Тур в Румунію

 
“У ГОСТІ ДО ДРАКУЛИ“
 19 – 24 червня 2021 р.
 
Брашов (2 ночі) – Сігішоара – Сібіу – Бухарест (1 ніч) – замок «Пелеш» – замок «Графа Дракули», Брашов (1 ніч) – Трансфегераське шосе – озеро
 
Вартість: 199 €

 
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ: 
1 день, субота, (19.06.2021)
06:00 – виїзд із Тернополя від Катедрального собору. Вітаємо у нашій веселій команді! Розпочинаємо подорож до оповитої легендами, містичної Трансільванії! В автобусі на Вас чекає хороша компанія, веселі історії з попередніх поїздок, приємна музика, цікаві фільми та нові знайомства.
Перетин кордону. Переїзд у Брашов. Відпочинок. Ночівля у готелі.
 
2 день, неділя, (20.06.2021) БРАШОВ
Сніданок. Вільний день у Брашові.
Рекомендуємо провести весь день у найбільш мальовничих і казкових містечках країни, справжніх перлинах Трансільванії – Сігішоарі та Сібіу, щоб побачити та відчути справжню Румунію (за бажанням – оплачується додатково).
Повернення в готель. Ночівля у готелі.
Сігішоара
 
3 день, понеділок, (21.06.2021) БУХАРЕСТ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до столиці Румунії. Перше знайомство з Бухарестом під час оглядової екскурсії (включена у вартість).
Після екскурсії – поселення в готель. Вільний час для того, щоб самому відчути місто (пересування по місту у вільний час здійснюється громадським транспортом).
О 19:00 спільний перегляд вирішального футбольного матчу на “ЄВРО-2021” для збірної України проти збірної Австрії безпосередньо на національному стадіоні в Бухаресті або у спортивному барі в компанії наших вірних вболівальників!
Ночівля у готелі.
Бухарест

4 день, вівторок, (22.06.2021) БРАШОВ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Брашова. По дорозі рекомендуємо відвідати головний символ Румунії – замок Дракули, а також найкрасивіший замок країни – Пелеш (за бажанням – оплачується додатково).
Далі запрошуємо Вас на оглядову екскурсію по місту особливого колориту – Брашову (включена у вартість).
Ввечері поселення у готель.
Замок Пелеш
 
5 день, середа, (23.06.2021) БРАШОВ
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день у Брашові.
Рекомендуємо відправитись на весь день у незабутню подорож по одній із найкрасивіших доріг світу – Трансфегераському шосе до озера Балеа (за бажанням – оплачується додатково).
Ввечері збір групи. Виїзд на кордон. Нічний переїзд в Україну.
Замок Дракули
 
6 день, четвер, (24.06.2021) Прибуття до Тернополя близько 12:00. Місце прибуття у Тернополі – біля готелю “Тернопіль”.

 
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
~ проїзд комфортабельним автобусом по маршруту
~ 4 ночівлі у 3* готелях
~ 4 сніданки після ночівель у готелях
~ сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій
~ оглядові екскурсії у Бухаресті, Брашові
~ супровід керівника групи за маршрутом
 
У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
~ медичне страхування (300 грн) –  за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно
~ факультативні екскурсії
~ ПЛР-тест на COVID-19
 
Для БРОНЮВАННЯ місця у турі необхідно здати: копію першої сторінки закордонного паспорта або копію укр. паспорта і 100 євро.
УВАГА!  ПРИ ВІДМОВІ ТУРИСТА ЇХАТИ В ТУР У ПЕРІОД МЕНШЕ МІСЯЦЯ ДО ДАТИ ВИЇЗДУ ЗАВДАТОК НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!!!
 
Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов’язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!
Організатор залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 15-20 осіб.
Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.