Тур в Париж


Франція
Франція – це одна із списку ТОП країн, які хочуть відвідати туристи.
І недарма, адже тут багато особливих, затишних місць, де ви не знайдете в жодній іншій країні.
Ми підготували для Вас короткий список, які місця варто відвідати у Франції. Звісно, місто Париж, поза конкуренцією, тут ви й без нас знаєте куди йти і що робити. Ми ж вирішили Вам подати ідеї з інших міст, які зачаровують і показують Францію через призму часів.
Отже, що потрібно відвідати у Франції? Ділимось з Вами:
1.         Лілль
Лілль стане дуже вигідною та цікавою знахідкою для мандрівників —      незабутній французький шарм, висока кухня та вишукана архітектура. 

2.         Мон-Сен-Мішель

Унікальне місце, яке не має аналогів у світі. Серед рівнини височіє на скелі монастир. Але насправді це не тільки монастир — це ціле місто з вузькими вуличками, кав'ярнями тощо. 

3.         Нант

Ще одне унікальне місто нашого маршруту. Безумовно, головним достоїнством Нанта стануть добре збережені споруди різних епох, які розділені на квартали. Без перебільшення ви зможете подорожувати в часі, просто гуляючи кварталами міста: від середньовічних Декре і Буффай XV століття до сучасних районів із будівлями післявоєнного часу ХХ століття.

4.         Тулуза

Найкраще відвідувати Тулузу з вересня по листопад або з березня по травень, коли тут тримається комфортна погода. Місто дуже яскраве, неординарне, відчувається злиття минулого та майбутнього.

5.         Монпельє

Монпельє — дуже динамічне та молодіжне місто. Більшість пам'яток знаходиться в його старій частині, яка відокремлена пішохідною зоною від інших районів. Тут багато фонтанів, площ, музеїв.

6.         Авіньйон

Це місто зачаровує з першого погляду. Невелике за розміром, красива архітектура, майже завжди гарна погода — за ці достоїнства воно сподобається багатьом.
Центр Авіньйона обнесений високими стінами, побудованими ще в XIV столітті. Туди можна потрапити через одні з восьми воріт, які раніше слугували порталами в місто. Гордістю Авіньйона є побудований тут Папський палац — головна пам'ятка міста. Вся справа в тому, що в Середні віки Авіньйон на 70 років став столицею католицького світу, де жили папи римські до того, як знову повернутися до Ватикану.
Запланували поїздку у Францію? Тоді давайте відкривати цю країну разом!