЙНА ЦІНА** 89 € + 200 грн.
Велічка, Краків (1 день) – Прага (1 день) – Прага / Дрезден* (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (04.30), Чортків (05.00), Теребовля (06.00)***, Тернопіль (07.00), Зборів (07.30);
Львівська обл.: Золочів (08.00), Львів (10.00), Стрий (09.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (07.00), Калуш (07.30), Долина (08.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

  ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (07.03.2018). КРАКІВ, ВЕЛІЧКА.
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Кракова.
Прибуття в Краків.
Вільний час у Кракові, можливість погуляти містом,
Довідка: Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пассажемсуконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
* Рекомендуємо екскурсію   «Слідами польських королів» (12€).
* Рекомендуємо відвідати серце Кракова  - Вавельський замок (9€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
Збір групи, переїзд  у Велічку.
Прибуття у Велічку.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію у соляні копальні "Велічка"* (22 €) - один із найцінніших туристичних об'єктів на польській землі.  Підземні озера, соляні тунелі, каплиці, камери, ікони, скульптури і абсолютно все з солі! Ця екскурсія перетвориться на захоплюючу мандрівку у світ підземелля, світ створений руками, світ солі, світ таємниць і загадок.
Збір групи, нічний переїзд у Прагу.
Соляні копальні у Велічці

2 день, четвер (08.03.2018). ПРАГА.
Ранкове прибуття в Прагу. Оглядова екскурсія Прагою.
Довідка: Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсія продовжити в Празькому Граді (11€) - постійної резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (28€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Збір групи, поселення в готель. Ночівля в готелі.




















Прогулянка на кораблику по Влтаві

3 день, п’ятниця (09.03.2018). ПРАГА, ДРЕЗДЕН*
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Вільний день у Празі.
* Рекомендуємо відвідати столицю Саксонії Дрезден (30€; 20€ трансфер).
Довідка: Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Вільний час в Дрездені, можливість самостійно прогулятися містом, зробити фото, здійснити шопінг в одному з багаточисельних торгових центрів або:
* Відвідати Всесвітньо відому Дрезденську галерею (вх. Кв.) - головне надбання міста. Тут зібрані найвідоміші шедеври епохи Відродження.
Повернення в Прагу.
Збір групи, повернення в Україну.





















Дрезденський Цвінгер
4 день, субота (10.03.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 10.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-оглядова екскурсія в Празі;
-супровід  керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту (1 ночівля);
-сніданки, згідно програми;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-консульський збір для отримання візи (35 €);
-факультативні екскурсії;
-вхідні квитки;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
****Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
*****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
****** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
******* Для всіх, у кого "День народження" в подорожі – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!