Готель Аврора Подгора


Hotel Avrora ***
Podgora, Хорватія


Готель Aurora розташований безпосередньо біля дрібногалькового  пляжу в невеликому містечку Подгора, за 10 км від міста Макарська. На території закладу до послуг гостей критий і відкритий басейни, ресторан та магазини.
Кожен номер оснащений окремим балконом, кондиціонером, супутниковим телебаченням та власною ванною кімнатою з душем і безплатними туалетно-косметичними засобами. На всій території готелю надається безкоштовний Wi-Fi.

Пляж: в 10 м від готелю гальковий пляж. Лежаки і парасольки на пляжі платно (приблизно 3,5 євро з людини в день). 

В готелі: 2 корпуси, 3 ліфти; 150 номерів (одно, дво і тримісних), 3 апартаменти. Всі громадські приміщення готелю обладнані кондиціонерами. Бар біля басейну, аперитив бар, ресторан на 350 місць + 150 місць - на терасі, кава-шоп, бар, масаж, сауна, сувенірний магазин, клуб, власна парковка на 15 машин. До послуг гостей готелю – приватний ліфт на пляж.

Басейни: закритий басейн з прісною водою (закритий з 01.06 по 01.10), відкритий басейн (прісна вода). Біля басейну – лежаки. Користування платне – 20 кун (3€) / день.

У номері: балкон, ванна (душ), кондиціонер, супутникове ТБ, телефон, фен, сейф (на рецепції 1,5 євро в день).

Харчування: сніданок і вечеря - шведський стіл. Раз в тиждень  - жива музика.


У радіусі 500 метрів від закладу працюють пляжні бари. У центрі Подгори гості можуть прогулятися вздовж морської набережної і відвідати продовольчі та сувенірні магазини.
У містечку щоліта проводиться рибальський фестиваль, де можна послухати хорватську музику, спробувати місцеві фірмові страви та познайомитися з народними традиціями.


Podgora / Подгора
Подгора раніше була невеликим рибальським селищем, але сьогодні є однією з найкрасивіших туристичних перлин на Далмації. Подгора знаходиться всього за вісім кілометрів від Макарської та трохи більше восьмидесяти кілометрів від популярного міста Спліт. Це мальовниче і чарівне прибережне містечко - одне з найприємніших місць для проведення відпочинку. Назву місто отримав завдяки гірському масиву Біоково, що знаходиться прямо за цим містом, і в перекладі це означає «під горою».

Сьогодні багато людей знають про неймовірні пейзпжі Подгори, але все ж є неабияка частка туристів, які все ще відкривають її природню красу, пляжі та інші пам'ятки, які вона може запропонувати своїм відвідувачам. Ви знайдете там безліч приємних і чистих галькових пляжів, довгі мальовничі набережні та хорватську  гостинність місцевих жителів.

Подгора має чудове розташування на узбережжі Далмації, і це прекрасне поєднання моря та гір. Ви можете насолоджуватися пляжами або ходити в походи в гори і милуватися мальовничою природою. Це ідеальне місце для проведення спокійного відпочинку. 
Найкращий спосіб оглянути Подгору - це прогулянка та огляд її пляжів та інших прихованих чарів. Кришталево чиста вода Адріатичного моря, дивовижні чисті пляжі та неповторна рослинність - це те, що робить Подгору відмінною від інших місць на узбережжі Далмації. Засмагати на скелястих і галькових пляжах Подгори - це чудовий відпочинок, від якого ваше тіло і душа отримають найбільшу користь. Пляжі тягнуться по всій довжині Подгори, а поруч з пляжами є безліч чудових музичних барів, кафе та ресторанів з морепродуктами на будь-який смак та бюджет. Не забудьте спробувати деякі з багатьох смачних місцевих страв та вин.

Подгора - це також місце, де щороку проводиться безліч популярних фестивалів, культурних та спортивних заходів. Літній період - особливо привабливий період, коли відбувається низка популярних подій. Ви можете відвідувати багато конкурсів та фестивалі під відкритим небом, де ви можете насолоджуватися танцями, співом чи слухати місцеві музичні гурти.

Основні пляжі добре організовані та ідеальні для проведення сімейних канікул. Всі вони обладнані кабінами для переодягання, душовими, сміттєвими кошиками, також є багато закусочних, а також численні варіанти водних видів спорту. Пляж обладнаний шнзлонгами та парасольками. Користування платне (шезлонг 50 кун (7 €), парасолька 20 кун (3€).Також є багато менших пляжів, затінених деревами, а також широкі пляжі для любителів сонця. Ви також можете дослідити безліч прихованих диких пляжів і менших бухт, де ви можете насолоджуватися романтичною атмосферою ​​і спостерігати за чудовими заходами сонця в більш приватно.