Niriides Studios and Apartments


Niriides Apartments and Studios***
Паралія Катеріні, Греція

Комплекс номерів-студіо та апартаментів Niriides розташований в Паралія- Катеріні, за 300 метрів від пляжу і за 6 км від міста Катеріні. До послуг гостей сучасно оформлені номери з кондиціонером і безкоштовним Wi-Fi з бездротовим доступом до Інтернету (Wi-Fi).

Просторі номери оформлені у бежевих і коричневих тонах і мають власні балкони. У кожному помешканні є також РК-телевізор і міні-холодильник. Окрема ванна кімната обладнана кутовим душем.

У межах 300 метрів від комплексу номерів-студіо та апартаментів Niriides гості зможуть навідатися до таверн і барів. До археологічних пам'яток Діона 30 хвилин їзди на автомобілі. Відстань до Міжнародного аеропорту Салонік складає 80 км. На території закладу облаштовано кілька приватних місць для паркування. Гості також можуть користуватися громадською автостоянкою на узбіччі.

Сніданок та вечерю подають в ресторані сусіднього готелю.

Апарт – готель  Ніріідес в Паралія Катеріні запропонує вам чудовий відпочинок з високою якістю зручностей, поєднання розкоші з дружньою атмосферою і теплотою грецької гостинності.

Номери просторі, практичні, повністю обладнані і оформлені в нейтральних коричневих і бежевих тонах. Власники готелю обіцяють вам, що відчуття задоволення і відпочинку будуть супроводжувати вас протягом усього вашого перебування.

Готель знаходиться всього в 300 метрах від чудового пляжу Катеріні, який простягається на багато кілометрів і добре відомий за його дрібний, золотий пісок, який ідеально підходить для безтурботного сімейного  відпочинку, вхід в море пологий. Більшість номерів пропонують вам захоплюючий вид на гору Олімп -  гору богів і муз.

Зручності в готелі:
- Кондиціонер
- Ліфт
- Бесплатний Wi-Fi
- Сучасний дизайн
- Телевізор
- Холодильник
- Міні-кухня з посудом
- Умебльований балкон