Святині Грузія


Грузія
Неймовірна країна! Грузія – це прекрасні гірські пейзажі, неймовірно-емоційні та привітні люди і, звісно море вражень від колоритності грузинських міст.
Мрієте відвідати Грузію? У нас є класні тури для вас.
Грузія — ідеальний вибір для подорожі. Тут комфортний і теплий клімат. Сезон починається в травні і триває до кінця вересня. А ще, Грузія - це круте поєднання, адже добре спланувавши свою подорож, можна зайнятися активним відпочинком в горах та трошки лінивм біля моря.
Куди піти?
Ми пропонуємо Вам ТОП-3 міста в Грузії.
1 місто – Батумі
Місць для огляду так багато, що потрібно тільки встигати перевести дух. Нічний Батумі просто вражає яскравістю вогнів — кожен рік з державного бюджету виділяють мільярди для того, щоб дивувати туристів надзвичайним видовищем. Вежа «Алфавіт», оглядове колесо, фонтан з чачі, будівля рагсу, співучий фонтан і танцівливий фонтан 3D.
Ще варто ауважити, що Грузія - це поєднання дуже сучасних міст в стилі Хай-тек, а також історичних, де можна відчути дух старих часів і цим самим пізнати історію країни.
2 місто – Сігнагі
Сігнагі – це маленьке містечко на схилі гори. Уявляєте краєвиди? Це містечко розташоване на терасах, які з'єднуються звивистими крутими вулицями. Для любителів гарних світлин – місце, що треба. Знімками з цього міста ви заповните стрічку в соцмережах.
3 місто -  Кварелі
Місто Кварелі для тих, хто цінує хороше вино. Ви зможете побачити знамениту Алазанську долину і насолодитися прекрасними краєвидами.
Взагалі Грузія, це унікальна країна, де ви точно зможете набратися приємних і різноманітних вражень. Крім цих місць, що ми назвали є багато інших туристичних маршрутів і не тільки туристичних. Якщо ж ви бажаєте відвідати локації, які є маловідомими, то сміливо підписуйтеся на тревел блогерів або гугліть самостійно. Подорожуйте і відкривайте цей світ!