Угорський вікенд

 Угорський вікенд

 ЦІНА  ТУРУ - 119€* + 300 грн
* ціна туру акутальна при замовленні факультативу "В обіймах Балатону", в інакшому випадку ціна туру 139€

16.11 - 20.11.2022
14.12 - 18.12.2022

Егерсалок – Егер – Будапешт (1 день, 2 ночі) –  
Секешфехервар*  Балатонфюред*  Тихань*  Хайдусобосло

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (15.00), Зборів (15.30);
Львівська обл.: Золочів (16.00), Львів (16.30), Стрий (17.30).
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (15.30)*, Калуш (16.00)*, Долина (16.30)*;
Закарпатська обл.: Свалява (20.00), Мукачево (20.30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Угорщину.

2 день ЕГЕРСАЛОК, ЕГЕР.
Ранкове прибуття в Егерсалок. Тут знаходиться єдиний в Європі великий соляний пагорб, такий же як в турецькому Памуккале і американському національному парку Йеллоустоун. Таких природних пам’яток всього три на планеті. Егерсалок – називають угорським Памуккале. Це відомий термальний курорт… Природа довкола надзвичайна – мальовнича долина і покриті густими лісами.
Цілюще джерело б’є з глибини 400 м і роками намиває застиглий водопад. Вода в джерелі гаряча, + 68°С. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ
 Відпочинковий комплекс Saliris Resort - Spa

Далі їдемо до угорського містечка Егер . Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, запрошує на дегустація Егерських вин та неймовірно смачного угорського гуляшу (17 €).
Переїзд в Будапешт.
*Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю  з безлімітом  шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 26 €).
Ночівля в готелі.

3 день БУДАПЕШТ. 
Сніданок в готелі.
Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом (автобусно-пішохідна). Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, величну базиліку, набережну Дунаю, проспект Андраша та інші цікаві об'єкти які давно стали візитівками угорської столиці.
Собор святого Іштвана

Вільний час.
* Пропонуємо відвідати екскурсію "В обіймах Балатону" - місто Секешфехервар, замок Борі, Балатонфюред та Тихань (35/30€) . Ми розпочнемо мандрівку з міста Секешфехервар, яке являється одним з найстаріших міст Угорщини де, за переказами, розташувався намет Арпада - вождя угорських племен який і привів їх на територію сучасної Угорщини та заснував свою державу. Саме в цьому місті коронувались угорські королі (було проведено 37 коронацій!). Далі відвідаємо казковий замок Борі (вх.квиток орієнтовно 6€) - найромантичніший замок Угорщини, де окрім цікавих експонатів та історій гіда вас чекаю багато гарних локацій для фото. Потім матимемо вілький час на березі Балатону в мальовничому містечку Балатонфюред - саме тут можна скуштувати традиційну балатонську рибну юшку та угорські вина. Далі переїзд на півострів Тихань - природний заповідник, фортеця,  красива гора та старовинне абатство, а ще - місце де тісно переплітається історія України та Угорщини, традиції та легенди. 
Замок Борі в місті Секешфехервар 
* Рекомендуємо відвідати найбільший в центральній Європі Тропікарій-Океанарій (8€ + вхідний квиток 8,5 €), який знаходиться в торговому центрі "Кампона". Одинадцятиметровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні птахи просто у вас над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, або ж ненароком змокнути під тропічною зливою! Крім цього, величезний торгівельний центр "Кампона" з бутіками провідних торгівельних марок світу до ваших послуг.
Вільний час у Будуапешті.
Після насиченого дня саме час релакснути в купальнях - особливої уваги заслуговуються термлаьні купальні "Рудаша" - один з найстаріших комплексів в османському стилі з відкритим теплим басейном, ніжачись у водах якого вам відкривається чудовий вид на Дунай на пештську частину міста. Одна з особливостей даного комплексу - нічні купання. Також пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ
Термальні купальні "Сечені"

4 день ХАЙДУСОБОСЛО
Сніданок в готелі. Виселення. Вільний час у Будапешті.
*Рекомендуємо пішохідну екскурсію по Будайській фортеці (12€) - ви зможете відвідати базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю, оглянути найстарішу частину Бдапешту та зробити безліч красивих фото, ну і звісно придбати сувеніри.
Переїзд до міста-курорту Хайдусобосло, що славиться своїми термальними джерелами. Маленьке угорське містечко Хайдусобосло у минулому столітті прославилось на всю Європу, адже тут у 1925 році виявили цілюще термальне джерело. А через два роки тут відкрився перший термальний курорт. Протягом останніх років цей комплекс осучаснили: були побудовані нові будівлі, аквапарк, закритий спа-центр. І завдяки цьому комплекс “Hungarospa” став найбільшим у Європі.
Відпочинок в купальнях. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
Відправлення з Хайдусобосло ввечері 
Проходження вночі українсько-угорського кордону.
 Хайдусобосло

5 день
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 7.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі ***;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- оглядова екскурсія в Будапешті;
- супровід керівником групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- *обов'язкова оплата - вартість ексурсії "В обіймах Балатону" 35 ( для дітей до 12 років 30
- вхідні квитки в купальні та інші екскурсійні об'єкти;
- дегустації вин та гуляшу, прогулянка на корбалику, трансфер у торговий центр, екскурсія по будайській фортеці
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно)

Важливо:

ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;