Готель Рональдо


Готель Ronaldo***
Ксаміль, Албанія


Готель Ronaldo розташований недалеко від центру села Ксаміль на півдні Албанії.
Ксаміль є  одним з найбільш відвідуваних  прибережних  курортів Албанії, тут знаходиться найгарніший пляж Албанії – Ксаміль Біч.
 «Родзинками »  Ксаміля  є прилеглі  маленькі островки, до яких  можна доплисти  на катамарані або  лодці, взятій на прокат. На острівках і на березі  розташовані  ресторани, де на  Вас чекає  великий  вибір  найсвіжіших  середземноморських морепродуктів.  Пляжі тут невеликі , проте їх  багато. І тільки тут  в Європі розташовані  пляжі з  білосніжним піском, як  в Домінікані.
А вода в Ксамілі відрізняється  дивовижним  голубим кольором , як  в басейні! Пляж в Ксамілі також  знаменитий  групою безлюдних  островів, які  розташовані  недалеко від берегу.

Передбачені сімейні номери, оснащені всім необхідним. Працює цілодобова стійка реєстрації, де ввічливий персонал завжди радий допомогти з будь-яких питань проживання. Парковка для авто знаходиться біля готелю. Гості можуть замовити їжу і напої прямо в номер. Відпочити, почитати книжку або просто поспілкуватися з друзями можна на терасі.
Персонал знає англійську і грецьку мови.
У всіх номерах є  кондиціонер. Для самостійної організації харчування номери оснащені міні-кухнею з холодильником. З вікон номерів відкривається прекрасний вид на Ксаміл. У всіх номерах є балкон.
Контенентальний сніданок подають в ресторані да верхньому поверсі на відкритій терасі.
Надається вільний доступ в Інтернет. Ресторан, що працює при готелі, забезпечить гостям смачне і різноманітне харчування.