Готель Galeb, Чань, Чорногорія

                                          Hotel GALEB ***

                                 Чань, Барська Рів'єра, Чорногорія

Невелике курортне містечко розташоване в Барській Рів’єрі,  осторонь від головної автомобільної магістралі на ділянці морського узбережжя між двома пагорбами – Ґміна Островіце і Веліград, тому тутешній відпочинок відрізняється незвичайним спокоєм і безпекою.
Безпосередньо в селищі Чань розташований один з найкрасивіших пляжів Чорногорії – Перлинний пляж (Biserna obala). Свою назву він отримав за незвичайну форму гальки – дрібні камінчики своїм зовнішнім виглядом і білим кольором нагадують розсипи перлів. Пляж досить добре обладнаний, є спеціально обгороджені зони для купання дітей, тому в цьому місці зручно відпочивати всією сім’єю.
Ще одна перевага курорту Чань- це гаї евкаліптів, кипарисів і сосен. Вони несуть приємну прохолоду в спекотний літній день, а також наповнюють навколишній повітря корисними ефірними маслами, сполуками брому і йоду. Це робить перебування на курорті не тільки приємним, але і корисним для здоров’я. У самій селі можна знайти безліч готелів і готельних апартаментів на будь-який смак, до послуг відпочиваючих також різноманітні ресторани та кафе.
У привабливому середньоморському оточенні знаменитого пляжу Чань готель Galeb пропонує комфорт сучасного закладу, який ідеально підходить для сімейного відпочинку. Чудові умови та багата національна кухня створять необхідні умови  для якісного приємного та незабутнього відпочинку та перебування в Чані. Хороше розташування та доброзичливий персонал, а також івиняткова середньоморська кухня роблять готель Galeb улюбленим місцем для відпочинку. Готель знаходиться в 200 метрах від піщаного пляжу, 1500 метрової анської бухти, яка вважається однією з найкрасивіших в Чорногорії. Готель Galeb із власним рестораном, де подають страви місцевої кухні, розташований усього за 300 метрів від галькового пляжу в місті Чань. З тераси ресторану відкривається вид на бухту Чань. У номерах встановлено кондиціонер та надається безкоштовний Wi-Fi. З кожного номера можна вийти на терасу. В числі стандартних зручностей телевізор, міні-бар та ванна кімната з душем. Гостям також надають фен і безкоштовні туалетно-косметичні засоби. Стійка реєстрації гостей працює цілодобово. Мешканці можуть відпочити в барі готелю, а також придбати продукти у прилеглому магазині. На території закладу облаштовано безкоштовну приватну парковку. Популярне місто Будва розташоване за 25 км від готелю Galeb.