Тури під замовлення

Замовні тури спеціально під вашу групу

Маєте сформовану групу людей і бажаєте організувати для них цікаву подорож у вибране вами місце? Разом з ІХТІС можливо все! 
Скористайтеся нашою послугою індивідуальної організації замовних групових турів, яка включає:
           - складання маршруту поїздки за вашим бажанням;
           - формування комфортного графіку туру (з нічними переїздами чи без них);
           - підлаштування програми туру під потреби вашої групи – ви самі визначаєте необхідність та оптимальну кількість екскурсій, кількість днів для відпочинку на морі, святі місця, які хочете відвідати тощо;
           - реалізацію різноманітних додаткових можливостей по вашому запиту (наприклад, супровід аніматора для дитячої групи, поєднання мандрівки з навчанням, проведенням конференцій та семінарів тощо).

Іншими словами, це працює так: ви формуєте готову групу людей і визначаєтеся з напрямком та основними побажаннями. На основі цього ми готуємо для вас кілька туристичних програм, ви обираєте найоптимальнішу з них і вирушаєте в захоплюючу подорож!

Кому підійде ця послуга:
           1. Священикам, які прагнуть здійснити паломництво до визнаних святинь разом зі своїми парафіянами.
           2. Вчителям та викладачам, які бажають організувати пізнавальну подорож для свого класу/групи.
           3. Випускникам, які хочуть відзначити закінчення свого навчання по-особливому: не в дорогому ресторані, а в іншій країні.
           4. Керівникам організацій та підприємств, які бажають зміцнити корпоративний дух колективу і реалізувати спільну подорож чи відпочинок для співробітників.
           5. Будь-кому, хто має багато друзів, вміє організовувати людей і розуміє всі переваги замовних турів (в тому числі й фінансові!)

Оплата замовного туру відбувається по індивідуально складеному розрахунку: ми з вами детально проговорюємо всі можливі варіанти і ви обираєте найбільш вигідний для себе, як організатора.

Важлива інформація: мінімальна кількість людей у групі повинна становити не менше 25, а краще – від 40 чоловік. Памятайте, що чим більше людей назбирається, тим економнішою вийде ваша мандрівка!

Ми відкриті до будь-яких ваших ідей та побажань щодо організації таких турів. Приходьте в ІХТІС і переконайтеся, що подорожувати разом з нами – завжди надійно, цікаво і вигідно!

! Для замовлення чи прорахунку індивідуального туру телефонуйте:
+380960001177 (Viber)
або надсилайте Ваші побажання нам на електронну пошту ihtistour@gmail.com