дешево і сердито


«ДЕШЕВО І СЕРДИТО»
1 – 5 травня 2020 р.
 ЛИШЕ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!
Хайдусобосло – Будапешт – Відень Чеський Крумлов – Прага – Краків
Вартість туру : 195 €



Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00), Зборів (04.30);
Львівська обл.: Золочів (05.00), Львів (06.30).

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, пятниця (01.05.2020).  ХАЙДУСОБОСЛО
Збір групи та виїзд на кордон. Переїзд в термальне курортне місто Хайдусобосло. Одним з найбільш унікальних місць Угорщини, яке приваблює туристів з усього світу, є термальний курорт Хайдусобосло. Приїхати сюди на відпочинок можна не залежно від сезону (зима, літо чи осінь, весна).  І зимою, і літом тут чекає  на вас гарний великий аквапарк, пляжі, гірки, спа, а ще купальні під відкритим небом і криті басейни.
Прибуття в Хайдусобосло орієнтовно о 18:00. Відпочинок в термальних басейнах за умови швидкого перетину кордону (за бажанням - вхідний квиток оплачується додатково).
Поселення в готель. Ночівля у готелі.
Хайдусобосло, термали

2 день, субота (02.05.2020).  БУДАПЕШТ
7:00 - сніданок. 8:00 – виїзд до Будапешта. Запрошуємо на оглядову 3 год. автобусно-пішохідну екскурсію. Будапешт часто називають Парижем східної Європи. Старовинна Будда і елегантний Пешт злилися в неперевершений архітектурний комплекс. Їх розділяє лише величний Дунай. Рибацький бастіон, знаменитий  Королівський палац, чарівні мости і звичайно найкрасивіший Парламент Європи... ми побачимо все найцікавіше!
 Після екскурсії - вільний час. Можливо організувати обід для бажаючих традиційними угорськими стравами (за бажанням - оплачується додатково).
Далі пропонуємо організовано відвідати знамениті купальні Сечені. Найвідоміші купальні Угорщини, різноманітні криті та відкриті басейни, сауни… Там варто провести 3 год., щоб максимально відпочити і оздоровитись (за бажанням – вхідний квиток оплачується додатково).
Ввечері пропонуємо вражаючу прогулянку на кораблику по Дунаю, щоб помилуватись з води панорамами вечірнього Будапешта, ілюмінація якого є однією з найкрасивіших в Європі. Тривалість цієї романтичної прогулянки - 1 год. (за бажанням - вартість 15 євро, у вартість входить бокал шампанського/соку і розповіді гіда).
Після кораблика - переїзд у готель на території Угорщини. Ночівля у готелі.
Будапешт, Парламент

3 день, неділя (03.05.2020).  ВІДЕНЬ, ЧЕСЬКИЙ КРУМЛОВ
7:00 - сніданок. 8:00 - виселення і виїзд з готелю. Прибуття у Відень орієнтовно о 10:00.
Відень – це місто музики і великих музикантів, це аромат кави в знаменитих Віденських кав'ярнях, це Віденський штрудель і Віденський бал.
Столиця Австро–Угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю. Відень називають серцем Європи. Воно надзвичайне: вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ринг, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовний символ історії та долі Австрії.
Запрошуємо Вас на оглядову 2 год. пішохідну екскурсію.
Після екскурсії - вільний час. Можливо організувати обід для бажаючих (оплачується додатково - за бажанням).
Виїзд з Відня о 16:00. По дорозі до Праги ми відвідаємо чарівне Середньовічне місто Чеський Крумлов.
Прибуття в готель орієнтовно о 23:00. Ночівля у готелі.
Бельведер

4 день, понеділок (04.05.2020).  ПРАГА, КРАКІВ
 8:00 - сніданок. 9:00 - виселення і виїзд з готелю. Прага зачаровує, зачарує вона і вас! Пропонуємо оглядову пішохідну екскурсію старим містом: Празький Град, Величний Собор св. Віта, Старий королівський палац, Золота вуличка... Далі Королівська дорога, Староміська площа, міська ратуша і її знаменитий астрономічний годинник, де щогодини з’являється процесія з 12 апостолів, церква Діви Марії перед Тином… і звичайно ж, Карлів міст! Тут обов’язково треба загадати бажання, яке, як стверджують, завжди збувається...
Після екскурсії – вільний час.
Пропонуємо прогулянку на кораблику з шикарним обідом у вигляді швецького столу і видами на місто (за бажанням - вартість 25 євро).
О 18:00 - збір групи, нічний переїзд. По дорозі запрошуємо Вас на ексклюзивну прогулянку нічним Краковом – найкрасивішим містом Польщі!
Прага, прогулянка на кораблику
5 день, вівторок (05.05.2020).  
Переїзд територією Польщі. Прибуття до Львова орієнтовно о 13:00. Місце прибуття у Львові - Стрийський автовокзал. Прибуття до Тернополя орієнтовно о 15:30. Місце прибуття у Тернополі – біля готелю «Тернопіль».

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
~ проїзд комфортабельним автобусом по маршруту
~ 3 ночівлі у готелях
~ 3 сніданки після ночівель у готелях
~ сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій
~ супровід керівника групи за маршрутом

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
~ єдина обов‘язкова доплата за чотири оглядові екскурсії - загалом 35 євро;
~ страхівка – 100 грн;
~ факультативи.


УВАГА!  ПРИ ВІДМОВІ ТУРИСТА ЇХАТИ В ТУР У ПЕРІОД МЕНШЕ МІСЯЦЯ ДО ДАТИ ВИЇЗДУ ЗАВДАТОК НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!!!

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
Організатор залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 15-20 осіб.
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.