Готель Адрія, Хорватія

Adria ***
Drvenik, Хорватія
Готель і ресторан Adria розташований в мальовничому містечку Дрвенік в найживописнішій частині Хорватії – Макарській рів’єрі. Готель знаходиться на першій лінії, безпосередньо біля пляжу.
Біля готелю – є прекрасний гальковий пляж з кристально чистою бірюзовою водою. На самому пляжі ростуть сосни, в тіні яких можна сховатися і не користуватись парасолькою. . Пляж ідеально підходить для сімейного спокійного літнього відпочинку. Вхід в море пологий – ідеальне місце для відпочинку з дітьми.
Ресторан, розташований в безпосередній близькості від пляжу і має велику терасу і сад, - там можна насолодитися великою різноманітністю місцевих та іноземних делікатесів. На терасі ресторану розташований сад з різноманітними середземноморськими рослинами та квітами.
Приїхавши в Адрію ви відчуєте сімейну традицію гостинності, якій вже понад 40 років. Поряд з туризмом власники готелю займаються вирощуванням маслин та виробництвом оливкової олії - олії, яка використовується для приготування їжі в ресторані.
Готель пропонує своїм гостям дво-тримісні номери, номери-студії та двохкімнатнітні апартаменти з кухнею. В усіх номерах є ванна кімната з душем, телевізор та холодильник. В деяких номерах є кондиціонер та міні-кухня.
В ресторані готелю подають сніданок (шведський стіл) та вечерю. Протягом дня ресторан працює по системі a la carte і пропонує своїм гостям страви Середземноморської та Європейської кухні.