Паломництво в Тезе на Новий Рік


Паломництво довіри на
Новорічну молодіжну зустріч Тезе у Вроцлаві + Берлін, Дрезден та Прага
25.12.2019 - 03.01.2020
Вартість: 220 € + 200 грн
АКЦІЙНА ЦІНА* 199 € + 300 грн.
* діє при оплаті до 31.10.2019
Берлін (1 день, 1 ніч) – Дрезден ( 1 день, 1 ніч) – Вроцлав (5 днів, 4 ночі)
 – Прага ( 1 день 1 ніч )



Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (15.00), Зборів (15.30);
Львівська обл.: Золочів (16.30), Львів (18.00), Стрий (17.00)*;
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (15.00)*, Калуш (15.30)*, Долина (16.00)*;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (25.12.2019). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження україно-польського кордону. Переїзд в Берлін.

2 день, четвер (26.12.2019) БЕРЛІН
Ранкове прибуття в Берлін.
Берлін - місто з незвичайною історичною долею. За час свого існування він пережив багато злетів і падінь. Саме тут Ти побачиш: Курфюрстердамм, Європа-центр, церкву кайзера Вільгельма, Жандарменмаркт, Потсдамерплатц, Унтер-дер-Лінден, Фрідріхштрассе, Радянський солдат-визволитель - меморіал пам'яті, колону Перемоги, Шарлоттенбургські ворота, президентський палац Беллев'ю, новий Центральний вокзал - найбільший і сучасніший в Європі, Бранденбургські ворота ..... І це не все що чекає на тебе у могутньому місті Берлін.
*** Рекомендуємо оглядову екскурсію містом «Знайомство з Берліном» ( 13 €).  Під час оглядової екскурсії Берлін постане перед Вами в своїх найбільш величних образах. Грандіозна будівля Рейхстагу, вражаючі Бранденбурзькі ворота, найвідоміший берлінський бульвар «під липами» Унтер-ден-Лінден, одна з найкрасивіших площ в Німеччині Жандарменмаркт, Музейний острів на річці Шпрее, який розміщує безліч музеїв з розкішними експозиціями… та багато інших унікальних місць, на які багата столиця Німеччини.
*Рекомендуємо факультативно:
- Музей Пергамон (25€), щоб насолодитися класичним грецьким, вавилонським, римським і східним мистецтвом та архітектурою. Гігантський комплекс зберігає під своїм дахом велику кількість античних колекцій, східну старовину та витвори ісламського мистецтва. Безперечним серцем музею є Вівтар "Пергамону" 165 року до нашої ери з Малої Азії. Це гігантська мармурова святиня, оточена яскравими рельєфами богів, яка неодмінно зачарує Ваш погляд.
- Берлінська Картинна Галерея ( 20 €). Куди б Ви не скерували свій погляд, перед Вашими очима постають шедеври : «Успіння» Джотто, «Мадонна Соллі» і «Мадонна Террануова» Рафаеля, «Венера, купідон і органіст» Тіцціана, «Амур-переможець» Караваджо… Картини буквально матеріалізуються перед Вами завдяки незвичайному природньому освітленню. Сюди приходять щоб насолодитись однією із найбагатших і найвагоміших світових зібрань старовинних картин.
Короткий переїзд на ночівлю в готель.
Бранденбурзькі ворота

3 день, п’ятниця (27.12.2019). ДРЕЗДЕН
Ранкове прибуття в Дрезден.
Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (12 €)Прогулянка по місту, вільний час на шопінг.
Довідка:  Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Переїзд на ночівлю в транзитний готель поблизу Вроцлава. Ночівля в готелі.
Дрезденський Цвінгер

4 день, субота (28.12.2019). ВРОЦЛАВ
Ранній сніданок та виселення з готелю.
Короткий переїзд у Вроцлав. Реєстрація в Тезе. Початок програми Тезе.
Тезе Мадрид 2018-2019

4-8 день. ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Панорама Вроцлава

8 день, середа (01.01.2020). ВРОЦЛАВ
Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Вроцлава орієнтовно о 17:00. Переїзд на ночівлю в готель в Прагу.
Тепла зустріч Нового Року в Тезе

9 день, четвер (02.01.2020). ПРАГА
Сніданок в готелі, виселення з готелю. Оглядова екскурсія містом.
Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці.
Або ж відвідати один із найбільших аквапарків ЄвропиAquapalace Praha!Назва аквапарку ідеально відбиває характер пропонованих атракціонів і розваг. На території 9150 кв. м. розташовані три палаци, сполучені річкою, яка постійно міняє свій характер, стаючи то бурхливою і небезпечною, то спокійною і такою, що налаштовує на повільний рух на надувних матрацах.
Aquapalace Praha

*** Рекомендуємо екскурсію в Празькому Граді (11€) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
*** Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянку на кораблику по річці Влтава (26€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита. У вартість прогулянки входить вечеря.
Збір групи, нічний переїзд в Україну.
Карловий міст

9 день, п’ятниця (03.01.2020). Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 11.00).


 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту;
-сніданки, згідно програми;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- внесок Тезе ( орієнтовно 35 € ) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Вроцлаві (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні програми;
-приватні витрати;
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно).


 Забронювати