Париж з Тернополя


Моя Європа – Відень, Прага та Париж
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
30 липня – 4 серпня 2019р.
АКЦІЙНА ЦІНА** 199 € + 200 грн.
Вартість туру при попередньому бронюванні - €199 + 200 грн.
Вартість туру при бронюванні менше, ніж за місяць до туру – €225 + 200 грн.
Будапешт – Відень – Париж – Прага

Дати
турів


Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00)*, Зборів (04.30)*;
Львівська обл.: Золочів (05.00)*, Львів (07.00), Стрий (08.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.00)*, Калуш (06.30)*, Долина (07.00)*.
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, вівторок (30.07.2019). БУДАПЕШТ.
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Будапешту.
 Рекомендуємо вечірню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського  (15 €), неймовірні панорами міста, унікальне освітлення мостів та бокал шампанського кожному паломнику подарують вам гарний настрій в перший день подорожі.
Поселення в готель. Ночівля.
Парламент, Будапешт
2 день, середа (31.07.2019). ВІДЕНЬ.
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд до Австрії.
Відень. Наша екскурсія розпочнеться знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, фото біля пам'ятника Марії-Терези, огляд Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собор св. Стефана, де знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської. Це головний собор Відня та всієї, колись могутньої Австро-Угорської імперії і одночасно символ християнської Австрії.
Вільний час для прогулянки містом. Радимо скуштувати справжній віденьський яблучний штрудель в одному з безлічі кафе в центрі міста. Місцеві кулінари готують його настільки вишукано, що він став візитівкою австрійської кухні.
Вечірня Літургія в українській церкві святої Варвари в центрі Відня. Збір групи, переїзд до Франції.

Відень

3 день, четвер (01.08.2019). ПАРИЖ.
Прибуття в Париж. Поселення в готель. Відпочинок.
Екскурсія містом. Відчуваєте, як б’ється серце Франції? Ми на вулицях розкішного міста, де ходила Коко Шанель та гриміли кортежі Наполеона. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Консьєржі, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…це для культурного пізнання французької столиці.
Надвечір помолимось у Катедрі Святого Володимира Великого в Парижі. Екзархат УГКЦ створений у 1960 році для українців у Франції під проводом єпископа Володимира Маланчука. Далі прогулянка на річному трамвайчику по вечірній Сені. Чудова нагода побачити весь центр Парижа в освітленні нічних ліхтарів допливши до острова Святого Людовика. Аудіо-гід під час екскурсії Сеною розповість безліч захопливих історій та курйозів про французьке життя (квиток оплачується додатково – €15).
Повернення в готель, ночівля. 
Париж, Сена вночі

4 день, п’ятниця (02.08.2019). ПАРИЖ.
Сніданок в ресторані готелю.
Відчути справжній шарм Парижа можна лише пройшовши його пішки. Піднімаємось на пагорб Монмартр висотою 130 м над рівнем моря. Це найвища точка Парижа, квартал богеми, вільних художників і нестандартних рішень. Одне із них – «стіна кохання» викладена керамічними плитами з написами різними мовами головних слів: «я тебе люблю». Наша ціль на Монмарті – базиліка  Сакре Кер із білими куполами. За церквою є дзвіниця висотою 85 м із одним з найбільших дзвонів у світі вагою понад 19 тонн.
Лувр – історія, що почалась у 1200 році, тобто 8 століть тому! Це саме те місце, де треба ходити із високо піднятою головою, де не вистачить дня аби оглянути усі шедеври. Стелі Лувра – справжній витвір мистецтва. Колекції давнього сходу, Єгипту, грецька, римська античність… Перше місце у світовій спадщині займає колекція живопису (1515-1547 р.) яку почав збирати Франциск І. І, звичайно ж, легендарна Джоконда Леонардо да Вінчі без усмішки якої ви не підете з Лувру (вхідний квиток у Лувр та послуги гіда оплачуються додатково).
Notre-Dame de Paris – Собор Паризької Богоматері. Символ міста і просто легенда! Діючий католицький храм у готичному стилі, де століттями зберігається одна з найбільших святинь християнського  світу – Терновий вінок Ісуса Христа. Візьмемо участь у церемонії вшанування святої реліквії під час якої кавалери Єрусалимського ордену Гробу Господнього виносять вінок до людей. Схилити голову у молитвах і прикластись до святині маєте змогу і ви. Помилуватись красивою панорамою Парижа можна піднявшись на верхівку величного храму.
Ейфелева вежа. Вона не потребує  особливого представлення. Французи прозвали її «залізна дама». Багатьом вона не подобається, але! Мільйони туристів їдуть у Париж, щоб побачити Її. Париж неможливо уявити без неї. 320 м висоти і понад 7 тонн ваги! Поруч з нею відчуваєш себе піщинкою, а на ній – вільним птахом, що милується містом у польоті. Під вежею – сади, що розтягнулись на 93 тисячі квадратних метрів і Варшавський фонтан. А як щодо романтики? Французи просто закохані… у життя. Збір групи, переїзд до Чехії.
Париж, Лувр
5 день, субота (03.08.2019) ПРАГА
Прибуття в Прагу.
Місто ста веж, Матір міст, Злата Прага розташована в області Чехії, що зветься Богемія. Понад 300 мостів з яких 18 перетинають річку Влтаву. Собори, площі, купола церков, позолочені вежі, лабіринти вузеньких вулиць, музеї, театри, монастирі середньовічного міста й сучасної європейської столиці. Пішохідна екскурсія Прагою – справжня пригода зі смаком легенд, щедро оздоблена таємничістю. Поринемо в атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, де у 1787 році  виступав сам Моцарт. Підемо до першого Карлового університету заснованого Карлом IV у 1348 році. Відвідаємо костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа красується у центрі міста оповита довкола будинками у стилі бароко, готики, рококо та ренесансу. Особливо чарівними є Празькі куранти, які чехи називають Орлой.  Годинник показує роки, місяці, дні та години, час сходу і заходу Сонця, час сходу і заходу Місяця та положення знаків зодіаку нагадуючи про швидкоплинність часу…Найдавніші деталі годинника виготовлено у 1410 році!
Екскурсія продовжується у Празькому Граді – постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Нас чекає величний Кафедральний Собор святого Віта у готичному стилі, базиліка святого Георгія, скульптурні монументи, фонтани і найменша вуличка Праги, яку розкішно називають Золота. Вуличка уславлена безліччю легенд про середньовічних алхіміків, що перетворювали метал на золото, шукали філософський камінь та еліксир молодості.
Поселення в готель. Відпочинок.
Двогодинна вечірня прогулянка з вечерею на кораблику по річці Влтава завершить нашу мандрівку. А смачні страви традиційної чеської кухні та вогники нічної Праги лише розбурхають апетит до цього колоритного міста. Прага знає, що ви ще не все побачили (прогулянка з вечерею на кораблику €25).
Прага, береги Влтави

6 день, неділя (04.08.2019). ПРАГА-ЛАГЕВНІКИ.
Санктуарій Божого милосердя в Лагевниках. Святіший Отець Іван Павло II проголосив Світовим центром милосердя під час свого перебування в Польщі, в серпні 2002 року. Поруч зі старим костелом, де похована свята сестра Фаустина, що поширювала культ Божого милосердя, побудована нова базиліка за проектом проф. Вітольда Ценцкевіча. В оформленні вівтаря в Санктуарій використаний образ куща, нахиленого вітром в одну сторону, і ікона «Ісус, на тебе уповаю». Літургія в українській каплиці. Вільний час.
Переїзд в Україну. Прибуття до Львова близько опівночі.

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
-проживання в готелях 3*;
-харчування – сніданки (після ночівлі в готелях);
-медичне страхування;
-сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-екскурсії – загалом 35 € (обов'язкова оплата);
-проїзд в громадському транспорті в Парижі;
-вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
-факультативні екскурсії (за бажанням).

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно,  трансфер до Львова здійснюється за додаткову оплату, ціну уточнюйте при бронюванні туру;
**При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;