Тезе економ

Паломництво довіри на
Новорічну молодіжну зустріч Тезе у Турині економ
26.12.2021 – 03.01.2022
 
Вартість: 129 € + 200 грн
 
Прага (1 день) – 
Турин (5 днів, 4 ночі) – Відень (1 день) 
 
*Тільки для вакцинованих 
** В програмі можливі зміни, у звязку з пандемією COVID-19
***Запрошуємо молодь 18-35 років
 
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (12.00), Зборів (12.30);
Львівська обл.: 
 Золочів (13.00), Львів (14.30), Стрий (13.30)
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (12.00), Калуш (12.30), Долина (13.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, понеділок (26.12.2021) Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Україно-Угорського кордону. Переїзд у Прагу.
 
2 день, вівторок (27.12.2021). 
Прага
Ранкове прибуття в Прагу. Увага! Пересування праглю тільки громадським транспортом!
Оглядова пішохідна екскурсія містом.
Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Свята літургія в одному з храмів міста (за можливості).
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці.
*** Рекомендуємо екскурсію в Празькому Граді (11€) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
*** Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (29€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита. У вартість прогулянки входить вечеря.
Збір групи, нічний переїзд в Турин.
Карловий міст

3-7 день. ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Ранкове прибуття в Турин. Початок програми Тезе. Детальніше  з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr

 7 день, субота (01.01.2022). ТУРИН
Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Турину о 16.00. Переїзд в Відень.
 
8 день, неділя (02.01.2022).  
ВІДЕНЬ.
Приїзд до новорічного Відня!  Пересування по Відню громадським транспортом!
Свята Літургія в українській церкві у Відні. Прогулянка містом. Вільний час.
 Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Рекомендуємо оглядову екскурсію містом «Відень – місто королів» (11 євро)
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились. Вільний час.
Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня , відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.
Запрошуємо на вечірню екскурсію "Легенди вишуканого Відня" . Ми побачимо  зовсім іншу столицю Австрії - середньовічну, величну, атмосферну, оповиту невигаданими життєвими історіями і справжніми таємницями. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Святого Рупрехта, будинок всесвітньо відомого Моцарта і, звичайно ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний передзвін. 
Збір групи. Переїзд в Україну.
Новорічний Відень
 
9 день, понеділок (03.01.2022). 
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).
 
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи.
 
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- внесок Тезе (40 € ) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Турині  (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні програми;
-приватні витрати;
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно). 
Важливо !
Організатори залишають за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.