Тезе Вроцлав


 Паломництво довіри на
Новорічну молодіжну зустріч Тезе у Вроцлаві
25.12.2019 - 02.01.2020
Вартість: 169 € + 200 грн
АКЦІЙНА ЦІНА* 155 € + 200 грн.
* діє при оплаті до 30.11.2019
Будапешт (1 ніч)  – Відень (1 день)  – Дрезден (1 день, 1 ніч) – Вроцлав (5 днів, 4 ночі) - Краків

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (04.00), Зборів (04.30);
Львівська обл.: Золочів (05.30), Львів (07.00), Стрий (08.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.00), Калуш (06.30), Долина (07.00);
Закарпатська обл.: Свалява (10.30), Мукачево (11.30), Ужгород (12.00), Чоп (12.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (25.12.2019). БУДАПЕШТ
 Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Далі наш маршрут пролягає до величного Будапешту. * Рекомендуємо вечірню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського  (15 €), неймовірні панорами міста, унікальне освітлення мостів та бокал шампанського кожному паломнику подарують вам гарний настрій в перший день подорожі. Ночівля в готелі.
Різдвяний Будапешт

2 день, четвер (26.12.2019). ВІДЕНЬ
Сніданок у готелі. Виселення . Короткий переїзд у Відень.
ДовідкаВідень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Св. Літургія в українській церкві Відня. Обов’язково радимо пообідати, а за одне і відпочити в одному з затишних кафе чи ресторанчиків міста, відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого яблучного штруделя, і цим самим ще більше насолодитись та зануритись в атмосферу величного Відня).
 *** Рекомендуємо оглядову екскурсію місто музики, вальсів, мистецтва і вина – Відень (11€).
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів - Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились.
 *** Рекомендуємо вечірню екскурсію "Легендами вишуканого Відня!" ( 9€ ). Під час прогулянки Ви пройдете по непротоптаному туристичному маршруті та побачите інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Святого Рупрехта; будинок Моцарта і, звичайно-ж, «танцюючий годинник» - Анкерур, від якого кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.
Нічний переїзд в Дрезден.
Відень у новорічних вогниках...

3 день, п’ятниця (27.12.2019). ДРЕЗДЕН
Ранкове прибуття в Дрезден.
Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості). Вільний час. Оглядова екскурсія містом (12 €). Прогулянка по місту, вільний час на шопінг.
Довідка  Стара саксонська столиця Дрезден був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і :захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...!
Переїзд на ночівлю в транзитний готель поблизу Вроцлава. Ночівля в готелі.
Смакуєм баварські ковбаски

4 день, субота (28.12.2019). ВРОЦЛАВ
Ранній сніданок та виселення з готелю.
Короткий переїзд у Вроцлав. Реєстрація в Тезе. Початок програми Тезе.
Молитва в Тезе

4-8 день. ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Вроцлав

8 день, середа (01.01.2020). ВРОЦЛАВ
Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Вроцлава орієнтовно о 16:00. 


















                                                                           Тезе 2018-2019
І на завершення нашого молодіжного паломництва ми відвідаємо найбільший аквапарк у Польщі  - Краківський АквапаркТут найбільший у Польщі критий басейн з комплексом з трьох великих басейнових ємностей і різноманітних майданчиків загальною площею понад 2000 квадратних метрів з великою кількістю розваг. Величезною популярністю користується «Чорна гора», яка обладнана спеціальною підсвіткою і звуковим супроводом. Крім гірок, тут є гідромасаж, джакузі, сауни, водний бар, басейн з гіркою для дітей, атракціоні «Дика річка». Альпійські стінки розташовані так, що при падінні ви потрапляєте в басейн. Хто не матиме бажання йти в аквапарк - поруч є декілька торгових центрів, щоб прикупити подарунки собі та рідним :)
Нічний переїзд додому.

Аквапарк у Кракові

9 день, четвер (02.01.2020).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 07.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту;
-сніданки, згідно програми.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- внесок Тезе ( орієнтовно 35 € ) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Вроцлаві (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні програми;
-приватні витрати;
- медичне страхування (програма Light – 200  грн, Standart – 300 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно).


 Забронювати