Швейцарія Франція тур з Тернополя

«ГАСТРОНОМІЧНІ МАНДРИ»
27 лютого  – 6 березня 2019 р.
Вартість туру 395 € + 100 грн. 

Відень – Люцерн – Ліон (3 ночі) – Женева – Інтерлакен – Мюнхен
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.:  Тернопіль (06.00), Зборів (06.30);
Львівська обл.: Золочів (07.00), Львів (08.00), Стрий (07.00)*;
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.00)*, Калуш (05.00)*.
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (27.02.2019). Збір групи. Виїзд на кордон. Переїзд територією Польщі та Чехії (600 km). Ввечері прибуття до м. Брно. Поселення в готель. Ночівля.

2 день, четвер (28.02.2019). ВІДЕНЬ.
Сніданок. Виїзд з готелю о 8:00. Орієнтовно о 10:00 – прибуття до Відня (130 km).
Відень – це місто музики і великих музикантів, це аромат кави в знаменитих Віденських кав'ярнях, це Віденський штрудель і Віденський бал.
Столиця Австро–Угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю. Відень називають серцем Європи. Воно надзвичайне: вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ринг, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовний символ історії та долі Австрії.
Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію. Після екскурсії – вільний час до вечора (автобусне обслуговування у вільний час протягом всього туру не передбачене!). - супровід керівника групи за маршрутом
Орієнтовно о 20:00 збір групи, нічний переїзд до Люцерна (800 км).
Вечірній Відень
3 день, п’ятниця (01.03.2019). ЛЮЦЕРН.
Прибуття у дивовижну країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Знайомство з країною почнемо з неповторного Люцерна.
Люцерн – одне з найвідоміших і улюблених туристами міст Швейцарії, великий культурний центр німецькомовної частини країни. Люцерн – це найбільш "швейцарське" місто у Швейцарії. Розташований у самому серці, Люцерн увібрав у себе всі характерні риси Швейцарії – і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори із засніженими вершинами, і розписні будиночки з пишними фресками, і знамениті мости з оборонними баштами.
На нас чекає оглядова екскурсія містом… Далі - вільний час до вечора.
Орієнтовно о 18:00 - збір групи, переїзд на ночівлю у готель в Ліоні (400 км). Поселення близько опівночі.
Люцерн

4 день, субота (02.03.2019). ЛІОН.
Сніданок. Вільний день у Ліоні. Ліон – гастрономічна столиця Франції і третє за величиною місто країни, розташоване на двох річках і двох пагорбах.
Ліон – це батьківщина кіно і рай для гурманів. Ліон – це місто, куди хочеться приїхати ще раз...
Ночівля у готелі..


                                                                              Люцерн
5 день, неділя (03.03.2019). ЛІОН, ПЕРУЖ.
Сніданок. Вільний час у Ліоні – найбільш привабливому для життя місті Франції.
Пропонуємо факультативну поїздку «Середньовічна казка – Перуж» (за бажанням – 30€).
Як жили люди в ту епоху, які були звичаї? Для цього ми вирушимо в Перуж - перлину Середньовіччя. Перуж - селище, яке розташувалось на вершині пагорба. Воно занесене в список «Найкрасивіших сіл Франції». Перуж досяг свого розквіту під час правління Савойського дому. Французьким же він став лише в 1601 році. Типова середньовічна архітектура, більшість будівель датуються 15-16 століттям, вулички вимощені галькою. Місто стало натуральною декорацією до багатьох фільмів, серед яких «Три Мушкетери», «Анжеліка - маркіза янголів». Тут варто спробувати Перужські галети, рецепт яких народився в 15 столітті. Вільний час. Повернення в Ліон.
О 17:00 запрошуємо Вас на оглядову екскурсію Ліоном. Ввечері - повернення у готель. Ночівля.
Перуж, центральна площа

6 день, понеділок (04.03.2019). ЖЕНЕВА, ІНТЕРЛАКЕН.
Сніданок. Переїзд до Женеви (150 km). Нас вітає «Столиця світу - Женева»! Символи міста - готичний собор Святого Петра, квітковий годинник і 140-метровий Женевський фонтан! Женева - це найменший мегаполіс світу з її кварталом міжнародних організацій, чарівним Старим містом і мальовничими променадами вздовж озера.. Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія.
Після екскурсії - переїзд в Інтерлакен (220 km). Інтерлакен – це справжня Швейцарія! Запрошуємо Вас до альпійського краю засніжених вершин. Це саме та Швейцарія з листівок. Невеличке містечко Інтерлакен оточене горами, густими лісами та озерами. Тут можна насолодитись по-справжньому незабутніми пейзажами.
Мендельсон писав: «Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі ..». Фотопауза в цих казкових місцях.
Переїзд на ночівлю в готель у Мюнхені (430 km).


                                                                              Інталакен
7 день, вівторок (05.03.2019). МЮНХЕН.
Сніданок. На нас чекає оглядова екскурсія "Мюнхен – легенда Баварії". Пивний фестиваль "Октоберфест", Опера, ресторан "Хофбройхаус", Пінакотека, завод "BMW" і футбольний клуб "Баварія" – ось чим славиться Мюнхен – справжнє місто-казка на півдні Німеччини.
Після екскурсії – вільний час до вечора. Радимо усім скуштувати жарені сосиски та знамените баварське пиво і насолодитися чудовим шопінгом.
Орієнтовно о 19:00 збір групи, нічний переїзд до Львова (1230 км).

                                                                                 Мюнхен

8 день, середа (06.03.2019). Переїзд територією Польщі. По дорозі приємна музика і цікаві фільми. Перетин кордону. Прибуття до Львова орієнтовно о 18:00. Місце прибуття у Львові – Стрийський автовокзал. Прибуття до Тернополя орієнтовно о 21:00. Місце прибуття у Тернополі – біля Катедри.


 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелях;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівника групи за маршрутом;
- медичне страхування.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- Турпакет (оглядові екскурсії (Відень, Люцерн, Ліон, Женева, Мюнхен), стоянки, оплата в’їзду в міста і т.д.) – загалом 35 € (обов’язкова оплата)
- вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
- факультативи.

Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;