Готель Хані

 
Hani ****
Drvenik, Хорватія

 
Готель Hani з рестораном і баром розташований у селищі Дрвенік. До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації й тераса. З кожного номеру можна вийти на балкон.
Щоранку гостям подають сніданок "шведський стіл" та вечерю. Знаходиться на першій лінії, безпосередньо біля пляжу.

Біля готелю – є прекрасний гальковий пляж з кристально чистою бірюзовою водою. На самому пляжі ростуть сосни, в тіні яких можна сховатися і не користуватись парасолькою.  . Пляж ідеально підходить для сімейного спокійного літнього відпочинку. Вхід в море пологий – ідеальне місце для відпочинку з дітьми.

Ресторан, розташований в безпосередній близькості від пляжу і має велику терасу і сад, - там можна насолодитися великою різноманітністю місцевих та іноземних делікатесів.
 
Приїхавши в Hani ви не лише відчуєте сімейну традицію гостинності, якій вже понад 40 років, а й європейський рівень комфорту та сервісу. Поряд з туризмом власники готелю займаються вирощуванням маслин та виробництвом оливкової олії  - олії, яка використовується для приготування їжі в ресторані.
Готель пропонує своїм гостям дво- та тримісні номери, а також двокімнатні апартаменти з кухнею для сімей з дітками . В усіх номерах є ванна кімната з душем, телевізор та холодильник. В деяких  номерах є міні-кухня. Номери готелю Hani оснащені чайником, кондиціонером і телевізором із плоским екраном.
 
В ресторані готелю подають сніданок (шведський стіл) та вечерю. Протягом дня ресторан працює по системі a la carte і пропонує своїм гостям страви Середземноморської та Європейської кухні.