Тур в Італію


 «Amo l'Italia»
Відпочинок на Адріатичному морі в Італії (8 днів / 7 ночей)
 + 1 ніч в Угорщині

 (Туристична програма)

30 липня – 9 серпня 2020

Раннє Бронювання!!!!
Вартість: 449 € + 300 грн
- до 01.04.2019
Вартість 489 € + 300 грн
- після 01.04.2019
Madison***
2-га лінія, сніданки і вечері
НВ
Будапешт (1 день, 1 ніч) – Габічче Маре (8 днів, 7 ночей) – Венеція (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (07.30), Стрий (08.30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.30), Калуш (07.00), Долина (07.30);
Закарпатська обл.: Свалява (11.00), Мукачево (12.00), Ужгород (12.30), Чоп (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (30.07.2020). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Будапешту.
Прибуття в столицю Угорщини – Будапешт.
Довідка:  Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю - це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси , Вільний час.
Нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 17 €).
Поселення в готель, ночівля в готелі.
 Площа Героїв, Будапешт

2 день, п’ятниця (31.07.2020). Будапешт
Сніданок в готелі. (УВАГА!! Пересування по Будапешту на громадському транспорті!).
* Рекомендуємо оглядову пішохідну екскурсію містом (7€). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон та Королівський палац, з яких відкривається неймовірно красива панорама Будапешту та Дунаю.
Відвідування термальних купалень Сечені або Будапештського зоопарку / вільний час.
Довідка:  Термальні купальні "Сечені" (17 € або 5000 форинтів) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна з перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Відвідування Будапештського зоопарку (котрий також є найстарішим в Європі!) вам обійдеться в 9 € або 2500 форинтів.
Нічний переїзд в Італію.
Собор святого Іштвана, Будапешт 

3 день, субота (01.08.2020). ГАБІЧЕ-МАРЕ
Прибуття в Італію. Поселення в готель (о 14.00). Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля в готелі.
Габбіче-Маре

4 день, неділя (02.08.2020).  ГАБІЧЕ-МАРЕ, ФЛОРЕНЦІЯ*
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Італійська казка - Флоренція (40€/30€) – обов’язкова плата.
Флоренція - символ епохи Відродження. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу, це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто - скарбниця, повна пам'ятників мистецтва, культури та історії. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площа Синйорії, головний флорентійський собор Санта Марія - дель - Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось воно - нескромна чарівність Флоренції
Ночівля в готелі.
Собор Санта-Марія-дель-Фйоре, Флоренція

5 день, понеділок (03.08.2020). ГАБІЧЕ-МАРЕ, БОЛОНЬЯ*, МОДЕНА*.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в Болонью та Модену (30€/25€). Болонья запрошує нас в зовсім інший світ, в якому панує атмосфера комфорту, затишку, гостинності і доброти. Болонья є одним з культурних центрів Італії, тут знаходиться університет, заснований ще в 11 столітті. Його закінчили такі відомі всьому світу особистості як Франческа Петрарка, Данте Аліг’єрі, Коперник і багато інших. Місто також по праву вважається кулінарною столицею Італії, гурмани з’їжджаються сюди, щоб покуштувати відомі місцеві делікатеси. Оглядова екскурсія містом…
Переїзд в Модену, вільний час. Для любителів драйву та шалених емоцій – безкоштовний трансфер у музей Ferrari (вх. квиток – 17€).
Музей Енцо Феррарі

6 день, вівторок (04.08.2020). ГАБІЧЕ-МАРЕ, ВЕРОНА*, ГАРДАЛЕНД*.
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
* Рекомендуємо екскурсію в Верону та Гардаленд (30€/25€).
Довідка: Верона - це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу - Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона - ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом.
Оглядова екскурсія по м.Верона. Вільний час.
Для бажаючих безкоштовний трансфер в Гардаленд (вх. кв. 35€) Гардаленд - це найбільший парк розваг в Італії, а також третій за величиною парк в Європі, де завжди панує атмосфера свята, там є безпечні атракціони для дітей та захоплюючі подих для дорослих.
Ночівля в готелі.
Парк розваг Гардаленд 

7 день, середа (05.08.2020). Габіче маре, РИМ*
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо екскурсію до Риму (40€/30€).
Рим. (Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!)
На нас чекає неймовірна екскурсія "Вічним містом", бруківка якого, ще пам’ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігриимів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в’язницю, мабуть, найвідомішу на європейському континенті…
Вільний час. Рекомендуємо скуштувати справжню італійську піцу чи спагеті в одному із затишних римських кафе, або ж самостійно прогулятись вуличками «Вічного міста», відчути подих його тисячолітніх вулиць, які ще пам’ятають сандалі імператорів, легіонерів, гладіаторів…
Ночівля в готелі.
Собор святого Петра, Рим

8 день, четвер (06.08.2020). Габіче-Маре, Сан-марино
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо  екскурсію до Сан-Марино (18 €/12 €).
Довідка:  Сан-Марино - найстаріша держава Європи, мальовничо розташована на горі Титано. У наші дні мільйони туристів приїжджають подивитися на це маленьке диво, захопитися чудовою панорамою з вершини гори Титан, познайомитися з історичним минулим волелюбного народу, купити на пам'ять сувеніри та місцеві лікери, слава про яких зробила крок далеко за межі республіки ...
Ночівля в готелі.
Сан Маріно

9 день, п’ятниця (07.08.2020). Габіче-Маре
Сніданок в готелі. Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Ночівля в готелі.
Відпочинок в Габбіче Маре

10 день, субота (08.08.2020). Габіче-Маре
Сніданок в готелі. Виселення з готелю о 10.00.
Переїзд до Венеції.
Оглядова екскурсія містом – «Венеція – казка на воді» . Венеція – острівне місто-музей просто неба з романтичним шармом. Тисячоліттями художники та поети возвеличували місто. Кожен куточок Венеції – унікальний експонат історії. Розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри виконують для туристів романтичну мелодії. Ви відчуєте вир життя цього міста, поміряєте карнавальну маску, помилуєтесь Гранд Каналом... І, головне, зануритесь в неповторну атмосферу найбільш романтичного міста Італії.
Вільний час.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €). Нічний переїзд в Україну.
Площа Сан-Марко, Венеція

12 день, понеділок (09.08.2020).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 22.00).

Знижки для дітей
20 %
Для дитини віком до 3  років, у номері з 2-ма дорослими дорослими без надання їй окремого ліжка
Додатково
Проживання 7 ночей в готелі зі сніданками, без проїзду – 375 € (до 01.04), 399 € (з 01.04)
Місця з 5 по 12 можна забронювати за додаткову плату – 15 €

Вартість проїзду (без проживання)  Україна –Італія – Україна -150 € + 30€ (1 ніч в транзитному готелі)
Доплата за одномісне розміщення (Single) – 50%
Доплата за додаткове місце в автобусі – 150 €
Важливо
Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

 Мінімальна кількість туристів на факультативи – 20 осіб
Діти до 10 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
За вашим бажанням ми можемо організувати трансфер з місця Вашого проживання за мінімальну ціну. Вартість залежить від кількості бажаючих та місця відправлення. Просимо уточнювати у менеджера за 14-7 днів до туру.
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
керівника групи;
-проживання в готелі у готелі ***
-сніданки, вечері згідно програми;


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)
-харчування, не передбачене готелями;
- курортний збір 1 €/особа/ день – обов’язковий платіж
-екскурсія «Італійська казка – Флоренція» (40€/30€)обов’язкова плата.
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні екскурсії
Рекомендуємо взяти з собою:
-каримат (туристичний килимок);
-купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
-панаму чи капелюх для захисту від сонця.



Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.