Подільські мандри


Подільські мандри
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
14-16 серпня 2020
АКЦІЙНА ЦІНА* 1200 грн.

Чернівці – Кам’янець-Подільський – Хотин – Бакота - Кривче

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (07.00), Чортків (08.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, Чернівці
Виїзд. (години та місця виїздів вказані вище).
Прибуття в Чернівці. Оглядова екскурсія містом
Довідка: Чернівці – неймовірно красиве місто, багате на історичні, архітектурні пам’ятки та унікальні створіння сучасності. А тому не варто відмовляти собі у задоволенні зануритися в атмосферу «українського Відня», «маленького Парижа» і «української Праги» водночас. Відтак, запрошуємо вас на оглядову екскурсію Чернівцями, яка відкриє чимало таємниць про столицю Буковини та змусить закохатися у неї з першого погляду.
Під час екскурсії ми відвідаємо також і легендарний Чернівецький Університет.
Сьогодні це найкрасивіший навчальний заклад в Україні, одне із семи чудес України та частина світової спадщини ЮНЕСКО. Архітектурні форми університету називають шедевральними та подивитися на це величне творіння архітектора Йозефа Главка приїжджають з усіх куточків Європи.
Вільний час на прогулянку містом, обід і неймовірні фото. Переїзд до готелю, поселення в готель. Ночівля в готелі.


2 день Кам’янець-подільський, хотин
Виселення з готелю. Оглядова екскурсія Кам'янець-Подільськом
Нас чекає місто, де поєднуються національні, культурні традиції всіх народів, де завжди в мирі та спокої спільно проживали та проживають представники різних національностей та релігійних конфесій, одне з найдавніших міст на Україні, історичний центр Поділля. Ви дізнаєтесь про життя руської, польської та вірменської громад на території Кам’янця. Відвідаєте стару фортецю Кафедральний костел Петра і Павла, Домініканський костел, Міську ратуша в центрі Старого міста,  та найбільшу цінність - практично повністю збережений історичний центр без вкраплень архітектури XX століття.
Вільний час для обіду, прогулянки середньовічними вуличками.


Переїзд в Хотин. (За бажанням можна залишитися в Кам'янці Подільському). Відвідання фортеці.
Хотинська фортеця здавна привертала увагу дослідників, мандрівників і простих любителів старовини. Попри світлі періоди, фортеця не раз переживала періоди занепаду і забуття Хотинська фортеця стає місцем зйомок таких відомих фільмів: «Захар Беркут», «Русалонька», «Стріли  Робінгуда», «Балада про доблесного лицаря Айвенго», «Три мушкетери» та багато інших.
Нас чекає Бакота.
Надзвичайно гарне місце на березі річки Дністер, що знаходиться на місці села Бакота, колишньої столиці Пониззя, котре затопили в 1981р. під час побудови Новодністровської ГЕС. Зараз тут знаходиться Михайлівський монастир та можна оглянути чудову панораму Подільських товтр. Тутешній клімат, за свідченнями науковців, аналогічний ялтинському.
Поверенення в готель, ночівля в готелі.

3 день Круїз по дністру, Кривче, печера кришталева
Виселення з готелю. Круїз по Дністру.
Дністер – це одна з найбільших українських річок, довжина якої становить 1352 кілометра. Свій початок Дністер бере в Карпатах, причому досить високо - на рівні 900 метрів. А впадає ця велична річка в Чорне море, а точніше - в Дністровський лиман. Прогулянка по водах Дністра - це прекрасне подорож, яка має на увазі справжнє єднання з природою. Ви зможете досхочу намилуватися чудовими річковими пейзажами, проведете незабутній час на берегах річки.
Переїзд в Кривче .

Вільний час для обіду. Відвідання печери Кришталевої.
Кришталева печера в селі Кривче – це десятки залів та коридорів із чарівними стінами природного походження, утвореними гіпсовою гірською породою. Усіяні вони химерними малюнками, об'ємним рельєфом і незвичайними фігурками з яскравим кристальним відтінком. Кожна зала має власну назву й цікаву історію. А ще, з гротом пов'язана одна досить цікава легенда про багатого володаря та його скарб. Печера Кришталева є геологічною пам'яткою природи загальнодержавного значення в Україні. Повернення додому.

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід керівника групи;
-проживання в готелях/пансіонах/садибах 2* або 3*;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-харчування
-проїзд громадським транспортом;
-вхідні квитки :
Чернівецький університет (загальний, пенсійний – 60 грн/особа; студенти, учні – 20 грн/особа);;
- Хотинська фортеця (загальний, пенсійний – 70 грн/особа, студенти і учні – 35 грн/особа);
- Національний парк “Подільські Товтри” (дорослі, студенти - 20 грн/особа; діти 6-12 років - 10 грн/особа; діти до 6 років – безкоштовно);
- круїз на кораблі по каньйону Дністра (загальний – 140 грн/особа, діти до 6 років – 100 грн/особа);
- Кам’янецька фортеця (загальний, пенсійний – 60 грн/особа, студенти і учні – 40 грн/особа);
- печера Кришталева (загальний,– 30 грн/особа, дитячий – 25 грн/особа).
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.