Готель ANAIS Греція

 

Hotel ANAIS ***
Корінос - Катеріні, Пієрія, Греція   

Готель Anais розташований всього за 40 метрів від піщаного пляжу Корінос. До послуг гостей плавальний басейн і дитячий басейн. Номери готелю оснащені кондиціонерами та мають балкони з видом на Егейське море або сади, площею 2500 кв. м.
Номери в готелі Anais обставлені сучасними меблями й оформлені в природних кольорах. Кожен номер також оснащено кабельним телебаченням, безкоштовним бездротовим доступом до Інтернету (Wi-Fi) і холодильником.
Щоранку у готелі Anais подають багатий сніданок "шведський стіл". У ресторані готелю гостям запропонують меню зі стравами традиційної грецької кухні та свіжими морепродуктами. У барі біля басейну та пляжному барі можна замовити напої, коктейлі та закуски протягом усього дня.
Насолоджуйтеся теплом сонця та видами та звуками Егейського моря, розслабляючись на зручних шезлонгах і під парасольками на пляжі. Першокласне обслуговування пляжного бару задовольнить усі ваші потреби, коли ви відчуєте небесну відпустку в невимушеній атмосфері. Ви також можете насолодитися багатьма водними видами спорту, орендувавши водні мотоцикли, банани та водні велосипеди в найближчих закладах.
Корінос — прекрасне місто в Пієрії з кемпінгами, приморськими готелями та сучасними туристичними об’єктами, яке є популярним літнім місцем для туристів з усієї Європи, Греції та Балкан.
Великий пляж Корінос відомий своїм кришталево чистим і спокійним морем і щороку нагороджується Блакитним прапором.
Готель Anais розташований всього за 8 км від міста Катеріні, де є безліч магазинів і розважальних закладів. Відстань до гірськолижного курорту Елатохорі становить 30 км.