Новорічна зустрі Taize у Вроцлаві дешево


Паломництво довіри на
Новорічну молодіжну зустріч Тезе у Вроцлаві + Будапешт та Кошице
26.12.2019 - 03.01.2020
Вартість: 109 € + 200 грн
АКЦІЙНА ЦІНА* 99 € + 200 грн.
* діє при оплаті до 30.11.2019
Будапешт (1 день)  – Вроцлав (5 днів, 4 ночі) – Кошице ( 1 день )

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (14.00), Зборів (14.30);
Львівська обл.: Золочів (15.30), Львів (17.00), Стрий (18.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (16.00), Калуш (16.30), Долина (17.00);
Закарпатська обл.: Свалява (20.30), Мукачево (21.30), Ужгород (22.00), Чоп (22.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

1 день, четвер (26.12.2019).  Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Нічний переїзд в Будапешт.

2 день, п’ятниця (27.12.2019). БУДАПЕШТ
Прибуття в новорічний Будапешт!  
Свята Літургія в Базиліці Святого Іштвана та можливість прикластися до мощей цього великого святого Угорщини.
Оглядова екскурсія Будапештом з екскурсоводом. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, базиліку св. Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.
Вільний час.
Пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені" (17€) – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одна із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, повністю комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні.
Також ви можете відвідати найстаріший зоопарк Європи (6 €).
Далі на нас чекає незабутня вечірня екскурсія на кораблику по Дунаю з келихом шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! (факультативно, вартість 17 €).
Нічний переїзд до Вроцлава.
Прогулянка на кораблику по Дунаю

3 день, субота (28.12.2019). Прибуття у Вроцлав. Реєстрація в Тезе. Початок програми Тезе.

3-7 день. ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr
Тезе в Мадриді 2018-2019

7 день, середа (01.01.2020). ВРОЦЛАВ
Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Вроцлава ввечері. Нічний переїзд в Словаччину ( Кошице ).
Площі Вроцлава

8 день, четвер (02.01.2020). КОШИЦЕ
Ранкове прибуття в Кошице .
Оглядова екскурсія містом ( 9 € ).
Це неймовірно красиве, зі своєрідною архітектурою і приголомшливою центральною пішохідною зоною, місто, відразу ж завоює Вашу любов. Основна визначна пам'ятка міста - собор Святої Єлизавети, найбільший в Словаччині і один з найбільших у Східній Європі. Всередині можна помилуватися фресками і скульптурами. Художній розпис порадує вас і в міському театрі, чия стеля прикрашена сценами з творів Шекспіра. Але, не дивлячись на фантастичну красу церков і вежі дзвіниці святого Урбана, атмосферу безперервного свята в красивому місті Словаччини створюють чарівні парки з фонтанами, і найдивовижнішим є унікальний для всієї Європи співаючий фонтан.
За бажанням у вільний час є можливість самостійно відвідати гіпермаркет TESCO.
Нічний переїзд в Україну.
Собор святої Єлизавети

9 день, п’ятниця (03.01.2020). Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 05.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- внесок Тезе ( орієнтовно 40 € ) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Вроцлаві (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні програми;
-приватні витрати;
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно).


 Забронювати