Угорський вікенд


Угорський вікенд
(тур вихідного дня)
Усі екскурсії та термали в вартості туру!!!!
Без депозитів

13-17 жовтня 2021

АКЦІЙНА ЦІНА - 144€ 


Будапешт (2 дні, 2 ночі) – Егерсалок, Егер

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (15.00), Зборів (15.30);
Львівська обл.: Золочів (16.00), Львів (17.00), Стрий (18.00).
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (16.00)*, Калуш (16.30)*, Долина (17.00)*;
Закарпатська обл.: Свалява (19.30), Мукачево (20.30), Ужгород  (20.59)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Угорщину.

2 день 

Прибуття  в Будапешт. 

Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.

Вільний час.

*Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом смачного соку  чи безлімітом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! 

Пропонуємо самостійно відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
Термальні купальні "Сечені"

3 день БУДАПЕШТ. 

Сніданок в готелі. Нас чекає день шопінгу і неймовірних вражень. Запрошуємо в торговий центр «Кампона».В Кампоні знаходиться найбільший в центральній Європі Тропікарій-Океанарій. Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.Вільний час.


Пропонуємо  самостійно відвідати:
Купальні Геллерт (вх кв. 19€) - побудовані в стилі ар-нуво. Тому сюди треба приходити з запасом часу: хоча бань, басейнів і інших розваг тут в два рази менше, ніж в Сечені, інтер'єри набагато вишуканіші. Тут хочеться просто бродити з кімнати в кімнату, човгаючи капцями, і намагатися сфотографувати хоч щось.
Безперечні плюси: 8 термальних басейнів з температурою від 26 до 38 градусів, 80-градусна фінська лазня з крижаною бочкою на вулиці, а поруч - тепленький басейн (якщо зробити кілька кіл лазня-бочка-басейн, всього за 15 хвилин можна просто відчути себе новою людиною)
Купальні Лукач (вх кв. 12€) У районі сучасної купальні "Лукач" в XII столітті влаштувалися лицарі ордена іоаннітів, які займалися лікуванням хворих. Потім тут з'явилися лицарі Родоського і Мальтійського орденів, спорудили поруч зі своїми монастирями купальні.  З усіх кінців світу з'їжджалися сюди люди, які прагнули до одужання, Купальня була улюбленою купальнею паші Мустафи. 
Комплекс термальних медичних і плавальних басейнів, розважальні басейни, велнес-секції і сауни пропонують відвідувачам широкий спектр послуг. Улюблене місце зустрічей інтелігенції, артистів і політиків в Будапешті. Вважається, що вода купалень Лукач має найсильніший медичний ефект серед усіх купалень Будапешта.
Пропонуємо самостійно відвідати Будапештський зоопарк (котрий також є найстарішим в Європі!) вхідний квиток -  9 € або 2500 форинтів.
Ночівля в готелі.
Ланцюговий міст і Будапештський парламент


4 день ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Сніданок в готелі, виселення з готелю. 
Запрошуємо насолодитись прекрасним видом з гори Геллерт.  На правому схилі гори Геллерт, у вирі зелені стоїть пам'ятник святому Геллерту - венеціанському абату, який приїхав до Угорщини на запрошення першого угорського короля Святого Іштвана, хрестити угорців. Мало хто знає, що 400 років тому на горі стояла турецька фортеця, 300 років тому тут пролягав шлях хрестоносців, а на початку ХІХ століття було відкрито астрономічну обсерваторію, відому у всій Європі. Донині тут лишилася Цитадель з готелем, диско та оглядовим майданчиком, з якого можна побачити панораму, що стала частиною скарбниці ЮНЕСКО. 
Переїзд в Егер
Запрошуємо на оглядову екскурсію містом. Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини - містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Еґер, де унікальний мікроклімат і 300 сонячних днів на рік дають змогу вже більше шести століть виготовляти чудове вино. Мальовниче село з відомою назвою Долина Красунь згадане не в одній легенді, саме тут розташовано близько 200 винних погребів із неоціненними скарбами.
Переїзд у Егерсалок
Егерсалок. Тут знаходиться єдиний в Європі великий соляний пагорб, такий же як в турецькому Памуккале і американському національному парку Йеллоустоун. Таких природних пам’яток всього три на планеті. Егерсалок – називають угорським Памуккале. Це відомий термальний курорт… Природа довкола надзвичайна – мальовнича долина і покриті густими лісами.
Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водопад. Вода в джерелі гаряча, + 68°С. 
Запрошуємо в одні найкращих термалів Угорщини. Час в термалах – 3 години.

Нічний переїзд в Україну.


 Відпочинковий комплекс Saliris Resort - Spa

5 день
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів 08.00).


 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі **-***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)

Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Стрия здійснюється за додаткову оплату (10€), 
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
***Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
**** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;