Great Alexander Hotel

  Hotel Great Alexander ***

Плака - Литорохо, Пієрія, Греція  
 


Готель Great Alexander, розташований в селищі Плака-Литохоро, в 450 метрах від пляжу. До послуг гостей - відкритий басейн з мебльованою терасою на сонячній стороні і квітучий сад з ігровим майданчиком. Крім цього, біля басейну готелю працює бар-ресторан.
Номери готелю Great Alexander оформлені у сучасному стилі. З балкона кожного номера відкривається вид на сад, Егейське море або гору Олімп. У кожному номері є туалет, душ, кондиціонер, холодильник та супутникове телебачення.
Відстань до моря - 450 м. Гості можуть відпочивати біля басейну та використовувати шезлонги безкоштовно. Також, можна замовляти освіжаючі напої в барі біля басейну. Сніданок – шведський стіл, на вечерю готують страви середземноморської кухні.
В 1,5 км від готелю Great Alexander знаходиться центр Плака-Литохоро з ресторанами, барами і міні-маркетами. Відстань до мальовничої села Литохоро становить 6,5 км, а до села Лептокарія - 1,5 км. Археологічні розкопки в містечку Діон розташовані в 14 км. Поряд з готелем обладнана безкоштовна автостоянка.
Висококваліфікований, організований і турботливий персонал в поєднанні з найчистішим морем і свіжим повітрям, створює унікальний здоровий мікроклімат.